adana da tüp bebek yaptıranlar

Canim bu arada kacinci gun embriyosu dondurulanlar

Tedaviye baslamadan ultrasonda kac folikul gorunuyordu amh dusuk demissin onun icin sordum

merhaba ben 2008 yılında adana başkent hastanesinde yaptırmıştım ama tutmamıştı.yalnız tüp bebek negatif sonuçtan sonra dondurulmuş embriyo için tekrar deneyecek iken adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.asla doğal yolla olmaz derken.daha bitmedi oğlum altı aylıkken ikinci oğluma hamile olduğumu öğrendim.üstelik biri diyarbakırda biri adanada iki negatif tüp bebekten sonra.hikayem çok uzun kızlar türk filmi gibi.inşallah hepinize allah bu güzel duyguyu nasip eder.

i

i
inşallah canım ya

Rabbim evlatlarinizi bagislasin cok guzel canim insallah darisi bizlere sizin sorununuz neydi?birde diyarbakirda nerede yaptirmistiniz

bende adana da çukurova üniversitesinde yaptırdım neyseki ilk seferde tuttu allah herkese nasip etsin.evet üniversite de işler biraz yavaş ilerliyor ama bence orayı da düşünün . kendmden önce olmayanlara dua ediyorum . ben 26 yaşındayım 2,5 yıldır istiyoruz . ama ne kadar yıprandım 10 yıl 15 yıl uğraşıp bekleyenleri gördkçe çok üzülüyorum.onlar nasıl dayanıyor kim bilir. insanlar hatta bazen kendi annem bile nasıl davranacagını ya da nasıl konuşacağını bilemiyor. sanıyor ki her hamile haberine çok sevineceğim herkesin kaydını tutup bana rapor ediyor . kayınvalidemler 15-20 yldır çocugu olmayan kişileri örnek veriyor ben daha çok üzülüyorum anlamıyorlar.bu tüp bebek süreci gerçekten çok zor ilk denemeden sonra 2.si için hiç cesaret edemedim . sonuç negatif olsa da 2. si için gücüm kalmamıştı. neyse inşallah bu günleri çocuklarınza anlatacagınız günleri görürsünüz.

bu arada bizi de sebepsiz infertilite olarak rapor çıktı . ama eşimin oligospermi problemi vardı evicap+trental + keçi boynuzu kürü ile 5 milyondan 25 milyona çıktı sonuç - hah bu sonuçla sizin normal yolla gebelik olur .dedi. ama olmadı ürologa gittik o da -varikosel var dedi hemen ameliyat gerek . bu kez de 25 milyon a çıkan sonuç tekrar 4-5 milyon . tamam tüp bebek yaptıralım dedik bende tek taraflı polikistik over çıktı opu öncesi farkedildi. neyse yumurta olur ama boş çıkabilir diğer tarafta var dediler. opu yapıldı sıvı toplandı. ben çok umutsuz ca sonucu beklerken bugünümüze çok şükür.

Rabbim bebeginizi suze bagislasin insallah darisi bizlere bende ikinci tedavime basladim ankada tup bebek merkezinde bu surec zorlu bir surec maddi manevi yipraniyoruz canim

benim ikinci tüp bebek denememde malesef başarısız oldu şimdi üçüncüyü deniyoruz bu gün 12 yumurta toplandı. birinci denemede 9 ikinci denemede de 6 toplamıştı. inşallah bu kez sağlıklı emriyolar olurşur. bu tüp bebekte iki tane embriyo transver edilecek inşallah ikiside tutar da ikiz bebek olur... bu gün ameliyathane girişinde beklerken içerde anestezi almış bi hastanın sesi geliyodu sürekli nolur bana ikiz bebek yapın diye konuşuyodu kendi kendine baygın baygın ikiz bebek isteyip durdu çok üzüldüm allahım inşallah nasip eder isteyen herkese... yazarken bile dayanamaz olmuşum artık yaa ağlayıp duruyorummm.. ama pes etmek yok allahım verene kadar devam edecem denemeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…