• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana perinatoloji önerisi

Seleniss

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
Kızlar merhaba tekrarlayan düşüklerim var iki kere kendiliğimden gebe kalabiliyorum ama ilerlemiyor malesef bu nedenle genetik test verdik. Daha sonuç almadık. Adanada bildiğiniz gittiğiniz memnun kaldığınız yada çevrenizde memnun kalan perinatoloji kadın doğumcu var mı özel/devlet farketmez. Önerilerinizi bekliyorum.Sonuçları aldıktan sonra gideceğiz. Bu sefer herşeye detaylı bakılsın istiyorum.

Kızlar merhaba tekrarlayan düşüklerim var iki kere kendiliğimden gebe kalabiliyorum ama ilerlemiyor malesef bu nedenle genetik test verdik. Daha sonuç almadık. Adanada bildiğiniz gittiğiniz memnun kaldığınız yada çevrenizde memnun kalan perinatoloji kadın doğumcu var mı özel/devlet farketmez. Önerilerinizi bekliyorum.Sonuçları aldıktan sonra gideceğiz. Bu sefer herşeye detaylı bakılsın istiyorum.
Canım ben detaylı ultrason için ebru tarıma gitmiştim çok bilgili biri ama biraz tuzlu başkentte ümran hoca vemurat hoca var araştırmanı öneririm

Ben Cüneyt Evrüke ye gittim canım. Öncesinde Mersin’de bir doktora gitmiştim. Cüneyt beyden ilgisinden ve bilgisinden çok memnun kaldım tavsiye ederim

merhaba kızlar bende araştırma yaptım ebru tarım çok pahalı geldi başkente tayfun çok kadın doğum doktoru araştırdım tekrarlayan gebeliklere sürekli bakıyor şimdilik orayı düşünüyorum ama başkentte ümran hanım ve murat hocayada baktım güzel şeyler duydum bunlarda olabilir cüneyt hocayı duymadım hiç tıbbi genetik sonucumu alınca gideceğim inşallah tayfun hocaya enru tarımada gitmeyi çok isterdim fakat sürekli takip için malesef çok pahalı geldi

merhaba kızlar bende araştırma yaptım ebru tarım çok pahalı geldi başkente tayfun çok kadın doğum doktoru araştırdım tekrarlayan gebeliklere sürekli bakıyor şimdilik orayı düşünüyorum ama başkentte ümran hanım ve murat hocayada baktım güzel şeyler duydum bunlarda olabilir cüneyt hocayı duymadım hiç tıbbi genetik sonucumu alınca gideceğim inşallah tayfun hocaya enru tarımada gitmeyi çok isterdim fakat sürekli takip için malesef çok pahalı geldi
Canım sonuçların çıktı mı?? Aynı durumları yaşamışız bende 15 Nisan da testleri yaptırdım genetik henüz çıkmadı ama Perinatoloji Dr istedikleri birazı çıktı

Canım sonuçların çıktı mı?? Aynı durumları yaşamışız bende 15 Nisan da testleri yaptırdım genetik henüz çıkmadı ama Perinatoloji Dr istedikleri birazı çıktı
Merhaba canım sonuçlarım çıktı 4 mayısa randevü bulabildim. 4 mayısta gideceğiz sonuçları almaya belli olacak bakalım test sonucu 1 1.5 ayı buldu ama ondan bekledik

Merhaba canım sonuçlarım çıktı 4 mayısa randevü bulabildim. 4 mayısta gideceğiz sonuçları almaya belli olacak bakalım test sonucu 1 1.5 ayı buldu ama ondan bekledik
Hayırlısı olsun canım inşallah tıbbi genetik testleri çıkıncamı gitmek gerekiyor ? Mesaj gelecek falan dediler bize

Hayırlısı olsun canım inşallah tıbbi genetik testleri çıkıncamı gitmek gerekiyor ? Mesaj gelecek falan dediler bize
Evet canım mesaj geliyor sonuç çıkınca ona göre randevü alıp gidiyorsun

Merhaba hanımlar bende 29 nisanda 2. Kez gebelik kaybı yaşadım ilki 8 haftalık kalp durması sonucu oldu şuanki ise 11 . Haftada düşük ben ilk kaybımda pıhtılaşmaya baktırdım bu sefer genetik test vereceğim hem ben hem eşim bu testleri devlette yaptırabiliyormuyuz yoksa özel demi verebiliriz bilginiz var ise yardımcı olurmusunuz

