adana dr SERKAN SAYILIKAN HASTALARI YORUM BEKLIORUMM

crayz1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
77
0
26
35
serkan sayılıkana amelıyat olmayı dusunuorum olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım.kızlar beklıorumm..

Serkan beye dun amaliyat oldum Gögüs diklestirme ve silikon amaliyat oldukca basarili gecti oyle cok agrim olmadi...ve bu amaliyat icin bi cok doktorla görüştüm tek aklima mantigima yatan kişi serkan bey oldu bence hic tereddütsüz serkan beye ol simdiden gecmis olsun

Serkan beye dun amaliyat oldum Gögüs diklestirme ve silikon amaliyat oldukca basarili gecti oyle cok agrim olmadi...ve bu amaliyat icin bi cok doktorla görüştüm tek aklima mantigima yatan kişi serkan bey oldu bence hic tereddütsüz serkan beye ol simdiden gecmis olsun

gecmıs olsun ee bıde hayırlı olsun ben urun estetiği olmayı dusunorum burun estetiği olan bırılerı var mı?tanıdıgın acaba

Oncelikle cok tsk ederim. .serkan beyi cogu kisiden duydum burun konusuna gelince cok estetik bi burun yapiyormus ama bi arkadaşım baska bi dr yaptirmis kim bilmiyorum ama cok doğal bir burun yapmis kendisi demesse asla anlasilmiyor estetik oldugu... cok zor bi surec bu estetik sureci ins. Hersey istedigin gibi olur

çok tesekkur ederım ınş istediğim gibi olur tatılı beklıorum calışma yoğunluğundan dolayı erteledım yaza bu sure ıcınde arastırmalara devam edıorum...

serkan sayılıkana amelıyat olmayı dusunuorum olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım.kızlar beklıorumm..
umarım Serkan Sayilikan a ameliyat yaptirmamissinizdir, tam bir fiyasko ben yaptirali 1 yil oldu hala rahat nefes alamiyorum , sonradan tanistigim 4 Serkan Sayikan magdurunun 2 yıl geçmiş olmasina rağmen

Merhabalar Ben de Adana'da Dr Serkan Sayilikan'in hastasıyım. 5 yil once gogus küçültme ve diklestirme operasyonu oldum, yeniden dogmus gibi oldum aynalarla bariştim, genc kizken bile göğüslerim bu kadar diri ve dik değildi. Bir kadinin guzel goğüslere sahip olmasi ozguvenin anahtari. Dolgu ve botoksumu da Serkan Bey'e yaptırıyorum Çok basarili ve dogal oluyor, yuzumde botoks ve dolgu olduguna kimse inanmıyor. Gerçekten çok memnunum, bir doktor olarak cok etik ve profesyonel çalışiyor, hastaları ile bizzat ilgileniyor. Herkese gonul rahatligi ile tavsiye ederim.

Back
X