Adana Başkent Tüp Bebek

Merhaba kızlar Allah hepinizin kucağına sağsağlim almanızı nasip etsin inşallah bende tüp bebek için arayıştayım eşimde sperm yok.tavsiye edeceğiniz doktor var mı? Maddi durumumuz hiç iyi değil ortalama ne kadar bir ücret çıkıyor? Tek bildiğim rapor çıkınca ilaçları uygun fiyata alıyoruz

Güncel olarak 13500 yumurta toplamada , 6500 de transfer günü alıyorlar ben Tayfun Çok hocamda tedavi görüyorum kendisi çok iyi tavsiye ederm. Ben 22 Ekimde transfer oldum. 1 Kasımda test vereceğim inşallah
Güzel haberler diliyorum ilaçlar ne kadar tutuyor acaba?

Tebrik ederim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin

Güncel olarak 13500 yumurta toplamada , 6500 de transfer günü alıyorlar ben Tayfun Çok hocamda tedavi görüyorum kendisi çok iyi tavsiye ederm. Ben 22 Ekimde transfer oldum. 1 Kasımda test vereceğim inşallah
Şikayet var sitesinde inanılmaz şikayetler var başkentle ilgili stresten çaresizlikten kafayı yemek üzereyim.mesala 13500 yumarta toplama için ödeme yapmış birisi toplama günü zam geldi demiş bir daha para istemişler durumları yok ödeyememişler toplamamışlar yumurtaları bir sürü bu yönde şikayet var maddi durumumuz çok kötü bu yola girerken borçlanacğız o yüzden fikir almak istedim

O yorumu bende gördüm ama zaten imzaladığı anlaşmayı okusaydı orda yazılanı görürlerdi. Transfer yada embriyo dondurma için yapılan her işlem o günün fiyatına göre yapılır diyor. iyi o zaman bende bu yıl anlaşayım sonra geleyim aradan zman geçince e hani ben o zaman bu fiyata anlaşmamıştım diyim. Zaten bunu bu şekilde kimse yapmaz özel bir yer niye yapsın bence o arkadaş direk okumadan imza atanlardandır bence. Öyle olsa hastane zaten çok titiz adına leke getirmek ister mi kaldı ki dilekçe vermiş başvuru yapmış bu konuda bu dilekçenin illaki cevabını almıştır. Red diye kenara atılmamışlardır. Bu süreç gerçekten maddi olarak yıpratıyor bence bu durumlar sizi zora sokacaksa biraz daha hazır olmayı bekleyin çnkü o dönemde bunun stresi bile sizi yıpratabilir

Çok teşekkür ederim bilgi içiniçim rahatladı en çok korktuğum şeydi bu

Merhaba test yaptırdınız mi

Merhaba hanımlar. Ben 2 sene önce Tayfun hocama gittim. Rapor çıktı bize toplam 6000 tl oldu. 4000 yumurta toplama 2000tl transfer. Şimdi yazılan rakamları okuyorum da şok oldum. 1 embriyo var kalan onu transfer ettirmek istiyorum ama uçmuş her şey

Malesef herşey ateş pahası sizin ilki olmuş muydu

Malesef herşey ateş pahası sizin ilki olmuş muydu
Amh çok düşük benim. Zar zor 2 embriyo elde ettik. İlki tek denemede çok şükür tuttu kızım oldu menopoza girmeye az kaldı da diğer embriyoyu da transfer ettirecegim kısmetse inşallah bu da tutar. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda

Raporla 16 bın ilaç ücreti hariç dediler siz nasıl bu fiyata yaptınız

Raporla 16 bın ilaç ücreti hariç dediler siz nasıl bu fiyata yaptınız
2 sene önce yazdığım fiyattı raporlu şekilde. İlk denemede tuttu şükür kızım oldu 1 yaşında. Tekrar gideceğim ama uçurum olmuş aradaki fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…