• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana bülent haydardedeoğlu

Eylul lina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
249
81
48
25
Arkadaslar selam bülent hocada tüp bebek yaptıran var mı? Cok iyi bir doktor diye duydum gittim muayene de oldum bende çikolata kisti var amh 2.40 çıktı yüksek çıksaydı ameliyat edecekti fakat düşük çıktı eşimin spermleride sınırda cıktı bize biraz süre versi normal yolla denememiz için olmazsa direk tüp bebek dedi. Fiyatlarıda bilmıyorum onunla ilgilide bir bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. Ama bu kistle tutarmı turmazmı kafam karıstı kistin 4 cm

Arkadaslar selam bülent hocada tüp bebek yaptıran var mı? Cok iyi bir doktor diye duydum gittim muayene de oldum bende çikolata kisti var amh 2.40 çıktı yüksek çıksaydı ameliyat edecekti fakat düşük çıktı eşimin spermleride sınırda cıktı bize biraz süre versi normal yolla denememiz için olmazsa direk tüp bebek dedi. Fiyatlarıda bilmıyorum onunla ilgilide bir bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. Ama bu kistle tutarmı turmazmı kafam karıstı kistin 4 cm
Merhaba. Ben de Bülent hocadan randevu aldım. Henüz gitmedim ama gideceğim. Özellikle iyi teşhis koyduğunu ve cerrahisinin iyi olduğunu duymuştum. Size olan muamelesinde de paragoz olmadığını anladım. Zira başka yere gitsen gel hemen tüp Bebek yapalım derlerdi. En kotu amelyat şart derdi hemen.

Merhaba. Ben de Bülent hocadan randevu aldım. Henüz gitmedim ama gideceğim. Özellikle iyi teşhis koyduğunu ve cerrahisinin iyi olduğunu duymuştum. Size olan muamelesinde de paragoz olmadığını anladım. Zira başka yere gitsen gel hemen tüp Bebek yapalım derlerdi. En kotu amelyat şart derdi hemen.

Katılıyorum kesinlikle para göz değil paraya doyduğunu falan duymuştum gitmeden önce çözüm odaklı olmaya calısıyor. Hatta muayene ücretini bile verdiğimizde o kadar para verdınız detayına kadar anlatıp hakkını vericem dedi.

Kistiniz çok büyük değil. Ameliyat asla önermiyor doltorlarçiko kistine, benim de iki taraflı üçer cm civarında varlar. Ama o halde üç transfer oldum amh düşük ameliyat olursan iyice düşer erken menopoza girersin dediler. Onu sıkıntı etmeyin inşallah tutunacaktır. Tutunan çok örnek var siz bana bakmayın 🌸

Back
X