cnm adanam çocukluğum ergenliğim geçti,biraz kalabalıktır birazda arabesk ama çoook severim....tepebağ,turgut özal bulv,gazipaşa,daha çok yakın yerlerde vardır ben çok oldu çıkalı..güncel bilgim pek yok mah. isimleri konusunda.....Adana ya iş dolayısıyla 2 yıllığına taşınıcam hiç bilmediğim bir şehir nasıldır, nerede oturmalı tavsiyelerinize ihtiyacım var adanalı arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.
Merkezi bir yerde oturmak istiyorum kira bedelinde bir sınırımız yok önemli olan temiz,güvenlikli ve merkezi bir yerde olması...
Şimdiden teşekkür ediyorum....
Teşekkür ederim canım daha önce Antalya da oturduğum için sıcakla sorunum yoksicaga hazir ol..hatta klimani simdiden al..ad gelişmiş bir sehir trenle tarsusa 30 Mersin 50 dk falan
Teşekkür ederim canım . Evet Turgut Özal bulvarını çok tavsiye ediyorlar...cnm adanam çocukluğum ergenliğim geçti,biraz kalabalıktır birazda arabesk ama çoook severim....tepebağ,turgut özal bulv,gazipaşa,daha çok yakın yerlerde vardır ben çok oldu çıkalı..güncel bilgim pek yok mah. isimleri konusunda.....
esiginizi bilmiyorum ama biz de daha evvel 10 sene fethiye de oturduk aman mersinde aynidir dedik hahaha değilmiş klimaya ask ilan edicektim 4 yıl boyunca. .Adanayı pek bilmiyorum sicqgini demek istedimTeşekkür ederim canım daha önce Antalya da oturduğum için sıcakla sorunum yok
Aslında bende çok merak ediyorum eşimde oraya tayin istemeyi düşünüyor insanları ortamları gezilecek yerleri falan nasıl bilgi verirsen çok sevinirim teşekkür ederimMerhaba canim hosgeliyorsun oncelikle..Turgut Ozal,Mavi Bulvar,Gazipasa bunlar iyidir nezih semtler
Asiri sicak bir sehir,ve insanida cok sicakkanlidir.Buyuk bir sehir hic sıkılmazsin.Trafigi berbat suruculeri kaba.Tampon dayayabiliyorlar sinirlenip.Adana trafigi bambaska zaten :)
Aklima bunlar geldi sormak istedigin bir sey olursa yardimci olabilirim :)
Canım çok teşekkürler ne kadar trafik olsada İstanbul kadar değildir eminimMerhaba canim hosgeliyorsun oncelikle..Turgut Ozal,Mavi Bulvar,Gazipasa bunlar iyidir nezih semtler
Asiri sicak bir sehir,ve insanida cok sicakkanlidir.Buyuk bir sehir hic sıkılmazsin.Trafigi berbat suruculeri kaba.Tampon dayayabiliyorlar sinirlenip.Adana trafigi bambaska zaten :)
Aklima bunlar geldi sormak istedigin bir sey olursa yardimci olabilirim :)
Çalışıyorum ama tavsiyeniz için sağolun...Hiç aç kalmayacaksınız, kebap ve şerbetli tatlı cenneti. Künefeler, kadayıflar... Hem Mersin'e trenle gider tantuni yer, gezer dönersiniz. Pek gezilecek bir yeri yok o yüzden klimalı bir eve çıkıp güzel uğraşlar bulun kendinize.
Çok sağol canım bende adana ya gelmek için gün sayıyorum hayırlısıyla.. Söylediğiniz yerler bizim için iyi arkadaşlarda tavsiye etti sıcak haricinde herşeyiyle mükemmel bir şehir olduğuna eminim zaten, sıcak için de klimalarla idare edicez artık yapılacak bir şey yok..Adanam candır
Hoşgelmişsiniz şimdiden insanları sıcak kanlıdır 12 ayın 9 u yaz gibidir hatta 6 ayı cehennem :) onun için kesinlikle ilk tavsiyem klima
İş yeriniz nerde bilmiyorum ama özellikle araba varsa heryer yakın sayılır mevkii olarak Turgut özal bulvarı süleyman Demirel Bulvarı ve kenan Evren Bulvarı civarını tavsiye ederim. Daha çarşı merkezi derseniz Gazipaşa ziyapaşa tavsiyem.
Yeme içme gayet uygun hatta heryer sizi kilo aldırmak için cezbedicidir. Pazarlarımız daha uygundur ve elleyerek seçersiniz. :) ürünleri
2 avm var menderes var gezmelik merkez park var. Deniz için mersin buranın ilçesi yumurtalık ve karataş var
Başka soracağınız varsa zevkle cvplarım
Bir başkadır benim memleketim
Tamam canım bende hem buradaki, hemde bir iki arkadaşında tavsiyesine bakarak olumluyum inşallah orada ev bakıcam çok teşekkür ederim...Adanalı olarak kesinlikle Turgut Özal diyorum. Adana'nın en nezih yeri diyebilirim. Hem her şey ayağınızın altında. Hem de gerçekten sakin bir yer. Ben şahsen bir gün Adana'ya yerleşirsem Özal dan başka yere gitmem. Bu arada hayırlı olsun
Aslında bende çok merak ediyorum eşimde oraya tayin istemeyi düşünüyor insanları ortamları gezilecek yerleri falan nasıl bilgi verirsen çok sevinirim teşekkür ederim
Canım çok teşekkürler ne kadar trafik olsada İstanbul kadar değildir eminimİstanbul dan sonra adana ya uçarak gelicem inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?