Merhabaaa ben Kasım aralıkta Acıbadem’de yaptırdım sebepsiz infertilite 33 yaşındayım ama olumsuz oldu. Acıbadem beni çok tatmin etmedi laboratuvar vs bakımından bir daha yaptırmam. Şu anda Ankara’da yaptırıyorm. Herkesin deneyimi farklı Bülent hoca genelde Adana’da öneriliyor. Ortalama 200 tutar şuanda zatenArkadaşlar merhaba
Ben adana da yaşıyorum 41 yaşında, 4 yıllık evli ve daha önce olumsuz bir aşılama bir tüp bebek olumsuzum var. Hepsi şehir hastanesinde yapıldı. Bu ay adetin 3. Günü tekrar tüp bebek isteği için muayeneye gittiğim de dominant ve çok güzel olduğu söylenen bir yumurta büyümüş, adetin 3. Günü 14 mm boyutundaydi. Raziye hocaya gorunmustum bu sefer ve yumurtanın diğerlerinden baskın büyüdüğünü bu ay tüp bebeği onermedigini 6. Günü tekrar görmek istediğini söyledi ki öyle de yaptım. 6. Gün gittiğimde yumurta 17 mm olmuştu hatta şekli vs çok güzel gel bu ay aşılama deneyelim dedi ilaç vs kullanmayacağım için kafama yattı ve 8. Gün gece ovitrelle yapıp 10 Gün asilamami yaptı şu an beklemediyim 10 Günü bugün asilamanin. Fakat olumsuz olur vs diye dr ve hastane araştırıyorum ve bu sefer özele gitmek istiyorum. Daha önce acibadem ya da medline da tüp bebek yaptıranların yardımına ihtiyacım var. İkisinden de ortalama bir paket fiyat vs aldım drlar için de olumlu şeyler okudum fakat kararsızım laboratuvar konusu ilgi alaka takip konusu nasıllar bilmem. Desteklerinizi bekliyorum...
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Beni çok oyaladilar bir sorun yok dogal hamile kalırsın vs diye bende ikna oldum sanırım ve süreç uzadı. 11. Gün kan verdim beta 1.04 çıktı olumsuz maalesef.Merhabalar sonucunuz pozitif sonuçlanır umarım. Ben Medline’da İbrahim hocaya yaptırmıştım, ilk denemede pozitif sonuç aldık ama Fetal kalp atımı duyulamadığı için küretaj olmak zorunda kaldım. 2.denemede de yine İbrahim hocaya gideceğim.
Merak ettiğim şey, yaşınız ileri olduğu için neden hemen tüp bebek denemediler?
Medline ilay hoca ve feza hocayı çok duyuyorum. Siz memnunmuydunuz hastaneden ekipten vs.Merhabalar sonucunuz pozitif sonuçlanır umarım. Ben Medline’da İbrahim hocaya yaptırmıştım, ilk denemede pozitif sonuç aldık ama Fetal kalp atımı duyulamadığı için küretaj olmak zorunda kaldım. 2.denemede de yine İbrahim hocaya gideceğim.
Merak ettiğim şey, yaşınız ileri olduğu için neden hemen tüp bebek denemediler?
