Adana kadın Doğum doktoru önerileri

Eylol

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
114
139
18
Merhaba kızlar. 8 haftalık hamileyim. 5. Ve 7+5 haftamda iki kere özel Adana hastanesine gittim ve 3 saat sıra bekleme sonrasında bu konuyu açtım. Adana'da Doğum yapan annelerim bana önerebileceğiniz beni dinleyecek, soruma cvp verebilecek, odasına girdiğimde apar topar ne yapacaksak hemen yapalım bitsin başkasına sıra gelsin şeklinde davranmayacak bir doktor hastane önerir misiniz? Sizlerde Doğum yaptığınız hastaneyi Doğum şeklinizi ve ücretinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :KK200::anneadayı:

mrhb cnm bende adanalıyım bnm ilk doğumum metro hastanesinde oldu hiiiçççççç memnun kalmadım şimdi 5 haftalık hamileyim ortadogu hicran hnm a gidecegim senin bajsettşğin eski üniversal hastanesi değilmi ilgi sıfır ordadad

mrhb cnm bende adanalıyım bnm ilk doğumum metro hastanesinde oldu hiiiçççççç memnun kalmadım şimdi 5 haftalık hamileyim ortadogu hicran hnm a gidecegim senin bajsettşğin eski üniversal hastanesi değilmi ilgi sıfır ordadad
Evet aynen canımm eski üniversal ilgi alaka Yok karşına alıp derdin var mı şikayetin var mı diyen Yok resmen hadi ne yapacaksak yapalım bitsin gibi bir davranış var umutlu gitmiştim çok övgü aldığım için Muzaffer Şengül doktorum ama o kadar çok hastası var ki ilgilenmek yerine sıra bitirmek derdine giriyor doktor. Çok canım sıkıldı. Öbür ay zeka testine gel dedi ama gitsem yine baştan savacak diye korkuyorum hicran hanımı bende çok duydum acaba Ortadoğu da Doğum ücretleri nasıl ? Maddi durumumuz orta halli ne yüksek ne çok aşagı. O yüzden soruyorum sarsmasın diye canım bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al

doğum ücreti 1500 cnm

muayene ücreti 60 tl görümcem yeni doğum yaptııı çok temiz ayrıcaaaa

Celal Ardıç kesinlikle! :) Gazipaşa da muayenehanesi. Sigortalıya 60 TL ücreti. Anlaşmalı olduğu hastaneler de Adana Hastanesi ve Medline. Muayene kendi yerinde oluyor doğum veya tahliller için yönlendiriyor. Kesinlikle işinin ehli..

Ben metroya gittim iki kez randevulu gittim beklemedik hiç. Doktor iyi ama ne bileyim açıkçası bana göre çok pahalı 3 dj baktı en fazla.

Neyse sonra hacettepeye gittim doktor bayağı baktı heryerini gösterdi . Belki metroya giderken bebek küçüktü diye gösterecek bisi yoktu günahını almak istemiyorum ama . İlaç yazicam obur ay dedi obur ay oldu gittim ben hatirlatmasam unutuyordu..

Neyse sonuç olarak marsaya gidicem herkes ordada doğuruyor. Özellikle örneğin bebek iyiyse iyi diyor geçiyor ama ozeldekiler ise bebek iyiyse "çok iyi güzel " falan diyor bu cümlesi için 50 lira vermek istemiyorum cimrilik ten değil şuan ki durumum böyle bide iki haftada bir çağırıyorlar ayda 100 lira yol parası dışında vercegime bebeğimin kumbarasina atarım

Bide herkes diyor devlet daha iyi doktor ve cihaz olarak

Turgut Özal Bulvarında Adana cerrahi tıp merkezinde Bülent Çetin ' e gidiyorum. Çok çok memnunum. Doğum ortadoğu hastanesinde olacak İlk hamileliğimde doktorum Özgür Kayaselçuktu. Ondan da memnundum o zamanlar ama şimdi çok uzak. O zaman bulsaydım da Bülent beye gitseydim keşke diyorum. Sık çağırması aradığımda ulaşabilmek gittiğimde istediğimi sorabilmem açısından çok iyi

Doğum ücretini bilmiyorum ama muayene ücreti 33 TL

Arkadaşlar hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim benim doktorum ne soru soruyor nede sormama müsade edecek vakti var hızlı bir adam son gitmemde baya soğudum artık birde zeka teste çağırdı gitsem yine yorumlarken hımm iyi falann diyecek geçiştirme yapacak diye gitmek istemiyorum çünkü bazı testler istedi b12 folik kan Demir şeker hepsi düşük çıkmıştı adam bakıp iyisin normal dedi geçti hiçbirşey anlamadım bu doktordan

