- Konu Sahibi siderolites
-
mahsunmenekşe gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn
kizlar tesekkur ederim evet cuma gunu allahin izniyle kizimi kucagima aldim.Saglikli cok sukur v: Emir_bebek:e hersey yolunda Allah herkesin bebegini saglikli bir sekilde kucegina almayi nasip etsin insallah
bebekleri olan annelere hayırlı olsunn darısı benim gibi heyecanla bekleyen annelerin başına inşallahhh... işten ayrıldığım için giremiyordum nete eşim pcsini getirdi dayanamadı ısrarlarımahicran hanımdan memnun kalmana ssevindim.. bende bayan istediğim için ona gittim... iyikide gidiyorum inşallahh sağlıklı doğumlarımız olurr... Allahh analı babalı büyütmemize yardımcı olurr inşallahh..
cümletenn iyi bayramlarr bayramınızz kutlu olsunnn...
kızlar nerede doğum yapmak istediğime karar veremiyorum başkent mi medline mı sizce?
kızlar selcuk gurbuz hakkında bı bılgınız var mı?vede ortadogu hast temız mı
merhaba. ben Ortadoğu da doğum yaptım. çok hijyenik diyemicem kalabalık olduğu için ama temiz sayılır...
ayy orada mı kalabalık ya medlıne gıdıodum ama orasıda habıre test ıstıo bı suru para orda hangı doktora gıtmıstın
kalabalık tabi bi de muayeneyi baya bekliyosun. medline de hiç beklediğimi hatırlamıyorum. Dr. Emine Nuray Ululara gidiyordum. İşte sakin iyi biriydi. Evet birsürü test oluyosun habire kan veriyosun falan ama bildiğim kadarıyla bütün doktorlar istiyor bu testleri. Herbirinin ücreti ayrı ayrıydı. Yalnız dikkatimi çeken medline de muayene ücreti yanında testlere hep para ödüyorduk nst ye bile, Ortadoğu da muayene ücreti hariç testlere nst ye para almıyorlardı.
ben ortadogu hastanesınde fılız kavı seçene gıdıyorum doğumumu da o yaptıracak ınsallah. tek kotu taraf hastane kalabalık ve sıra bekliyorsunuz ama doktora degıyor. doktordan moralle çıkıyorsunuz.benım ılk zamanlar kanamam oldu ve muayene sırasında doktora soylemedım,kendısı bana ultrasondan bakarken kanaman mı oldu dedı bence gayet bılgılı bır doktor.ınsallah hayırlı kolay doğumlarımız olur.amın.
kalabalık tabi bi de muayeneyi baya bekliyosun. medline de hiç beklediğimi hatırlamıyorum. Dr. Emine Nuray Ululara gidiyordum. İşte sakin iyi biriydi. Evet birsürü test oluyosun habire kan veriyosun falan ama bildiğim kadarıyla bütün doktorlar istiyor bu testleri. Herbirinin ücreti ayrı ayrıydı. Yalnız dikkatimi çeken medline de muayene ücreti yanında testlere hep para ödüyorduk nst ye bile, Ortadoğu da muayene ücreti hariç testlere nst ye para almıyorlardı.
merhaba arkadaşlar bende 12. haftama kadar algomed de özgür kayaselçuk'a gidiyordum,çok ilgili ve samimi bir dr. adanayı pek bilmediğimden birkaç arkadaşımın tavsiyesiyle ona gittim, fakat hastaneden pek memnun değildim, şu anda metroda ferat erol'a gidiyorum, ve ondanda çok memnun kaldım, çok rahat insanı sıkmayan bir dr. siz sormadan önce o herşeyi anlatıyor ama hastaneler hep çok kalabalık doğum için ne yapacağımı daha bilmiyorum,metroda yapan bir kaç kişiden iyi olduğunu duydum, sizlerde bildiklerinizi duyduklarınızı paylaşırsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?