Umarım iyi geçer surecinizMerhabaaa ben Kasım aralıkta Acıbadem’de yaptırdım sebepsiz infertilite 33 yaşındayım ama olumsuz oldu. Acıbadem beni çok tatmin etmedi laboratuvar vs bakımından bir daha yaptırmam. Şu anda Ankara’da yaptırıyorm. Herkesin deneyimi farklı Bülent hoca genelde Adana’da öneriliyor. Ortalama 200 tutar şuanda zaten
Volkan hocada tedavi gördüm ama çok övülecek kadar birşeyi yok bence doktora gittiğimizde şikayetimizi anlatırız ya doktor muayene eder ilacı yazar evinde gidersin mantık bu şekildeydi ilacı yazdıktan sonra bile odayı yerleşiyordu hemşirelerle ben bekliyordum. Yani çok bi övülecek yaklaşımı yok hemşireler kendisinden daha ilgili diyebilirim. Hasta gelmiş ilacı yazim gitsin modunda rahatlatıcı bir tavrı yok. Herkesin düşüncesi hissettiği farklı bende volkan hoca çok övüldüğü için gittim Bülent hocayada muayene olmuştum ama onun biraz üslubu bana sertti ben yüzden volkan hocayı tercih etmiştim ama keşke Bülent hocaya gitseydim ozamanUmarım iyi geçer surecinizsiz neden memnun kalmadınız acibadem den. Orda da volkan noyani çok övüyorlar. Çok arada kaldım bir an evvel başlamak istiyorum tedaviye
Teşekkür ediyorum yanıtınız için. Ben hastane ile görüştüğümde önce bir ön görüşme yaptirabileceklerini söylediler volkan hocayla.. olmadı bir gider görüşürüm ama evet dediğiniz gibi ise hiç başlamam çünkü dr yaklaşımı çok önemli.. bir de medline ilay hoca ve feza hoca var muhtemelen onlarla da görüşeceğim. Sizin özel değilse probleminiz ne idi ne diyor doktorlar?Volkan hocada tedavi gördüm ama çok övülecek kadar birşeyi yok bence doktora gittiğimizde şikayetimizi anlatırız ya doktor muayene eder ilacı yazar evinde gidersin mantık bu şekildeydi ilacı yazdıktan sonra bile odayı yerleşiyordu hemşirelerle ben bekliyordum. Yani çok bi övülecek yaklaşımı yok hemşireler kendisinden daha ilgili diyebilirim. Hasta gelmiş ilacı yazim gitsin modunda rahatlatıcı bir tavrı yok. Herkesin düşüncesi hissettiği farklı bende volkan hoca çok övüldüğü için gittim Bülent hocayada muayene olmuştum ama onun biraz üslubu bana sertti ben yüzden volkan hocayı tercih etmiştim ama keşke Bülent hocaya gitseydim ozaman
Yani volkan hoca iyi olabilir ama dediğim gibi ben uyuşamadım yani o samimet hasta doktor arasında oluşmadı dümdüz mimiksiz sadece işini yapıyor geçiyor olarak ilerledi. Bizim hiç bir sorunumuz yok ne erkek faktörü ne benden kaynaklı sebepsiz infertilite yani. Sizde ne sorun vardı özel değilseTeşekkür ediyorum yanıtınız için. Ben hastane ile görüştüğümde önce bir ön görüşme yaptirabileceklerini söylediler volkan hocayla.. olmadı bir gider görüşürüm ama evet dediğiniz gibi ise hiç başlamam çünkü dr yaklaşımı çok önemli.. bir de medline ilay hoca ve feza hoca var muhtemelen onlarla da görüşeceğim. Sizin özel değilse probleminiz ne idi ne diyor doktorlar?
