Adana ili için tüp bebek doktor önerisi

Bazarbal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
12
9
6
36
Güzel dostlar öncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler iletiyorum . Başarısız iki aşılama tecrübesi yaşadım aslında aşılama ihtimalinden pek de umudum yoktu bu bana biraz daha tüp bebek sürecine alıştırma ve malumunuz devletin desteğini alabilme anlamında bir adım olarak geldi. Şu anda başkent hastanesinde Erhan şimşek ile yoluma devam ediyorum. Hocam için yorumlar iyi , yeni bir doktor adı daha duydum o da Bülent haydardedeoğlu daha önce aynı hastane de çalışmışlar şu an kendi kliniğini açmış. Başarı oranın çok yüksek olduğunu söylüyorlar . Acaba devlet desteği alacak olduğum Seyhan başkent hastanesi Erhan şimşek hoca İle mi devam etmeliyim yoksa Bülent haydardedeoğlu mu denemeliyim çok kararsızım. Arasında ki fark tahmini olarak 5bin olacaktır diye düşünüyorum . Siz olsanız ne yapardınız ( bu arada eşimin sperm sayı ve haraket sayısı düşük) doktor tüp bebek aşamasına kadar eşime keçiboynuzu özü tüketmesini bana da folik asit tüketmemi önerdi . Yorumlarınız benim için çok değerli yorumlarınızı bekliyorum

Sonuç ne oldu acaba

Ben başkent i başlamadan bıraktım. Bülent hocayla ilk denemede sonuç pozitif. Herkesin kısmeti tabii. Fiyat konusunda da benim raporum yoktu ama özel olarak başkentle aynı gibi, telefonda bilgi veriyorlar.

Ben başkent i başlamadan bıraktım. Bülent hocayla ilk denemede sonuç pozitif. Herkesin kısmeti tabii. Fiyat konusunda da benim raporum yoktu ama özel olarak başkentle aynı gibi, telefonda bilgi veriyorlar.
İyi ki bırakrın çok doğru bir karar vermişsin cidden. Devlet hastanesi onlardan ilgilidir.

Esra hanıma neden gitmediniz o profesör olduğu için daha iyi olmaz mıydı ben ondan sıra alacağım

Esra hanıma neden gitmediniz o profesör olduğu için daha iyi olmaz mıydı ben ondan sıra alacağım
Esra hoca çok iyi ama ben de gitmedim. başkent gerçekten devlet hastanesine dönmüş.. rapor çıkartacaksanız olabilir ama ben özel yaptıracaktım özel parası verip, devlet ilgisi görmek saçma.. ben tayfun beye başlamıştım muayeneden çıktığınızda doktoru göremiyorsunuz bile hemşire reçete veriyor anlatıyor falan.. yoğunsanız hasta almayın o zaman.. zaten ilk gidiş için aylarca bekliyoruz..

Merhaba. Ne yaptınız merak ediyorum. Ben de geçen ay erhan beyle tüp bebek için görüşmeye gittim. Tavrından tutumundan dolayı Başlamadan bırakma kararı aldım. Bu ayın 27 sinde bülent haydardedeoğluna gideceğim.

Ilk tedavinizmi olcak...

Erhan bey mi uzak durun lütfen çok iyi karar vermişsiniz ben yandım orda siz yanmayın şuan Bülent haydardedeoğlu tedavi oluyorum inanın sonuç ne olur bilmiyorum pozitif negatif kısmet ama işini iyi bildiği kesin

Mart ayında ben erhan beyle başladım tedaviye saçma sapan bir tedavi uygulayıp tutamayacağını bile bile kalitesiz embiryo transferi yaptı umut tacirliği başkent bana göre

Mart ayında ben erhan beyle başladım tedaviye saçma sapan bir tedavi uygulayıp tutamayacağını bile bile kalitesiz embiryo transferi yaptı umut tacirliği başkent bana göre
Ooo çok üzüldüm. İyi ki öyle bir karar almışım. Zaten içime sinmemişti hiç. Bana çekmecisinde duran herhangi telefonun numarasını vermiş. Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz diyor. Arıyorum arıyorum kapalı. Amh ım 1,47 çıkmıştı 2 ay önce. Muayene ettikten sonra 2 gibi bence amh. Daha yüksek geldi bana dedi. Başkentte yaptırmayıp Düzen lab. Gönderdi amh testi için . O da 1.29 çıktı. Arıyorum arıyorum hala ulaşamıyorum. Sonra has. Aradım. Test sonucunda bir sürü rakam yazıyor ama galiba 1,29 çok anlamadım ama dedim. Anlamayacak bir şey yok 1,29 sa 1,29 dur dedi ve benim kafam da bitti. İyi ki de bitmiş. Vardır her şeyde bir hayır

Erhan bey mi uzak durun lütfen çok iyi karar vermişsiniz ben yandım orda siz yanmayın şuan Bülent haydardedeoğlu tedavi oluyorum inanın sonuç ne olur bilmiyorum pozitif negatif kısmet ama işini iyi bildiği kesin
Umarım tutar ve her şey istediğiniz gibi sonuçlanır

Umarım tutar ve her şey istediğiniz gibi sonuçlanır
Şuan 7 tane embiryo devam ediyor ama 2.kalite dediler nasip bilmiyorum ama Bülent bey konusunda şüphem yok negatif olsa yine giderim dediğim bir insan başkent ticarethane gibi canım ilgi sıfır muhatap bulamıyorsun

Şuan 7 tane embiryo devam ediyor ama 2.kalite dediler nasip bilmiyorum ama Bülent bey konusunda şüphem yok negatif olsa yine giderim dediğim bir insan başkent ticarethane gibi canım ilgi sıfır muhatap bulamıyorsun
Ben de o ilgisizliği hissedip vazgeçmiştim. Bakalım bülent beyle umarım güzel sınuçlar elde ederiz

Aa ço
Benim sonucum pozitif canım darısı başına haberini bekliyorum.
aa çok sevindimmBen de çıktım şimdi. Y - T arası bir rahim yapısı var. Tartışmaya açık bir rahim dedi.size tavsiyem Histereskopi yaptırın dedi. Daha önce bir arkadaşıma da t rahim demişti. Burda da t rahim diyen kişiler olmuştu. Bi yandan t rahimci mi bu adam diye düşünmedim değil. Sizin yorumunuz ne

Benim sonucum pozitif canım darısı başına haberini bekliyorum.
Ya bir de histereskopi için sgk lı bir yerde yaptırmak isterseniz başkentte bülent çok a yaptırın dedi. Ben medline has. Yapıyorum ameliyatlarımı dedi. Ama ben de daha önce başkentte erhan şimşeğe muayene olduğum için tayfuna sıra verirler mi bilmiyorum. Yarın arayıp durumu anlatacağım. Siz ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…