Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

ben de medline da yapmistim ve memnun kalmistim. 11 ayligiz simdi. dogum gunu kutlama telasi var. sut mu yok bebek mi memeyi almiyor?

süt var bebek memeyi almıyor.meme başı çok küçük.göğüs ucu çıkarıcı,silikon göğüs ucu ne varsa aldım.yok inat etti almıyor.sağıyorum ama çok yorucu oluyor.nice yıllara olsun,bebeğinle bir ömür sağlıkla inşallah.

cok tesekkur ederiz.uzulme hic, daha bebegin de emme gucu az cenesi gucsuz. biraz buyusun her sey yoluna girecektir

merhabalar, bende hamılelık sektorune gırdım , 9+1 gebelık yasıyorum, Adana da Ortadogu da Hıcran Gırıs e gıttım cok cokmemnun kaldım, bılgılendırıcı, rahatlatıcı we herseyı paylasıo , ama dogum konusunda bılgım yok, Adana Ortadoguda dogum ypan warmı ? we ucret ne kadar tuttu ?

adana da doktor aytekin altıntaş tarafından doğumum gerçekleşti normal doğumdu medline da oldu hiçbir problem yaşamadım. doktorumu herkese öneriyorum sabaha karşı doğurmama rağmen 3 kez il dışından yanıma geldi. hamilelik boyuncada ona gittim. kesinlikle gözünüz kapalı gidin.

Merhaba arkadaşlar bende Adana'dan katıldım aranıza. Öncelikle şunu söylemeliyim ki gebeliğimi öğrendiğimden bu yana övülen tüm hastanelere gittim ama anlatılanlar kadar memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim. Ortadoğu, batıkent, numune, kadın doğum, özel poliklinikler, ve en sonunda hacettepeliler Ersin sürmeliler. Bi arkadaşım ondan çok memnun kaldığını söyledi ve bende gitmeye karar verdim , memnun da kaldım şuan 28+5 im hala ona gidiyorum çok güleryüzlü bi bey ama çok yoğun maalesef 😔 uzun uzun muayene olamadım hala 😔 bide normal istiyorum ben Allah nasib ederse ama epidural di tercihim , maalesef hastanenin gelişmemiş olmasından dolayı epidural yok napıcam bilmiyorum 😔

Adana normal doğum konusunda maalesef sıkıntılı sezeryan oranı %80lerde bu konuda çok ciddi araştırma yapıp kafa yormuş aynen sizin gibi epey doktoru bu açıdan inceledim doktoru değerlendirirken ana kriter normal doğumsa adanada işler zorlaşıyor ne yazıkki

adana da özel hastanelerde normal doğum yapmak nerdeyse imkansız.ortadoğu,başkent,metro,hacettepeliler bunlara gittim hiçbir dr normale sıcak bakmıyor bizzat öğrendim.rahatları bozulmasın diye kırk dereden su getirip sezeryan mecburiymiş gibi anlatıyorlar.son anda ameliyata alınma korkusu sarıyor haliyle bari planlı olsun diye düşünüp kesme biçme operasyonuna razı olunuyor. hiç istemiyorum ama sanırım benım de başıma gelecek bu son dk sezeryanı...onun için marsa ya gittim ön araştırma olsun diye,ebelerle konuştum sende ve bebekte risk yoksa normal doğum yaparsın korkma gel dediler.tek kafama takılan ebeler yaptırıyor,ha nice ebe var dr dan daha tecrübeli ama ne bilim.. son haftalarımda marsa ya tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım neler gösterecek zaman bize...:18:

Merhaba arkadaşlar 6+1 hamileyim. Ilk hamileliğimin takibini 8. Aya kadar medline hastanesinde çalışırken cenap açıklol yaptı.fakat sonra belirli nedenler! den dolayı onu bıraktım. Son ayımda Ferhat erol' a gittim ve olabilecek en iyi doktor doğumumu gerçekleştirdi...Şimdiki takibime yine onunla başladım fakat şöyle bir durum varki; kendisi metro hastanesinde ve inanılmaz yoğun. Ben alternatif olarak biraz daha sakin ama iyi bir doktor ve hastane koşulları arıyorum. tavsiye ederseniz gerçekten çok sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha önce forumda da yazmıştım ne yazıkki adanada sezeryan oranı %90 larda ben medline da normal doğum yaptım ama benimki doktor farkı doktorum aytekin beydi eğer aytekin beyle karşılaşmasaydım kafaya koymuştum devlete gidecek ebelerle doğuracaktım karnımda koca bir kesikle ömür boyu yşmaktnsa konforsuz bir hastaneye bir akşam katlanırım daha iyi diye düşünüyordum. doktorum dışarıdan geldiği için medlineda ypılan bir iğne dahi cepten ödendi ama değdi şükür hem normal hem konforlu bir doğum oldu herkesin önceliği farklı benim önceliğim sağlıklı bir normal doğumdu çok memnun kaldım şükürler olsun

