Adana da güvenilir tüp bebek merkezi ve doktoru arıyorum önerilerinizi bekliyorum

hakında hayırlısı olsun ama esranında dedği gibi turan hocanın orada biraz para konuşurrr fakat iyi bir merkezdir orasıı (sana özelden yazdım ama gitmedi sanırım buryada yazacağım )biz 2006 yılında turan hocaya gittiğimizde eşim sperlmelrle ilgili kayğılarını soru turan hoca bu tarz şeyler böyle merkzler için konuşulur ancak sizin aklınızda böyle bir soru işaretei varsa gidin bu kaygılardan kurtunlac gelin demişti ve turan hoca o dönem balcalıda por du

inş. memnun kalırım canım rabbim bizlere yardım etsin inş. gönlümüze göre hayırlı veriir.

inş. memnun kalırım canım rabbim bizlere yardım etsin inş. gönlümüze göre hayırlı veriir.[/QUOTE]

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Diğer konuya da yazdim. Elimizdeki sinirli paralari cope attiriyor bu proflar. İki defa asilama bir def tup bebebk denedik elde var sifir o paralarla istanbul alman hastanesine gidebilirdim. Ve daha basarili sonuclar alabilirdim. CocuklRimi seviyor olabilirdim. Adana tup bebek merkezi cok sorumsuz.

Diğer konuya da yazdim. Elimizdeki sinirli paralari cope attiriyor bu proflar. İki defa asilama bir def tup bebebk denedik elde var sifir o paralarla istanbul alman hastanesine gidebilirdim. Ve daha basarili sonuclar alabilirdim. CocuklRimi seviyor olabilirdim. Adana tup bebek merkezi cok sorumsuz.

adana tup bebek merkezındemı yaptırdın sadece ?

diğer konuya da yazdim. Elimizdeki sinirli paralari cope attiriyor bu proflar. Iki defa asilama bir def tup bebebk denedik elde var sifir o paralarla istanbul alman hastanesine gidebilirdim. Ve daha basarili sonuclar alabilirdim. Cocuklrimi seviyor olabilirdim. Adana tup bebek merkezi cok sorumsuz.

bu merkez benim komşum gitmişti aslında menunda kalmıştı

Back
X