Adana da dogum dr. ,tecrübe ve tavsiyeleriniz !!!!!

intelligent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
930
16
68
Gaziantep
Adana da doğum dr öneriniz varmı ? Yaşadıgınız yada duygudunuz olumlu yada olumsuz tecrübelerinizle bizi de aydınlatırmısınız ?

Yıl sonunda dogumum inş ama , hala güvenebileceğim bi doktor bulamadım şimdilik muzaffer şengüle gittim hiç içime sinmedi ona giden varmı ? Iyi bi doktora yönlendirirseniz normal dogum yanlısı olan , çok sevinirim ...

Adana da doğum dr öneriniz varmı ? Yaşadıgınız yada duygudunuz olumlu yada olumsuz tecrübelerinizle bizi de aydınlatırmısınız ?

Yıl sonunda dogumum inş ama , hala güvenebileceğim bi doktor bulamadım şimdilik muzaffer şengüle gittim hiç içime sinmedi ona giden varmı ? Iyi bi doktora yönlendirirseniz normal dogum yanlısı olan , çok sevinirim ...

Canım ben de 3 buçuk aylık hamileyim önce muzzaffere gittim beğenmedim şimdi orta doğu htnsnde filiz kaviseçene gidiyorum çok memnunum.

allah sağlık versin bebişine inş . benmkine de :)

yeteri kadar ilgileniyor mu şimdiki dr.un ? bilgi veriyor mu ? bir de canm acaba normal doğumu mu destekliyor bilgin varmı bu konuda ? bende memnun olacağım bi dr um olsun istiyorum artık :(

bu adam hiç güven vermiyor bana yaaa nedense :(

bu arada acıbademe bugün sordum normal doğum ücreti 4500 tl miş, hazirana kadar bu fiyatmış daha sonrası için belli değilmiş, ekstra dan 1750 verirsen vip hizmetlerinden yararlanıyormuşuz , hizmet hastane herşey çok güzel de fiyat çok uçuk :( sgk ile anlaşmaları bulunmadığından fiyatlar direkt bu şekildeymiş.

acı bademe ben de sordum gerçekten çok pahalı.
ben Filiz hanımdan memnunum başka bir arkadaşımda geliyor ona normal yapabilirsin demiş . ben de normal istiyorum.

Back
X