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,bende 9 haftalık hamileyim ve hala bir doktora karar veremedim.Medline dan Eray Bey ve Ortadoğu"dan Nezihi Bey
isimleri söylendi bana sizlerin düşünceleri ne yönde doktorlar hakkında bi bilgim yok Adanalı olmadığım için bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba cnm bende 7+4 hamileyim metroda Ferhat Erol'a gidiyorum. birde medlineda bayan bir doktor var gülhane tıp mezunu.. Belki onada giderim çünkü Ferhat beyin başı çok kalabalık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için nezihi beyle başladım özel muayanesine gidiyorum ortadoğu çok kalabalık diyorlar hakkımızda hayırlısı artık..

en son yazdığımda normal doğum için marsa ya gittim ebelerle görüştüm demiştim,sonra bir kez daha kontrol için gittiğimde dr bey bebeğimdeki geriliği farketti ve ferhat beyin bunu nasıl göremediğini bize söylemediğine şaşırdı detaylı ultrasona girdim hakikaten ferhat beyın dediği 5-10 günlük fark değil 3 haftalık geriden geldiğini öğrendim,dünyam başıma yıkıldı.çünkü eğer bunu örenmeseydik 10 temmuz da doğum yapacaktım belkide...ordan hemen ortadoğuya selçuk gürbüz e gittim sağolsun son dk gitmeme rağmen ilgilendi 3 günde 1 nst çekip takip edelim eğer bir sıkıntın olmazsa 3 hafta beklenen tarihten geç doğuracaksın başka birşeyi sıkıntı etme dedi. 2 defa da nezihi bey e gittim oda aynısını söyledi,erken alınıırsa bebeğin küvezde kalır beklemek gerekıyor dedi.....haftamız geri ve bunu 7 ay boyunca ferhat beyın farketmemesi,bebeği nerdeyse 1 aya yakın erken alıp riske atacak olması...düşündükçe kötü oluyorum...tavsiyem tek dr ile kalmamanız. mutlaka devlet hastanesinede gidin hiçbir çıkarı olmayan dr size en net bilgiyi verecektir.ben gitmeseydim kim bilir neler yaşayacaktık...allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

Kızlar adana da en son doktor tavsiyemiz nedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adnaada avrupa hastanesi berrin kavuzluya gidiyorum ben hamile değilim ama tedavi için gidiyorum memnunum en azından deneyin kendiniz görün herkese farklı gelebilir beklentisine göre

Arkadaşlar bende hamile değilim çalışma asamasindayim. Tarsusta yasiyorum ama mersin ve tarsusta ki doktorlara güvenmiyorum. Ilk dogumumu metro hastanesinde özgür kayaselcuk yaptırdı sözde epidural olacaktı. Igneyle birkaç kez sirtimi deldiler yapamadilar genel anesteziye döndüler. Şimdi gördüğüm kadarıyla genel olarak Medline tavsiye ediliyor. Birde ortadogu seçicem bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

HANGİ DR GİDECEĞİNİZİ BİLEMEM AMA HANGİ DR GİTMEMEMENİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEBİLİRİM. ODA ERAY MEMEÇ. sakın gitmeyin ben gittim kızımı kaybettim sakın siz gitmeyin.bakın dr dan memnunum diyenlere övenlere şunu sorun gebeliğinizde hiç problem yaşadınız mı yaşadıysanız dr nuz bunu nasıl çözdü.

Ben dogumumu ortadoğu da yaptim.hastane fena degildi.doktorum hicran giris çok iyi ve anlayisliydi.baska doktorlarin direk sezeryana alacagi özel bi durumum vardi ve israrim uzerine yardimci oldu ve kolay bir normal doğum yaptim.tabi bu sorun bebeği tehlikeye sokacak bi sorun degildi benle ilgiliydi.ayni sorunumu hamileyken eray memec e de bir kere anlatmistim beni anlamaya calismadan olmaz deyip kestirip atmisti.ustune bana ve o sirada yanimda olan esime tutucu olmak imasında bulunmuştu(az kalsin kavga edeceklerdi).kötülemek gibi olmasin kendisini sonuçta bir kere muayene oldum belki de iyidir isinde ama iyi ki kendisini dinleyip bosuna sezeryan olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…