Eğer hala doktor bulamadıysanız Derviş Uğur şiddetle tavsiye ediyorum her bütçeye uygun en son gittiğimde 1000 ücreti vardı hamileliğimin boyunca takipteydim kadın doğumcu detay isterseniz özelden yazarsın bilgi verebilirm sizin için

Merhaba hanımlar bende 29 nisanda 2. Kez gebelik kaybı yaşadım ilki 8 haftalık kalp durması sonucu oldu şuanki ise 11 . Haftada düşük ben ilk kaybımda pıhtılaşmaya baktırdım bu sefer genetik test vereceğim hem ben hem eşim bu testleri devlette yaptırabiliyormuyuz yoksa özel demi verebiliriz bilginiz var ise yardımcı olurmusunuz
Çok geçmiş olsun canım Başın sağolsun🤲😔Biz şehir hastanesinde yaptırdık sonuçları bekliyoruz özel de yapılıyor tabikide ama gerek var mı sen bilirsin ücret alırlar çünkü

Çok geçmiş olsun canım Başın sağolsun🤲😔Biz şehir hastanesinde yaptırdık sonuçları bekliyoruz özel de yapılıyor tabikide ama gerek var mı sen bilirsin ücret alırlar çünkü
Canım saol Allah razı olsun bende devlette yaptırmak istiyorum ama direkt tıbbi genetiğe mi gitmeliyim eşimden nasıl alıncaak süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilirmisin

Merhaba genetik testi nerde verdiniz nasıl verdiniz sürecinizden bahsedermisiniz aynı durumu bende yaşadım

Canım saol Allah razı olsun bende devlette yaptırmak istiyorum ama direkt tıbbi genetiğe mi gitmeliyim eşimden nasıl alıncaak süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilirmisin
Şehir hastanesinde Perinatoloji bölümüne gittik direk biz düşük yaptığımın 30. Günü kadın doğumcu direk bizi yönlendirdi zaten Dr benden sadece pıhtılaşma varmı diye kan aldı sonra tıbbi genetik yönlendirdi eşimle beni orda yine kan verdik ama bildiğim kadarıyla normal kadın doğumdan randevu alıp Dr sizi yönlendirecek bu işlemler için

Kızlar tayfun çok yok başkentte selçuk yetkinele yonlendirilecwksiniz muhtemelen ama ben 4 gebelik sonrası tüp bebek yaptım embriyolar hep engelli geldi tüm bebekten düşük lerin sebebi buymuş genetik temizdi ama embriyolar hep engelli geldi

Kızlar merhaba perinatojiye falan gitmenize gerek yok tıbbi genetik bölümünden direkt randevü alabilirsiniz. Randevü açılıyor bulana kadar takip edin açılınca hemen alın randevü sonra gideceksiniz zaten durumu doktora anlatınca doktor öykünüzü dinliyor sonra ona göre test istiyor benden iki test istedi eşimden bir test istedi bir randevü alıp gidince eşinizede test istiyor zaten ayrı ramdevü almaya gerek yok sonra gidip kan veriyorsunuz. 1-1.5 aya sonuçlar çıkıyor verdiğiniz numaraya mesaj geliyor zaten. Biz iki sonucunda çıkmasını bekledik hatta biri daha geç çıktı çünkü ikinci mesaj gelincede tekrarden sadece ben randevü aldım gittik sonuçları aldık temiz çıktı çok şükür bir sıkıntı yok. Şuan adeti bekliyorum riskli gebelik doktoruna gideceğim sonuçlarıda söyleyeceğim

Kızlar tayfun çok yok başkentte selçuk yetkinele yonlendirilecwksiniz muhtemelen ama ben 4 gebelik sonrası tüp bebek yaptım embriyolar hep engelli geldi tüm bebekten düşük lerin sebebi buymuş genetik temizdi ama embriyolar hep engelli geldi
Merhaba tayfun çok nerdeymiş ben ona gitmek istiyordum izindemi acaba?

Merhaba canım ben özel labarotuara sormuştum 12 bin civarı demişti birde belki başka testlerde isteriz sonuca göre detince devlette baktırdım Adana şehir hastanesi genetik test tavsiye ederim

Kızlar ben normal kadın doğumcu istemiyorum riskli gebelik istiyorum özellikle çünkü tekrar aynı durumu yaşamak istemiyorum o nedenle tekrarlayan düşüklere bakan bir doktor istiyorum. Riskli gebelikte daha detaylı bakılıyor çünkü varmı aynı durumu yaşayıp bir çare bulan 🥹 genetiklerde temiz çıktı

Back
X