- 28 Mart 2025
- 1.097
- 609
- 38
- Konu Sahibi betulle1818
-
Bak belki karşılaşmamız tesadüf değil beni dinle git konuş hoşuna gitmesse değişttirsinMillet olarak devlet hastanelerine bakışımız çok farklı hele tüp bebek gibi hassas bir konuda ama yeri geliyor özeller bunu bı bir ticarethaneye dönüştürüp sömürebiliyorlar bu da insanı korkutuyor devlette öyle bir durum olmuyor sana hasta olarak bakıyorlar para gözüyle bakmıyorlar bu da bir güven sagliyor denemek lazım diye düşünüyorum hayrlisi olsun
Aynen öyle yapacağım teşekkür ederim belki farklı bı yol sunabilirBak belki karşılaşmamız tesadüf değil beni dinle git konuş hoşuna gitmesse değişttirsin
İsaallah sonuç alırsınız bu arada dualarimda sizide yer vericemAynen öyle yapacağım teşekkür ederim belki farklı bı yol sunabilir
Sağolun Allah razı olsunİsaallah sonuç alırsınız bu arada dualarimda sizide yer vericem
Siz mi yaptınız orda ücret falan var mı ordaAdana şehir hastanesi tüp Bebek bölümü doktor sefa arlier tavsiye ederim
Merhaba siz gittiniz mi Sefa Arlıer e memnun kaldınız mı sürecinizden bahsedebilir misiniz Bende birazdan ilk randevusuna gideceğim ama meraktayımBak belki karşılaşmamız tesadüf değil beni dinle git konuş hoşuna gitmesse değişttirsin
Gittinizmi randevuya nasıl gectiMerhaba siz gittiniz mi Sefa Arlıer e memnun kaldınız mı sürecinizden bahsedebilir misiniz Bende birazdan ilk randevusuna gideceğim ama meraktayı
Evet gittim henüz Sefa beyle görüşmem mümkün olmadı yerine bakan yardımcısı sonuçlarımıza vs baktı tüm belgeleri toplayıp o şekilde Sefa beyle iletişime geçecekmişiz bu ay hormon testi sonrada rahim filmi çekilecek. Başka hastanenin hormon testini sperm testini kabul etmiyorGittinizmi randevuya nasıl gecti
Mutlaka ameliyattadir isaqllah rabbbim ikiz nasip eder sizeEvet gittim henüz Sefa beyle görüşmem mümkün olmadı yerine bakan yardımcısı sonuçlarımıza vs baktı tüm belgeleri toplayıp o şekilde Sefa beyle iletişime geçecekmişiz bu ay hormon testi sonrada rahim filmi çekilecek. Başka hastanenin hormon testini sperm testini kabul etmiyor
Bu arada sefa bey eşli calisiyor bunu bilmemiZi isterim.Evet gittim henüz Sefa beyle görüşmem mümkün olmadı yerine bakan yardımcısı sonuçlarımıza vs baktı tüm belgeleri toplayıp o şekilde Sefa beyle iletişime geçecekmişiz bu ay hormon testi sonrada rahim filmi çekilecek. Başka hastanenin hormon testini sperm testini kabul etmiyor
Anlamadım nasıl yaniBu arada sefa bey eşli calisiyor bunu bilmemiZi isterim.
Allah razı olsun sağlıkla inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Eşli çalışıyor derken ne demek istediniz anlamadımMutlaka ameliyattadir isaqllah rabbbim ikiz nasip eder size
Esinizde sorun varmı you onada bakiyorAllah razı olsun sağlıkla inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Eşli çalışıyor derken ne demek istediniz anlamadım
Merhabalar evet ben pozitif sonuç aldım çok şükür ki
Evet evet biz testlerimizle gittik ama dediğim gibi Adana şehir hastanesinin sonuçlarını istiyorEsinizde sorun varmı you onada bakiyor
Merhabalar evet bana da söyledi ben beklemenizi tavsiye ediyorum diye ama biz beklemek istemedik doktorda tamam başlayalım o halde dedi. Bize taze transfer yaptı ama negatif sonuç aldık ardından dondurulmuş transfer yaptık. Genellikle de taze transfer yaptığını söyledimrvmsi01 merhaba ben de bülent hocaya gidiyorum 4 ay bekleyelim dedi diyetisyene yönlendirdi saglikli beslenme için sizi de yonlendirmiş miydi. Bi de sürece baslayinca kesin olarak embriyoları donduruyor mu yoksa taze siklus da yapabilir mi bunu konustunuz mu hiç
Çok teşekkür ederim cevabiniz için sagolun . Saglikla ilerlesin hamileliginizMerhabalar evet bana da söyledi ben beklemenizi tavsiye ediyorum diye ama biz beklemek istemedik doktorda tamam başlayalım o halde dedi. Bize taze transfer yaptı ama negatif sonuç aldık ardından dondurulmuş transfer yaptık. Genellikle de taze transfer yaptığını söyledi
Sefa bey çok iyi gerçekten. Ama genelde asistanları ilgileniyor. Bana bu ay aşılama yaptı ama maalesef olumsuz oldu..Adana şehir hastanesi tüp Bebek bölümü doktor sefa arlier tavsiye ederim
Bende aynı hastanede nefise hanımla devam ediyorum bu ay aşılama başlanacak Sizin ikinci aşılama olacak mı hemenSefa bey çok iyi gerçekten. Ama genelde asistanları ilgileniyor. Bana bu ay aşılama yaptı ama maalesef olumsuz oldu..
Merhaba şehir hastanesinde en iyi dokdor oneriniz sefa beymi acaba arassırıyorum bilgi verirseniz sevinirimSefa bey çok iyi gerçekten. Ama genelde asistanları ilgileniyor. Bana bu ay aşılama yaptı ama maalesef olumsuz oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?