Canım yaa bende aynı dertten muzdaribim.Ortadoğudan Şule Dönmeze gittim memnun kalmadım.Bayan dr da kendimi daha rahat hissediyorum.Birde özeller çok pahalı yaa.Tıp merkezleri yada özel hastanelerin fiyatları daha uygun ama hangisinde nasıl bi dr var bilmiyoruzki..
Kızlar Ortadoğuda Ekrem Beye gidiyordum ama ordan ayrıldı Seyhan Uygulamaya geçti. Ve geçerken de bana cebini verdi burdan bana ulaş diye ama randevu günüm geldiğinde telefonunu açmadı. Mesaj yazdım dönüp bir cevap bile vermedi. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Şimdi Ferhat Beyi tercih ettim ben. O kadar çok kişi-ki bu kişiler doktor- tavsiye edildi ki ondan randevu aldım. Ne yazık ki bir ay sonraya ancak gün bulabildim. Tabi bu aradaki kontrol için Hacettepe'deki Haluk BALLI'ya gittim. Çok ilgilendi sağolsun. Beğendim ben. Hastane olarak ama Ortadoğu'yu tercih ederim. Ferhat Beyi de göreyim ona göre karar vereceğim.
Kızlar bayadır doktor araştırıyorum biçok kişi universalde Emel hnm methettiler bakalım ekim sekize randevu aldım inş iyidir.Birde yarın seyhan uygulamada Ekrem Sapmaz a gideceğim o nasıl onada bakacağım ne zor bu bayan olmak yaa.
Ekrem Beyden randevu mu aldın?! Polikliniğe bakmıyor ki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?