Hangi hastanede olduğunu bulamadım doktorun. Muayene ve tedavi ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı sizde tüp bebek için mi gittiniz?Merhaba bende tedavi aşamasındayım Bülent haydardedeoglun da tedaviye başladım çok memnunum tavsiye ederim
Kendi özel muayenesi var netten yazarsanız çıkıyor muayene ücreti şuan bilmiyorum en son 750 tl idi evet tüp bebek sürecindeyimHangi hastanede olduğunu bulamadım doktorun. Muayene ve tedavi ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı sizde tüp bebek için mi gittiniz?
Takipte olacağım teşekkür ederimİnstagramdan da baka bilirsiniz Bülent hoca ya pişman olmazsınız
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKendi özel muayenesi var netten yazarsanız çıkıyor muayene ücreti şuan bilmiyorum en son 750 tl idi evet tüp bebek sürecindeyim
Benim sonucum negatif oldu ama gerçekten çok iyi bir doktor. Yaza tekrar ona gideceğim. Çok memnun kaldım, mesleği etiği ve becerisi mükemmelRabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnn rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallahRabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahBenim sonucum negatif oldu ama gerçekten çok iyi bir doktor. Yaza tekrar ona gideceğim. Çok memnun kaldım, mesleği etiği ve becerisi mükemmel
Negatif olmasına gerçekten çok üzüldüm. Ama üzülmeyin elbet vardır bunda da bir hayır. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ihlaslı evlatlar nasip etsin inşallahBenim sonucum negatif oldu ama gerçekten çok iyi bir doktor. Yaza tekrar ona gideceğim. Çok memnun kaldım, mesleği etiği ve becerisi mükemmel
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Amin cümlemize inşallahNegatif olmasına gerçekten çok üzüldüm. Ama üzülmeyin elbet vardır bunda da bir hayır. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ihlaslı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba bende daha önce başkent tayfun çok 2 tüp bebek negatif birde Ocak ayında Bülent Haydar dedeoğlunda 1 tüp bebek negatifim varMerhaba bende tedavi aşamasındayım Bülent haydardedeoglun da tedaviye başladım çok memnunum tavsiye ederim
Şuan fiyatı 1000 TLKendi özel muayenesi var netten yazarsanız çıkıyor muayene ücreti şuan bilmiyorum en son 750 tl idi evet tüp bebek sürecindeyi
Geçmiş olsun, sizin sorununuz neMerhaba bende daha önce başkent tayfun çok 2 tüp bebek negatif birde Ocak ayında Bülent Haydar dedeoğlunda 1 tüp bebek negatifim var
Inşallah kalanlar sana can olur. Beni 2 denemede de sadece 1 embriyo yaşıyor. O da tutmuyor. İlk deneme Bülent Hoca değilTeşekkür ediyorum bi sorun bulamıyorlar şuanda daha önce 2 defa kist ameliyatı olmuştum Bülent hoca yapışıklık olabilir diye histeroskopi yaptı 2 ay dinlenme sonrası 12 yumurta toplandı 9 döllendi 7adet 5 güne gitti 2 adet taze transfer oldu 5aa ve 4aa kalitede fakat yine negatif oldu yarın tekrar görüşmemiz var hocayla
Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen dileyen herkeseMerhaba bende daha önce başkent tayfun çok 2 tüp bebek negatif birde Ocak ayında Bülent Haydar dedeoğlunda 1 tüp bebek negatifim var
Görüştünüz mü ne dedi negatif için? Dondurulmuşlar için farklı bir tedavi uygulayacak mı sadece transfer mi olacakTeşekkür ediyorum bi sorun bulamıyorlar şuanda daha önce 2 defa kist ameliyatı olmuştum Bülent hoca yapışıklık olabilir diye histeroskopi yaptı 2 ay dinlenme sonrası 12 yumurta toplandı 9 döllendi 7adet 5 güne gitti 2 adet taze transfer oldu 5aa ve 4aa kalitede fakat yine negatif oldu yarın tekrar görüşmemiz var hocayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?