Merhaba canım ben acıbadem de volkan Noyan hocaya yaptırdım, rezerv sorunu yoktu, ilk deneme negatif ikinci deneme dondurulmuş embriyo ile pozitif , bakalım hala daha inanamıyorum, keseyi görmeden, kalp atışını duymadan da inanamayacağım sanırımKimse yok mu?????
Hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin canim msjima bak asagiya yazmisimMerhaba canım ben acıbadem de volkan Noyan hocaya yaptırdım, rezerv sorunu yoktu, ilk deneme negatif ikinci deneme dondurulmuş embriyo ile pozitif , bakalım hala daha inanamıyorum, keseyi görmeden, kalp atışını duymadan da inanamayacağım sanırım
Canım bizde eşimin morfoloji sorunu vardı, Maddi durumun iyiyse istanbulda Bülent traş hocayı öneririmMerhaba canim bende doktor azizligine ugradim ilk deneme metro hastsubatta oldu negatifti ankada da gokhan beye gittik oda ilac ve vitamin yazdi 3 ay kullan mayista baslayalim dedi olmadi 2opu yapariz dedi aslinda memnun kaldim fakat yinede kafam cok karisik merkez hakkinda yumurta rezervinde basarililarmi onu bilmiyorum sadece arastirdigim kadariyla cok adi geciyor senin rahatsizligin neydi canim
maddi durum orta orayla gorusme yaptim bahceci tup bebeklede gorusme yaptim gidis gelis zor olur benim icinCanım bizde eşimin morfoloji sorunu vardı, Maddi durumun iyiyse istanbulda Bülent traş hocayı öneririm
Canim volkan hoca nasil iyimi basari oranlari falan nasil birde ilac haric ne kadara yaptirdinizMerhaba canım ben acıbadem de volkan Noyan hocaya yaptırdım, rezerv sorunu yoktu, ilk deneme negatif ikinci deneme dondurulmuş embriyo ile pozitif , bakalım hala daha inanamıyorum, keseyi görmeden, kalp atışını duymadan da inanamayacağım sanırım
Amin canim benimmarkadadimin doktoruda erhan şimsekti o 3 kere deneme yapti tutmadi simdi ankadada deneyecek bende baskentte guvenemedim onun sorunu sebepsiz kisirlikti ben sanirim bahceci tup bebekte yaptiracam canim kismetse haziranda basliyoruz sizin sorununuz neydi rabbim tekrar kucaginiza almayi nasip etsin darisi olmayanlara insallahBende Adana kışla başkentte tüp bebek yaptırdım. İlkinde tutmadı ikinci deneme deneme oldu çok şükür. Dr um Erhan şimşek. Oğlum 1,5 yaşında şimdi dondurulmuş embriyo ile tekrar deneyecegiz. Kısmet olursa perşembe transfer darısı sizlere olsun inşallah canım
Merhaba canim ilk denemenizmi insallah bebişin seninledir canim bende diyarbakir bahceciye karar verdim cok arastirdim bakalim haziranda basliyoruz tedavimemerhaba benim doktorum da kışla başkent erhan bey 25 yaşındayım ve yumurtalık rezervim 0,31 çıktı tüp bebek tedavisina başladık 9 yumurta toplandı 5 emriyo oluştu 1 tane transver edildi bu gün 7. gün bekliyorum inşallah olumlu sonuçlanır
merb canm evet ilk denemem ben araştırma falan yapamadım birden böyle bi sonuçla kendimi tüp bebek yaptırırken buldum. umarım sende güzel sonuçlar alırsınMerhaba canim ilk denemenizmi insallah bebişin seninledir canim bende diyarbakir bahceciye karar verdim cok arastirdim bakalim haziranda basliyoruz tedavime
Insallah canim seninde guzel haberlerini bekliyorum peki tedaviye baslamadan once ilac falan kullandinmi yumurta kalitesi icinmerb canm evet ilk denemem ben araştırma falan yapamadım birden böyle bi sonuçla kendimi tüp bebek yaptırırken buldum. umarım sende güzel sonuçlar alırsın
Bende tuplerimin kapali oldugunu ogrendim tedaviye basladigimda rezerveminde azaldigini duyunca birde ordan şok oldum cok uzuldum agladim ama adanadaki doktorumun sayesinde kendimi toparladim simdi ikinciyi deneyecegiz bakalim insallah tez zamanda bebeklerimizi kucagimiza alirizmerb canm evet ilk denemem ben araştırma falan yapamadım birden böyle bi sonuçla kendimi tüp bebek yaptırırken buldum. umarım sende güzel sonuçlar alırsın
Naptin canim sonucun nasil merak ettimmerb canm evet ilk denemem ben araştırma falan yapamadım birden böyle bi sonuçla kendimi tüp bebek yaptırırken buldum. umarım sende güzel sonuçlar alırsın
Hayirli olsun simdiden bende haziranda baslayacam kararimi bahceciden yana verdim cok arastirdim.sizin problem nedir canimbende haziranda 2. tüp bebeği düşünüyorum yine kışlada düşünüyoruz inşallah hayırlı sonuçları alırızgunes0101
ilk denememiz di olmadı malesef ikinciye balladık şimdi umarım olumlu sonuçlanırMerhaba canim ilk denemenizmi insallah bebişin seninledir canim bende diyarbakir bahceciye karar verdim cok arastirdim bakalim haziranda basliyoruz tedavime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?