Evet aynen canımm eski üniversal ilgi alaka Yok karşına alıp derdin var mı şikayetin var mı diyen Yok resmen hadi ne yapacaksak yapalım bitsin gibi bir davranış var umutlu gitmiştim çok övgü aldığım için Muzaffer Şengül doktorum ama o kadar çok hastası var ki ilgilenmek yerine sıra bitirmek derdine giriyor doktor. Çok canım sıkıldı. Öbür ay zeka testine gel dedi ama gitsem yine baştan savacak diye korkuyorum hicran hanımı bende çok duydum acaba Ortadoğu da Doğum ücretleri nasıl ? Maddi durumumuz orta halli ne yüksek ne çok aşagı. O yüzden soruyorum sarsmasın diye canım bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almrhb cnm bende adanalıyım bnm ilk doğumum metro hastanesinde oldu hiiiçççççç memnun kalmadım şimdi 5 haftalık hamileyim ortadogu hicran hnm a gidecegim senin bajsettşğin eski üniversal hastanesi değilmi ilgi sıfır ordadad
Arkadaşlar hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim benim doktorum ne soru soruyor nede sormama müsade edecek vakti var hızlı bir adam son gitmemde baya soğudum artık birde zeka teste çağırdı gitsem yine yorumlarken hımm iyi falann diyecek geçiştirme yapacak diye gitmek istemiyorum çünkü bazı testler istedi b12 folik kan Demir şeker hepsi düşük çıkmıştı adam bakıp iyisin normal dedi geçti hiçbirşey anlamadım bu doktordan
Bu doktor nerede canım?Canim ben Nezih Esref Kurdogluna gidiyirum.
Evet canım senin bebeğin ne kadarlık oldu ben dünden beri araştırma yapıyorum çokça Ali şakrak da çok övülüyor yine Ortadoğu Hastanesinde sende duydun mu bu doktoruhicran hnm a bende gideceğimmm cnm belki karşılaşırızz
Cevabın için çok teşekkürler canım yaşadığın talihsizlikler için çok üzüldüm ama başarı ile sağlık ile atlatmana sevindim hicran hanıma karşı niyetim bir adım daha arttı çok sağolBenim doktorum da Hicran Hanımdı kesinlikle tavsiye ederim. Iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım bebeklerimi kaybettiğim için. Iki kürtaj arası 3 ay gibi kısa süre olmasına rağmen hiç sorun yaşamadım kürtaj sonrası. Ayrıca o süreçte yaşadığım duygusal acılarda da bana çok destek olmuştu. Diğer önemli nokta da ulaşılabilir bir doktor olması. Yurt dışındayken bile benimle ilgilendi. Kürtajı bile bu kadar iyi yapan doktorun eminim doğumu da çok iyidir. Görev dolayısıyla başka ildeyim ama eğer Adana'da olsam gideceğim tek doktor Hicran Hanım olurdu.
slm cnm hayır duymadımm benim hem görümcem yeni doğum yaptı hemde gecen agustos ayında gelinimizin dr idi hicran hnm çok memnun kaldık ben bugun 6+1 hayırlısı sen kaç haftalıksınEvet canım senin bebeğin ne kadarlık oldu ben dünden beri araştırma yapıyorum çokça Ali şakrak da çok övülüyor yine Ortadoğu Hastanesinde sende duydun mu bu doktoru
Slm canım pardon direk girdim konuyaslm cnm hayır duymadımm benim hem görümcem yeni doğum yaptı hemde gecen agustos ayında gelinimizin dr idi hicran hnm çok memnun kaldık ben bugun 6+1 hayırlısı sen kaç haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?