Adana da dogum dr. ,tecrübe ve tavsiyeleriniz !!!!!

intelligent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
930
16
68
Gaziantep
Adana da doğum dr öneriniz varmı ? Yaşadıgınız yada duygudunuz olumlu yada olumsuz tecrübelerinizle bizi de aydınlatırmısınız ?

Yıl sonunda dogumum inş ama , hala güvenebileceğim bi doktor bulamadım şimdilik muzaffer şengüle gittim hiç içime sinmedi ona giden varmı ? Iyi bi doktora yönlendirirseniz normal dogum yanlısı olan , çok sevinirim ...

Canım ben de 3 buçuk aylık hamileyim önce muzzaffere gittim beğenmedim şimdi orta doğu htnsnde filiz kaviseçene gidiyorum çok memnunum.

allah sağlık versin bebişine inş . benmkine de :)

yeteri kadar ilgileniyor mu şimdiki dr.un ? bilgi veriyor mu ? bir de canm acaba normal doğumu mu destekliyor bilgin varmı bu konuda ? bende memnun olacağım bi dr um olsun istiyorum artık

bu adam hiç güven vermiyor bana yaaa nedense

bu arada acıbademe bugün sordum normal doğum ücreti 4500 tl miş, hazirana kadar bu fiyatmış daha sonrası için belli değilmiş, ekstra dan 1750 verirsen vip hizmetlerinden yararlanıyormuşuz , hizmet hastane herşey çok güzel de fiyat çok uçuk sgk ile anlaşmaları bulunmadığından fiyatlar direkt bu şekildeymiş.

acı bademe ben de sordum gerçekten çok pahalı.
ben Filiz hanımdan memnunum başka bir arkadaşımda geliyor ona normal yapabilirsin demiş . ben de normal istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…