Adana tüp bebek doktor tavsiyesi 2025

Bak belki karşılaşmamız tesadüf değil beni dinle git konuş hoşuna gitmesse değişttirsin

Gittinizmi randevuya nasıl gecti
Evet gittim henüz Sefa beyle görüşmem mümkün olmadı yerine bakan yardımcısı sonuçlarımıza vs baktı tüm belgeleri toplayıp o şekilde Sefa beyle iletişime geçecekmişiz bu ay hormon testi sonrada rahim filmi çekilecek. Başka hastanenin hormon testini sperm testini kabul etmiyor

Mutlaka ameliyattadir isaqllah rabbbim ikiz nasip eder size

Bu arada sefa bey eşli calisiyor bunu bilmemiZi isterim.

Merhabalar evet ben pozitif sonuç aldım çok şükür ki
mrvmsi01 merhaba ben de bülent hocaya gidiyorum 4 ay bekleyelim dedi diyetisyene yönlendirdi saglikli beslenme için sizi de yonlendirmiş miydi. Bi de sürece baslayinca kesin olarak embriyoları donduruyor mu yoksa taze siklus da yapabilir mi bunu konustunuz mu hiç

Merhabalar evet bana da söyledi ben beklemenizi tavsiye ediyorum diye ama biz beklemek istemedik doktorda tamam başlayalım o halde dedi. Bize taze transfer yaptı ama negatif sonuç aldık ardından dondurulmuş transfer yaptık. Genellikle de taze transfer yaptığını söyledi

Çok teşekkür ederim cevabiniz için sagolun . Saglikla ilerlesin hamileliginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…