Adana da tüp bebek

Benim sonucum negatif oldu ama gerçekten çok iyi bir doktor. Yaza tekrar ona gideceğim. Çok memnun kaldım, mesleği etiği ve becerisi mükemmel
Negatif olmasına gerçekten çok üzüldüm. Ama üzülmeyin elbet vardır bunda da bir hayır. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ihlaslı evlatlar nasip etsin inşallah

Teşekkür ediyorum bi sorun bulamıyorlar şuanda daha önce 2 defa kist ameliyatı olmuştum Bülent hoca yapışıklık olabilir diye histeroskopi yaptı 2 ay dinlenme sonrası 12 yumurta toplandı 9 döllendi 7adet 5 güne gitti 2 adet taze transfer oldu 5aa ve 4aa kalitede fakat yine negatif oldu yarın tekrar görüşmemiz var hocayla

Inşallah kalanlar sana can olur. Beni 2 denemede de sadece 1 embriyo yaşıyor. O da tutmuyor. İlk deneme Bülent Hoca değil

Merhaba bende daha önce başkent tayfun çok 2 tüp bebek negatif birde Ocak ayında Bülent Haydar dedeoğlunda 1 tüp bebek negatifim var
Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen dileyen herkese benim doğal yollardan oluyor 3 gebelik kaybım var bende çok dr gittim hepsi farklı farklı şeyler söyledi Bülent hoca tek sorunun pıhtılaşma olduğunu söyledi ve pıhtılaşma çıktı biz doğal yollardan istemiyoruz tüp bebek istedik Rabbim bizlerinde kucaklarini doldursun inşallah

Görüştünüz mü ne dedi negatif için? Dondurulmuşlar için farklı bir tedavi uygulayacak mı sadece transfer mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…