Adana revizyon kbb uzmani arayisi

Defnelibaldamlasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
20
2
86
Arkadaslar Adana'da revizyon burun ameliyatı olan arkadaşlar bu forum altında bulusalim mi:) biz iki arkadaş revizyon olmayı düşünüyoruz ama forumlarda Adana ile ilgili pek bir bilgi yok.Ergun Kürün,Can Alper Cagici aklımızda olan doktorlar.Hadi başlayalım ne olur fiyatlar daha da uymadan bize yardımcı olun ne olur :)

Arkadaslar hiç mi yok acaba bu doktorlar hakkında bilgisi olan.Revizyon o kadar zor bir süreç ki bilgi alışverişi yapmadan kararını vermek çok zor.Istanbul ve Ankara'da iyi doktorlar var evet ama Adana önceliğimiz bu krizde bu şartlarda sehir dışı çok zor hatta imkansiz:(

Bende Adanada 'yım iki yıl önce Poyraz Şahin'e ameliyat oldum ama çok pişman oldum . Burun ucunda iki tane mercimek kadar kıkırdak çıkıntısı üst sol tarafta ufak bir çöküntü ve nefes problemim oldu ,burun ucuda düştü. Poyraz Şahin hastasını yarı yolda bırakan bir doktor . Bana sabret sabret düzelicek dedi. Sabrettim ama sonrasında kasıntı hareketlerle benlik birşey yok dedi ikinci ameliyatımı yapmadı. Maddi manevi zarar verdi .Üstelik bir sürü zaman kaybı ve ikinci ameliyat korkusu da cabası.Bende ondan dolayı iyi bir doktor arıyorum revizyon için .

Back
X