malesef olmadı ama pes etmek yok ikinciyi deniyoruz kısmetse iğnelere başladımNaptin canim sonucun nasil merak ettim
.Naptin canim sonucun nasil merak ettim
Hayirlisi olsun cnm insallah ikincisinde yuzunuz guler ayni hastanemimalesef olmadı ama pes etmek yok ikinciyi deniyoruz kısmetse iğnelere başladım
Hayirlisi olsun insallah hersey guzel olursperm sayısı malesef
Mikroçip yapiyorlarmis sperm sayisi dusuk sekil bozukluğu olanlarda onu arastirdinmi canimsperm sayısı malesef
Canim bu arada kacinci gun embriyosu dondurulanlarmerhaba benim doktorum da kışla başkent erhan bey 25 yaşındayım ve yumurtalık rezervim 0,31 çıktı tüp bebek tedavisina başladık 9 yumurta toplandı 5 emriyo oluştu 1 tane transver edildi bu gün 7. gün bekliyorum inşallah olumlu sonuçlanır
Tedaviye baslamadan ultrasonda kac folikul gorunuyordu amh dusuk demissin onun icin sordummerhaba benim doktorum da kışla başkent erhan bey 25 yaşındayım ve yumurtalık rezervim 0,31 çıktı tüp bebek tedavisina başladık 9 yumurta toplandı 5 emriyo oluştu 1 tane transver edildi bu gün 7. gün bekliyorum inşallah olumlu sonuçlanır
3. gün embriyosuydu dondurma işlemi olmadı hayatta kalan olmadınyeni baştan başladık herşeye.Canim bu arada kacinci gun embriyosu dondurulanlar
hatırlamıyorum folükül sayısını.Tedaviye baslamadan ultrasonda kac folikul gorunuyordu amh dusuk demissin onun icin sordum
merhaba ben 2008 yılında adana başkent hastanesinde yaptırmıştım ama tutmamıştı.yalnız tüp bebek negatif sonuçtan sonra dondurulmuş embriyo için tekrar deneyecek iken adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.asla doğal yolla olmaz derken.daha bitmedi oğlum altı aylıkken ikinci oğluma hamile olduğumu öğrendim. üstelik biri diyarbakırda biri adanada iki negatif tüp bebekten sonra.hikayem çok uzun kızlar türk filmi gibi.inşallah hepinize allah bu güzel duyguyu nasip eder.
inşallah canım yamerhaba ben 2008 yılında adana başkent hastanesinde yaptırmıştım ama tutmamıştı.yalnız tüp bebek negatif sonuçtan sonra dondurulmuş embriyo için tekrar deneyecek iken adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.asla doğal yolla olmaz derken.daha bitmedi oğlum altı aylıkken ikinci oğluma hamile olduğumu öğrendim. üstelik biri diyarbakırda biri adanada iki negatif tüp bebekten sonra.hikayem çok uzun kızlar türk filmi gibi.inşallah hepinize allah bu güzel duyguyu nasip eder.
Insallah bu sefer guzel olur canim kalitesi icin biseyler umarim yapmissindir cnm3. gün embriyosuydu dondurma işlemi olmadı hayatta kalan olmadınyeni baştan başladık herşeye.
Rabbim evlatlarinizi bagislasin cok guzel canim insallah darisi bizlere sizin sorununuz neydi?birde diyarbakirda nerede yaptirmistinizmerhaba ben 2008 yılında adana başkent hastanesinde yaptırmıştım ama tutmamıştı.yalnız tüp bebek negatif sonuçtan sonra dondurulmuş embriyo için tekrar deneyecek iken adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.asla doğal yolla olmaz derken.daha bitmedi oğlum altı aylıkken ikinci oğluma hamile olduğumu öğrendim. üstelik biri diyarbakırda biri adanada iki negatif tüp bebekten sonra.hikayem çok uzun kızlar türk filmi gibi.inşallah hepinize allah bu güzel duyguyu nasip eder.
Rabbim bebeginizi suze bagislasin insallah darisi bizlere bende ikinci tedavime basladim ankada tup bebek merkezinde bu surec zorlu bir surec maddi manevi yipraniyoruz canimbu arada bizi de sebepsiz infertilite olarak rapor çıktı . ama eşimin oligospermi problemi vardı evicap+trental + keçi boynuzu kürü ile 5 milyondan 25 milyona çıktı sonuç - hah bu sonuçla sizin normal yolla gebelik olur .dedi. ama olmadı ürologa gittik o da -varikosel var dedi hemen ameliyat gerek . bu kez de 25 milyon a çıkan sonuç tekrar 4-5 milyon . tamam tüp bebek yaptıralım dedik bende tek taraflı polikistik over çıktı opu öncesi farkedildi. neyse yumurta olur ama boş çıkabilir diğer tarafta var dediler. opu yapıldı sıvı toplandı. ben çok umutsuz ca sonucu beklerken bugünümüze çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?