- 11 Kasım 2022
- 41
- 28
- 3
- 33
Merhaba ,Ben Temmuz ayında başladım , rapor ile yumurta toplama 7.000 tl , transfer 4.500 tl raporlu fiyatlarımdı. Tabi Eylül ayında zam gelmiş. Yumurta dondurma , muayene ücretleri , ilaçlar derken hesap ettiğimizden çok fazla harcama yaptık kızlar. Benim doktorumda tayfun bey , 8 Kasımda transfer oldum

raporu sizin durumunuzla ilgili çıkarıyorlar mı bilmiyorum. Bizim evliliğimiz 4,5 yıllık , 3 negatif aşılamamız vardı. Eşimde ve bende kesinleşmiş infertelite , eşimin 5 yıllık sigorta primi vs vs şartları sağlıyoruz. Başkent tüp bebek hemşirelik birimi bizden bazı evraklar istedi ve hemen çıkardılar raporu. Hastane ücretinde evet çok fark yaratmıyor fakat ilaçların raporlu fiyatları ve raporsuz fiyatları arasında çok fark var.
 raporu sizin durumunuzla ilgili çıkarıyorlar mı bilmiyorum. Bizim evliliğimiz 4,5 yıllık , 3 negatif aşılamamız vardı. Eşimde ve bende kesinleşmiş infertelite , eşimin 5 yıllık sigorta primi vs vs şartları sağlıyoruz. Başkent tüp bebek hemşirelik birimi bizden bazı evraklar istedi ve hemen çıkardılar raporu. Hastane ücretinde evet çok fark yaratmıyor fakat ilaçların raporlu fiyatları ve raporsuz fiyatları arasında çok fark var.  
	 fiyatlar konusuna da gelince bu yola girdiğinizde Rabbim o gücü veriyor, rızkı bir yerden mutlaka çıkıyor ve yapılan harcama ne kadar olursa olsun gözünüze gözükmüyor. Duamdır, Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin, hiçbirimizin kucağı boş kalmasın.
 fiyatlar konusuna da gelince bu yola girdiğinizde Rabbim o gücü veriyor, rızkı bir yerden mutlaka çıkıyor ve yapılan harcama ne kadar olursa olsun gözünüze gözükmüyor. Duamdır, Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin, hiçbirimizin kucağı boş kalmasın. odada soğuk bir hava olunca
odada soğuk bir hava olunca