Benim amh düşük 0.60 birde yas faktörü var ama genel olarak bir sorun görmüyorlar hsg çektirdim aylık kontrollere gittim gayet iyi diyorlardı en son bir dr rezerv azalıyor dedi. Eşimin sperm testinde ileri hız ve total sayı da az ve morfoloji 2. 4 ve üzeri sağlıklı kabul ediliyormuş sanırımYani volkan hoca iyi olabilir ama dediğim gibi ben uyuşamadım yani o samimet hasta doktor arasında oluşmadı dümdüz mimiksiz sadece işini yapıyor geçiyor olarak ilerledi. Bizim hiç bir sorunumuz yok ne erkek faktörü ne benden kaynaklı sebepsiz infertilite yani. Sizde ne sorun vardı özel değilse
Gidebilme durumunuz varsa Ankara Berfu hocayı öneririm amh konusunda çok başarılı bende az yumurta çıkmıştı arttırmak için başka tedavi yöntemleri denediBenim amh düşük 0.60 birde yas faktörü var ama genel olarak bir sorun görmüyorlar hsg çektirdim aylık kontrollere gittim gayet iyi diyorlardı en son bir dr rezerv azalıyor dedi. Eşimin sperm testinde ileri hız ve total sayı da az ve morfoloji 2. 4 ve üzeri sağlıklı kabul ediliyormuş sanırım
Bahceci berfu hoca değil mi? Oranın fiyat durumu nasıl peki. Genelde bir paket ücret vs veriyorlar ya ekstra başka ücret vs çıkarıyorlar miGidebilme durumunuz varsa Ankara Berfu hocayı öneririm amh konusunda çok başarılı bende az yumurta çıkmıştı arttırmak için başka tedavi yöntemleri denedi
Fiyat durumu Acıbadem le aynı paket ücreti. 111 bin di. Taze transferle bu şekilde. ama rahim dinlendirme vs olursa tabikide ücret alıyorlar her hastane gibiBahceci berfu hoca değil mi? Oranın fiyat durumu nasıl peki. Genelde bir paket ücret vs veriyorlar ya ekstra başka ücret vs çıkarıyorlar mi
Aynı öyküye sahibiz. Benim de eşimin ileri sorunu var, dna hasarı da yüksek. Yumurta toplamadan da 2 yumurtam çıktı, biri de boş.. Tek embriyo 5. Güne gitti ve şuan hamileyim. Bülent hoca ve Acıbadem olmasa 4. Denememde de negatif alırdım diye düşünüyorum. Adam işinde başarılı.Benim amh düşük 0.60 birde yas faktörü var ama genel olarak bir sorun görmüyorlar hsg çektirdim aylık kontrollere gittim gayet iyi diyorlardı en son bir dr rezerv azalıyor dedi. Eşimin sperm testinde ileri hız ve total sayı da az ve morfoloji 2. 4 ve üzeri sağlıklı kabul ediliyormuş sanırım
Acibadem şu an paket fiyat 120 bin. Dondurma gerekirse ücret almıyorlar sözde cozdurmeye 44 bin alıyorlarmış. Volkan hocanın muayene ücreti 7.550 yeni fiyat aldım daha ordan biliyorum ama içine girince ekstra ücret çıkar mı bilmiyorum. Tabii ilaçlar hariçFiyat durumu Acıbadem le aynı paket ücreti. 111 bin di. Taze transferle bu şekilde. ama rahim dinlendirme vs olursa tabikide ücret alıyorlar her hastane gibi
Çok sevindim diliyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bulent tıraş değil mi İstanbul? Benim hiç 5. Güne giden embriyom olmadı sehir hastanesinde bir defa tup bebek denedim 2 tane 3. Gün transferi yapıldı o da malum tutmadiAynı öyküye sahibiz. Benim de eşimin ileri sorunu var, dna hasarı da yüksek. Yumurta toplamadan da 2 yumurtam çıktı, biri de boş.. Tek embriyo 5. Güne gitti ve şuan hamileyim. Bülent hoca ve Acıbadem olmasa 4. Denememde de negatif alırdım diye düşünüyorum. Adam işinde başarılı.
Hayır Bülent Haydardedeoğlu, Adana.Çok sevindim diliyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bulent tıraş değil mi İstanbul? Benim hiç 5. Güne giden embriyom olmadı sehir hastanesinde bir defa tup bebek denedim 2 tane 3. Gün transferi yapıldı o da malum tutmadi
Gönlünüze göre olsun dilerim. Ben özel de değil ama şehir hastanesinde yaptırdım olmadı. Düşüşlerden sonra inceleme yapıldı mı neden sebep, ne diyor doktorlar?Arkadaşlar merhaba aranızda adanada özelde aşılama yaptıran var mı veya duyduğunuz önerebileceğiniz bir doktor var mı? 2 düşük 2 de kimyasal gebeliğim var tüp bebekten önce aşılama denemeyi düşünüyorum bu ay da gebelik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?