- Konu Sahibi siderolites
-
Evet yaptım.medlıne de yaptım,çok memnun kaldım.emme sorunumuz dışında iyiyim.bebek beni emmiyorsen nasılsın?
ben de medline da yapmistim ve memnun kalmistim. 11 ayligiz simdi. dogum gunu kutlama telasi var. sut mu yok bebek mi memeyi almiyor?
cok tesekkur ederiz.uzulme hic, daha bebegin de emme gucu az cenesi gucsuz. biraz buyusun her sey yoluna girecektirsüt var bebek memeyi almıyor.meme başı çok küçük.göğüs ucu çıkarıcı,silikon göğüs ucu ne varsa aldım.yok inat etti almıyor.sağıyorum ama çok yorucu oluyor.nice yıllara olsun,bebeğinle bir ömür sağlıkla inşallah.
Merhaba arkadaşlar bende Adana'dan katıldım aranıza. Öncelikle şunu söylemeliyim ki gebeliğimi öğrendiğimden bu yana övülen tüm hastanelere gittim ama anlatılanlar kadar memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim. Ortadoğu, batıkent, numune, kadın doğum, özel poliklinikler, ve en sonunda hacettepeliler Ersin sürmeliler. Bi arkadaşım ondan çok memnun kaldığını söyledi ve bende gitmeye karar verdim , memnun da kaldım şuan 28+5 im hala ona gidiyorum çok güleryüzlü bi bey ama çok yoğun maalesef 😔 uzun uzun muayene olamadım hala 😔 bide normal istiyorum ben Allah nasib ederse ama epidural di tercihim , maalesef hastanenin gelişmemiş olmasından dolayı epidural yok napıcam bilmiyorum 😔
adana da özel hastanelerde normal doğum yapmak nerdeyse imkansız.ortadoğu,başkent,metro,hacettepeliler bunlara gittim hiçbir dr normale sıcak bakmıyor bizzat öğrendim.rahatları bozulmasın diye kırk dereden su getirip sezeryan mecburiymiş gibi anlatıyorlar.son anda ameliyata alınma korkusu sarıyor haliyle bari planlı olsun diye düşünüp kesme biçme operasyonuna razı olunuyor. hiç istemiyorum ama sanırım benım de başıma gelecek bu son dk sezeryanı...onun için marsa ya gittim ön araştırma olsun diye,ebelerle konuştum sende ve bebekte risk yoksa normal doğum yaparsın korkma gel dediler.tek kafama takılan ebeler yaptırıyor,ha nice ebe var dr dan daha tecrübeli ama ne bilim.. son haftalarımda marsa ya tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım neler gösterecek zaman bize...:18:
HANGİ DR GİDECEĞİNİZİ BİLEMEM AMA HANGİ DR GİTMEMEMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEBİLİRİM. ODA ERAY MEMEÇ. sakın gitmeyin ben gittim kızımı kaybettim sakın siz gitmeyin.bakın dr dan memnunum diyenlere övenlere şunu sorun gebeliğinizde hiç problem yaşadınız mı yaşadıysanız dr nuz bunu nasıl çözdü.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,bende 9 haftalık hamileyim ve hala bir doktora karar veremedim.Medline dan Eray Bey ve Ortadoğu"dan Nezihi Bey
isimleri söylendi bana sizlerin düşünceleri ne yönde doktorlar hakkında bi bilgim yok Adanalı olmadığım için bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?