- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
- Konu Sahibi hayat masal naz
-
merhaba bende bu ay adana acıbadem prof dr volkan noyan a gidicem ilk aşamalar nedir bana biraz bilgi verirmisinadana tüp bebek yaptıran var mı ben acıbadem de tedavi görmeye başladım
peki bişey daha sorabilirmiyim ilk ne zaman gittin...bana reglinin 2 yada 3 . günü gel dedilerBende adana da yaptiriyorum ama ankada tüp bebek merkezinde
Canim ben ilk adetimin 2.gunu gittimpeki bişey daha sorabilirmiyim ilk ne zaman gittin...bana reglinin 2 yada 3 . günü gel dediler
teşekkür ederim haticee :)) peki şuanki durumun nedir bebişin varmıCanim ben ilk adetimin 2.gunu gittim
Canim şu an transferim oldu 10.gunum yarın test yapılacak bence tutmadı çünkü hiç bir belirti yokteşekkür ederim haticee :)) peki şuanki durumun nedir bebişin varmı
slm canım adetin birinci günü ara ikinci gün tedaviye başlanıyor ilk görüşme ücretsiz ön görüşme olduğu için.cok ayrıntılı ve net anlatıyorlar benim transferim yapılmadı ...tedavim yarım kaldı gelecek ay gidecem.sormak isteğini sorabilirsin.merhaba
merhaba bende bu ay adana acıbadem prof dr volkan noyan a gidicem ilk aşamalar nedir bana biraz bilgi verirmisin
Merhaba siz nerden tedavi oluyosunuzslm canım adetin birinci günü ara ikinci gün tedaviye başlanıyor ilk görüşme ücretsiz ön görüşme olduğu için.cok ayrıntılı ve net anlatıyorlar benim transferim yapılmadı ...tedavim yarım kaldı gelecek ay gidecem.sormak isteğini sorabilirsin.
Umutsuzlanma hemen.Allah herseyin hayirlisini versin..Bende basladim .Acibadem Volkan Beye gidiyorum.Yumurta toplama isleminden sonra cok agrin oldumu? Ertesi gun is basi yapabilurmiyimCanim şu an transferim oldu 10.gunum yarın test yapılacak bence tutmadı çünkü hiç bir belirti yok
Hayırlı olsun canım canım benim işlemden çıktıktan sonra biraz ağrım oldu o kadar oda öyle çok şiddetli değil adet sancısı gibi yapabilirsin tabi ki zor bi işlem değil merak etmeUmutsuzlanma hemen.Allah herseyin hayirlisini versin..Bende basladim .Acibadem Volkan Beye gidiyorum.Yumurta toplama isleminden sonra cok agrin oldumu? Ertesi gun is basi yapabilurmiyim
Canim şu an transferim oldu 10.gunum yarın test yapılacak bence tutmadı çünkü hiç bir belirti yok
Umutsuzlanma hemen.Allah herseyin hayirlisini versin..Bende basladim .Acibadem Volkan Beye gidiyorum.Yumurta toplama isleminden sonra cok agrin oldumu? Ertesi gun is basi yapabilurmiyim
slm canım adetin birinci günü ara ikinci gün tedaviye başlanıyor ilk görüşme ücretsiz ön görüşme olduğu için.cok ayrıntılı ve net anlatıyorlar benim transferim yapılmadı ...tedavim yarım kaldı gelecek ay gidecem.sormak isteğini sorabilirsin.
merhaba tünaydın adana acıbademdeMerhaba siz nerden tedavi oluyosunuz
benim opudan sonra ilaçların etkisinde hafif sıvı birikimi olmuştu..ondan uygun görülmedi.donduruldu .transfer neden yapılmadı bide öyle birşey mi var transfere uygun yada uygun değil gibi
bide arkadaşlar sorununuz neler benim eşimin sperm sayısı az. bayanlarda problem olmadığı sürece tutma şansı artıyormuş
Inşallah canım ya bekliyorum bakim saat 3 te belli olacakyaaa neden tutmadı diyorsun tutmuştur mutlaka içini ferah tut( bazen belirtiler olmayabiliyormuş... hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz
Günaydın canım tsk ederim cevap için ben ankada da tedavi görüyorummerhaba tünaydın adana acıbademde
nedemek hayırlı olsun sizinde inşallah herşey gönlünüzce olsun.adanada cok seçeneğimiz bulunmuyor.balcalı ya giden çoğu kişi yi tanıyorum ve başkenntee bebehklerini kucaklarına almışlar.kısmet Allahın izniyle benim transferim bile olmadıGünaydın canım tsk ederim cevap için ben ankada da tedavi görüyorum
Inşallah canım ya bekliyorum bakim saat 3 te belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?