başkent hastanesine giden var mı veya orada doğum yapan?[/
Canımcım kusura bakma senin açtığın topic in farkına varmadım heyecanıma ver artık.Ben Başkent Hastanesine 8 ine randevu aldım Emel hanıma bakalım nasıl olcak olmazsa artık Ortadoğudan Selçuk beyi bide öneriyorlar ona gitmeyi düşünüyorum..Bi dr bulamadık yaa sen ne kadarlık hamilesin...
başkent hastanesine giden var mı veya orada doğum yapan?[/
Canımcım kusura bakma senin açtığın topic in farkına varmadım heyecanıma ver artık.Ben Başkent Hastanesine 8 ine randevu aldım Emel hanıma bakalım nasıl olcak olmazsa artık Ortadoğudan Selçuk beyi bide öneriyorlar ona gitmeyi düşünüyorum..Bi dr bulamadık yaa sen ne kadarlık hamilesin...
farketmez canım.emel hanım başkent hastanesinde mi geçen ünıversal diye yazmıştın.ben 17 haftalık hamileyim sen?
başkent hastanesine giden var mı veya orada doğum yapan?
farketmez canım.emel hanım başkent hastanesinde mi geçen ünıversal diye yazmıştın.ben 17 haftalık hamileyim sen?
Pardon canım yaa universalde karıştırdım kolumun üzerine düştüm çıktı onun içinde başkentte gidiyorumya karıştırdım.ben daha çok yeniyim 7 haftalık.
cmrm başkentte hangi doktor biliyorm musun ?canım başkent hastanesinde benim bi yakınım doğum yaptı hatta bende yanındaydım çok güzel ilgileniliyo gecen yıldı tabi bende hamile kalırsam orayı düşünüyodum ama.yeni açılan özel metro hastanesi var ben orda selcuk aslan var diye gitmeyi düşünüyorum hatta bebek için tedaviye başlıycam oraya gideceğim çok memnun kaldım selçuk aslandan ben bi ara özel yerine gitmiştim tavsiye ederim adanadakı arkadaşlara
cmrm başkentte hangi doktor biliyorm musun ?
benim kuzen de selçuk aslana gidiyor çok memnun ama randevu almak zor diyor.ben de mehmet demire gittim 2 ay önce ama hastane daha düzene girmemiş gibi.bide ben şeyi merak ediyorum: normal doğuma doktorun kendiside giriyor mu
ads, özgür bey hakkında neler okudun bilemiyorum.araştırmakta haklısın ama ben tecrübelerimi paylaşmak istemiştim.emekli sandığına tabiyim ben ek fark 500 tl verdik.sezeryan oldu benimki
canım o doktor suan başkentte değilmiş bildiğim kadarıyla ama selçuk aslanı önerebilirim ilgisi süper.canım evet kontoröle gittiğin doktorda giriyo galiba doğumuna.ama gittiğin doktorunla konusman gerek onu.rabbim sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip eder inşallah.bu arada canım selçuk beyin özel yerindenmi yoksa çalıştığı hastanedenmı randevu almak zormus ben haftaya ona gitmeyi düşünüyorum eşim hastaneden randevusunu almak çok kolay dedi hatta eşim aldı bugün
kuzenim metro hastanesine gidiyor.orda selçuk aslana randevuyu geç veriyorlarmış öyle söyledi. bir hafta sonraya aldıysanız çok iyi.gittikten sonra yazabilir misin? Teşekkürler
kızlar ayın sekizinde randevusu olanlar neler yaptınız doktorlar nasıldı beğendiniz mi?
universalın şimdiki ismi adana hastanesi mi oldu? muayene ücreti ne kadar veriyor sunuz? ben ilk hamileliğimde gitmiştim bir kere dediğin gibi çok kalabalıktı.çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?