Arkadaşlar hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim benim doktorum ne soru soruyor nede sormama müsade edecek vakti var hızlı bir adam son gitmemde baya soğudum artık birde zeka teste çağırdı gitsem yine yorumlarken hımm iyi falann diyecek geçiştirme yapacak diye gitmek istemiyorum çünkü bazı testler istedi b12 folik kan Demir şeker hepsi düşük çıkmıştı adam bakıp iyisin normal dedi geçti hiçbirşey anlamadım bu doktordan

Muzaffer beye gidiyordun sanırım. Ben ona kist tedavisi için gitmiştim. Ne konuştu ne anlattı öyle ilaç verdi yolladı. Bir daha da gitmedim. İşinin ehli olabilir ama iletişim sıfır maalesef. Oğlumdaki doktorum Özgür beydi. Ama o da 2 ayda çağırıyordu. O da çok uzun süre. Bunda aradım randevu için hep doluydu ayrıca malum taaa yüreğirde.. Bana uzak hem de çok.. Bülent beye gittim iyi ki de gitmişim çok memnunum.

Aynen baştan sona katılıyorum sana ya bu kadar iletişimi olmayan bir doktor görmedim adama birşey bile soramadımm Bülent beyi ve Ortadoğu hicran hanımı yazdım aklıma ikisi arasında seçim yapıp gitmeyi düşünüyorum canım

hicran hnm a bende gideceğimmm cnm belki karşılaşırızz

Benim doktorum da Hicran Hanımdı kesinlikle tavsiye ederim. Iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım bebeklerimi kaybettiğim için. Iki kürtaj arası 3 ay gibi kısa süre olmasına rağmen hiç sorun yaşamadım kürtaj sonrası. Ayrıca o süreçte yaşadığım duygusal acılarda da bana çok destek olmuştu. Diğer önemli nokta da ulaşılabilir bir doktor olması. Yurt dışındayken bile benimle ilgilendi. Kürtajı bile bu kadar iyi yapan doktorun eminim doğumu da çok iyidir. Görev dolayısıyla başka ildeyim ama eğer Adana'da olsam gideceğim tek doktor Hicran Hanım olurdu.

hicran hnm a bende gideceğimmm cnm belki karşılaşırızz
Evet canım senin bebeğin ne kadarlık oldu ben dünden beri araştırma yapıyorum çokça Ali şakrak da çok övülüyor yine Ortadoğu Hastanesinde sende duydun mu bu doktoru

Benim doktorum da Hicran Hanımdı kesinlikle tavsiye ederim. Iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım bebeklerimi kaybettiğim için. Iki kürtaj arası 3 ay gibi kısa süre olmasına rağmen hiç sorun yaşamadım kürtaj sonrası. Ayrıca o süreçte yaşadığım duygusal acılarda da bana çok destek olmuştu. Diğer önemli nokta da ulaşılabilir bir doktor olması. Yurt dışındayken bile benimle ilgilendi. Kürtajı bile bu kadar iyi yapan doktorun eminim doğumu da çok iyidir. Görev dolayısıyla başka ildeyim ama eğer Adana'da olsam gideceğim tek doktor Hicran Hanım olurdu.
Cevabın için çok teşekkürler canım yaşadığın talihsizlikler için çok üzüldüm ama başarı ile sağlık ile atlatmana sevindim hicran hanıma karşı niyetim bir adım daha arttı çok sağol

Evet canım senin bebeğin ne kadarlık oldu ben dünden beri araştırma yapıyorum çokça Ali şakrak da çok övülüyor yine Ortadoğu Hastanesinde sende duydun mu bu doktoru
slm cnm hayır duymadımm benim hem görümcem yeni doğum yaptı hemde gecen agustos ayında gelinimizin dr idi hicran hnm çok memnun kaldık ben bugun 6+1 hayırlısı sen kaç haftalıksın

slm cnm hayır duymadımm benim hem görümcem yeni doğum yaptı hemde gecen agustos ayında gelinimizin dr idi hicran hnm çok memnun kaldık ben bugun 6+1 hayırlısı sen kaç haftalıksın
Slm canım pardon direk girdim konuya :olamaz: o zaman haklısın hicran hanımı tercih etmekle, birde büyüklerde şöyle bir inanış var kadın Doğum doktoru erkek seçmelisin kadınlardan daha iyi bilgililer diye aklımı karıştırıyorlar. Ama bende bayan doktorda daha rahat olacağımı düşünüyorum çekinmeden sorabilirim herseyi ,görümceniz ve gelininiz normal mi doğum oldu sezeryan mı acaba benim Doğum korkum da var ilk bebeğim olacak epiduralli düşünüyorum normal olursa. Ben 8+5 bugün canım doğumlarımız da yakın olacak Allah izin verirse :KK15:

Back
X