Adana da bulunan hamileler

ruel banada ilgiden Gül aşık'ı tavsiye ettiler. gitmedim daha.hayırlısı bakalım.
kızlar muayeneden sonra görüşlerinizi yazın.

ads1940 ben bayan jinekologlara bir türlü alışamadım.erkek doktorlar sanki daha soğuk kanlı ve işlerinin ehli gibi geliyolar bana ya da benim yaşadıklarım bunu düşündürüyo bana.ben özgür beyi tek geçerim bu konuda zaten randevu almak bile zor.başhekimi ilginin hemde.tabi sen bilirsin canım.her doktorun iyi yönleri vardır

aslında ben de erkek doktor dan yanayım.erkek doktorlar sanki insanı daha iyi anlıyor gibi ama eşim bayan doktor olmasını daha çok istiyor.yinede illaki bayan olacak diye bişey yok iyi bir bayan doktor yoksa erkek bi doktor.özgür beyi nette araştırdım bazı haberler okudum biraz kafam karıştı.

başkent hastanesine giden var mı veya orada doğum yapan?

canım başkent hastanesinde benim bi yakınım doğum yaptı hatta bende yanındaydım çok güzel ilgileniliyo gecen yıldı tabi bende hamile kalırsam orayı düşünüyodum ama.yeni açılan özel metro hastanesi var ben orda selcuk aslan var diye gitmeyi düşünüyorum hatta bebek için tedaviye başlıycam oraya gideceğim çok memnun kaldım selçuk aslandan ben bi ara özel yerine gitmiştim tavsiye ederim adanadakı arkadaşlara

cmrm başkentte hangi doktor biliyorm musun ?
benim kuzen de selçuk aslana gidiyor çok memnun ama randevu almak zor diyor.ben de mehmet demire gittim 2 ay önce ama hastane daha düzene girmemiş gibi.bide ben şeyi merak ediyorum: normal doğuma doktorun kendiside giriyor mu

ads, özgür bey hakkında neler okudun bilemiyorum.araştırmakta haklısın ama ben tecrübelerimi paylaşmak istemiştim.emekli sandığına tabiyim ben ek fark 500 tl verdik.sezeryan oldu benimki

canım o doktor suan başkentte değilmiş bildiğim kadarıyla ama selçuk aslanı önerebilirim ilgisi süper.canım evet kontoröle gittiğin doktorda giriyo galiba doğumuna.ama gittiğin doktorunla konusman gerek onu.rabbim sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip eder inşallah.bu arada canım selçuk beyin özel yerindenmi yoksa çalıştığı hastanedenmı randevu almak zormus ben haftaya ona gitmeyi düşünüyorum eşim hastaneden randevusunu almak çok kolay dedi hatta eşim aldı bugün

ads, özgür bey hakkında neler okudun bilemiyorum.araştırmakta haklısın ama ben tecrübelerimi paylaşmak istemiştim.emekli sandığına tabiyim ben ek fark 500 tl verdik.sezeryan oldu benimki

canım yanlış anlama ilgin için Allah razı olsun ben sen söyleyince eşimle araştırdık hakkında bi davaya adı mı karışmış ne.zaten ben de hala araştırma safasındayım.ince eleyip sık dokuyorum.biraz pimpirikliyim heralde.birinci hamileliğim kötü geçmişti belki de ondan.
ilgilenen buraya deneyimlerini yazan arkadaşlara Allah razı olsun diyorum.çok sağolun.

kuzenim metro hastanesine gidiyor.orda selçuk aslana randevuyu geç veriyorlarmış öyle söyledi. bir hafta sonraya aldıysanız çok iyi.gittikten sonra yazabilir misin? Teşekkürler

kuzenim metro hastanesine gidiyor.orda selçuk aslana randevuyu geç veriyorlarmış öyle söyledi. bir hafta sonraya aldıysanız çok iyi.gittikten sonra yazabilir misin? Teşekkürler

tamam canım inşallah gidebilirsem randevuyu aldık ama haftaya burda olmama ihtimalim var.eğer burda olmassam randevu iptal olacak eğer gidersem yazarım canım

kızlar ayın sekizinde randevusu olanlar neler yaptınız doktorlar nasıldı beğendiniz mi?

kızlar ayın sekizinde randevusu olanlar neler yaptınız doktorlar nasıldı beğendiniz mi?

Canım bugün gittim ben Emel hanıma universaldeki çok ilgilendi güleryüzlü sakin aydınlatıcı bilgi veren samimi bir bayandı ben memnun kaldım.randevu saatimi beklerken dışardaki eski hastaları ile felan konuştum çok memnunlar hastaneninde çok iyi olduğunu doğum sonrasında ebe ve hemşirelerin çok ilgilendiklerini felan söylediler.tek sıkıntı randevu var ama kalabalık bir hastane oda artık idare edilecek..

universalın şimdiki ismi adana hastanesi mi oldu? muayene ücreti ne kadar veriyor sunuz? ben ilk hamileliğimde gitmiştim bir kere dediğin gibi çok kalabalıktı.çok sağol canım

universalın şimdiki ismi adana hastanesi mi oldu? muayene ücreti ne kadar veriyor sunuz? ben ilk hamileliğimde gitmiştim bir kere dediğin gibi çok kalabalıktı.çok sağol canım

Canımcım evet özel Adana Hastanesi oldu muane ücreti 22 tl.Gitmeni tavsiye ederim bi dene istersen.benim gebeliklerim problemli oluyor emel hanımı araştırdığımda bu konudada çok iyi olduğunu söylediler.Canımcım senin kaçıncı hamileliğin...

Benim de Ferat Beye randevum vardı sekizinde. Ben de memnun kaldım. Şu ana kadarki 4. doktorum. En iyisi o geldi bana. Methini çok duymuştum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…