Tüp Bebek Merkezleri Adana seyhan baskent de tup bebek deneyecekler

GUKUMSER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
327
1
116
Adana
Selam arkadaslar ben daha yenı tedavıme adana seyhan baskentte basladım. Burada daha once deneyenler ve suanda tedavısı devam edenler burada bulusalım. Memnun olanlar ve olmayanlar yorumlarınızı beklıyorum.

arkadaşım beni hatırlarsın daha önce de yazışmıştık seninle. ben memnun kaldım.eylül gibi tekrar başkentte başlıycam inşallah....
tedavin hayırlı olsun.....

Merhaba ben de Seyhan Başkentteyim 2. aşılamamı olacağım.Bence Adana'da gidilecek en iyi yer ama benim soru işaretlerim var hala.Tüp bebek için de Adana da başka bir yeri düşünmem.Hepimizin tedavileri hayırlı olsun şimdiden :)

arkadaşım beni hatırlarsın daha önce de yazışmıştık seninle. ben memnun kaldım.eylül gibi tekrar başkentte başlıycam inşallah....
tedavin hayırlı olsun.....

Evet canım hatırladım. Umarım busefer basarırız. Cok kalabalık bıryer o yuzden ılgı az nebılım ben bıraz bocaladım. Bırde benım ılk denemem de yasmın ( dogum kontrol hapı) ıle baslanmıstı. Busefer Esra Hanım ona gerek yok dedı sastım kaldım yanı.

canım yoğunluğun sebebi belli değil mi???? başarı..............................
adetlerin düzenli ve kistin yoksa doğum kontrol hapına gerek yok diye biliyorum ben...

canım yoğunluğun sebebi belli değil mi???? Başarı..............................
Adetlerin düzenli ve kistin yoksa doğum kontrol hapına gerek yok diye biliyorum ben...

sen su sulu ultrason denen seyden yaptırdınmı acı oluyormu. Ben bıraz korkuyorum ve buyuk bır ıhtımal esım benımle gelemeyecek. Yalnız gıdecegım

canım hiç korkma normal vajinal ultrason gibi oluyor.....

yalnız da gidebilirsin.ağrı falan olmuyor.vajinaya sıvı verip dağılımını inceliyorlar.uzanmadan önce peçete iste hemşire arkadaşlardan.çünkü ayağa kalkınca sıvı geri geliyor....

Allah yardımcı olsun canım....

arkadaşlar şuan seyhan başkentte tedavi görenler varmı?memnun olduğunuz yada olmadığınız şeyler neler paylaşırmısınız?

başkentte aşılamam yapıp tutan varmı.yada önerebileceginiz bir doktor ismi :)

Adana Seyhan Baskent tup bebek konusunda cok basarili. Bana yapilan ilk denemede hamile kaldim ve su an cocugumla zaman geciriyorum. (darisi sizlere olsun insallah). Her konuda cok basarililar bence. Bu kalabalikligin tek sebebi de basarilari. Cocugumu kucagima aldigim an butun bu stresler geride kaldi inanin. Bence orda denemelisiniz...SEVGILERIMLE...

ben 6 ay önce 1.tüp bebek denememi yaptırdım.başarısız olunca kırıldım,kkabuğuma çekildim.halada kimseyle konuşmuyorum bu konuyu.ama anladım ki,geeksiz küsüşüm yalnız benden çalıyor.yaşımı,zamanımı çalıyor..
ilk denemem isanbuldaydı.herşey süperdi.transferin7.günüerken kanamayla kaybettim bebeklerimi ben 28 yaşındayım.kistim,düzensizliğim yada herhangi başka bişey yok.eşimde sperm morfolojisi iyi olmadığı için direk tüp bebek denedik.
şimdi nisan ayını seçtim kendime.allah kısmet ederse nisanda başkentte 2.denemeye cesaret edeceğim.
sizden yardım istiyorum.en iyi doktor kimdir.ilgi-alaka nasıldır.embriyologu nasıldır.laboratuvar koşulları nasıldır.genelde kaçıncı gün transfer yapılıyor burada.uzun protokolmu-kısa protokolmu uygulanan tedavi.toplam ne kadar ücreti?
şimdiden teşekkür ederim.öptüm hepinizi.

bende 2 defa orada yaptırdım.memnun kaldım ama tutmadı 3.nerede yaptıracağıma karar vermedim.adana da daha iyi bir yer varsa orada yaptırayım lütfen bana yardım edin.

arkadaşlar merhaba adana seyhanda uygulama nasıl oluyor raporsuz kabul ediyorlar mı seminere katılmak şart mı çünkü ben mersinden geleceğim sizler memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…