Saç Kesim Şekilleri Adana da saç kesim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

deesoz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
9
0
34
Merhaba,
Ben Adana da yaşıyorum. Saçlarım çok uzun, kuyruk sokumu dediğimiz yerden biraz daha uzun. Saçım konusunda aşırı titizim.Kırıklarını aldırmak istiyorum ama kuaförlere güvenemiyorum. Ya yamuk kesiyorlar ya çok kısaltıyorlar.Eski kuaförümden çok memnundum o da kapatmış,yeni yer de açmamış.Geçen sene kırıklarını aldırmıştım sağolsun 20 cm kadar kesmişti kuaför. Kenan evren-turgut özal-hayalpark civarı bildiğiniz düzgün kesen bir kuaför varsa yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Merhaba,
Ben Adana da yaşıyorum. Saçlarım çok uzun, kuyruk sokumu dediğimiz yerden biraz daha uzun. Saçım konusunda aşırı titizim.Kırıklarını aldırmak istiyorum ama kuaförlere güvenemiyorum. Ya yamuk kesiyorlar ya çok kısaltıyorlar.Eski kuaförümden çok memnundum o da kapatmış,yeni yer de açmamış.Geçen sene kırıklarını aldırmıştım sağolsun 20 cm kadar kesmişti kuaför. Kenan evren-turgut özal-hayalpark civarı bildiğiniz düzgün kesen bir kuaför varsa yardımcı olabilir misiniz?

Kuzenim de saç konusunda çok hassas upuzun saçları var ve sadece kırıklarını aldırır. Kendisi adana da yaşıyor. T.Özal bulvarında Abdullah Yağmur diye bir kuaför varmış ve orda çalışan yaşlı uzun saçlı bir adam varmış. O ndan çok memnunmuş, şu kadar kesin diyormuş adam ne derse o kadar kesiyormuş

Adanada genel olarak topuz ücretleri kaç tl den başlıyor bilen var mı?

X