Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

kızlar meraba bende adanada reşatbey de oturuyorum. 6 ay oldu evleneli ve bebek istiyorum. özel adana hastanesinde muzaffer şengüle gittim bikaç kez. çok iyi olduğunu duydum. ama bana biraz ilgisiz geldi ve hep çok kaalabalık. bana bi öneriniz var mı. ilgili bi doktor arıyorum

teşekkür ederim ben de mesajı yeni gördüm. doğum yaptım çok şükür iki buçuk aylık oğlum var. gerçekten doktorumdan çok memnun kaldım. sıkıntılı olmasına rağmen normal doğum ısrarımı anlayışla karşıladı ve ben dünyanın en korkak insanı normal doğum yaptım inşallah doğumun iyi geçer...

Son düzenleme:
ben de başkent ve medline a birlikte gidiyorum da dediğiniz gibi medline tek oda konfor daha fazla ama dr ameliyat ,ağrı kontrolü nasıl acaba

Ben Medline da hem Selçuk Doğan hem de Sefa Arlıer'e gittim. fakat hiç beğenmedim Selçuk Doğan ilgisiz bilgi de vermiyordu. bir arkadaşım bana Özel Adana Güney hastanesindeki Gökmen Sukgen'i tavsiye etti son 2 aydır ona gidiyorum doğumumu da o yaptırıcak. muhteşem bi doktor hem bilgili, hem ilgili. tavsiye ederim...

ben ortadogu hastanesınde fılız kavı seçene gıdıyorum doğumumu da o yaptıracak ınsallah. tek kotu taraf hastane kalabalık ve sıra bekliyorsunuz ama doktora degıyor. doktordan moralle çıkıyorsunuz.benım ılk zamanlar kanamam oldu ve muayene sırasında doktora soylemedım,kendısı bana ultrasondan bakarken kanaman mı oldu dedı bence gayet bılgılı bır doktor.ınsallah hayırlı kolay doğumlarımız olur.amın.

Doktorunuz size randevu günü veriyor fakat sıra beklememek için mutlaka 182 randevu numarasını arayıp saat alın en az 3-4 gün önceden. o zaman beklemiyorsunuz ben hep öyle yapıyorum :)

merhaba arkadaşlar bende 12. haftama kadar algomed de özgür kayaselçuk'a gidiyordum,çok ilgili ve samimi bir dr. adanayı pek bilmediğimden birkaç arkadaşımın tavsiyesiyle ona gittim, fakat hastaneden pek memnun değildim, şu anda metroda ferat erol'a gidiyorum, ve ondanda çok memnun kaldım, çok rahat insanı sıkmayan bir dr. siz sormadan önce o herşeyi anlatıyor ama hastaneler hep çok kalabalık doğum için ne yapacağımı daha bilmiyorum,metroda yapan bir kaç kişiden iyi olduğunu duydum, sizlerde bildiklerinizi duyduklarınızı paylaşırsanız sevinirim :)

kızlar selcuk gurbuz hakkında bı bılgınız var mı?vede ortadogu hast temız mı

Prof Dr cansun Demir ve Acıbadem hastanesi tek geçerim. Verdiğiniz paranın her kuruşuna değiyor

merhaba. ben Ortadoğu da doğum yaptım. çok hijyenik diyemicem kalabalık olduğu için ama temiz sayılır...

ayy orada mı kalabalık ya medlıne gıdıodum ama orasıda habıre test ıstıo bı suru para orda hangı doktora gıtmıstın

ayy orada mı kalabalık ya medlıne gıdıodum ama orasıda habıre test ıstıo bı suru para orda hangı doktora gıtmıstın

kalabalık tabi bi de muayeneyi baya bekliyosun. medline de hiç beklediğimi hatırlamıyorum. Dr. Emine Nuray Ululara gidiyordum. İşte sakin iyi biriydi. Evet birsürü test oluyosun habire kan veriyosun falan ama bildiğim kadarıyla bütün doktorlar istiyor bu testleri. Herbirinin ücreti ayrı ayrıydı. Yalnız dikkatimi çeken medline de muayene ücreti yanında testlere hep para ödüyorduk nst ye bile, Ortadoğu da muayene ücreti hariç testlere nst ye para almıyorlardı.

anladım tsk ederım bılgı ıcın

Ayyyynen ben de Ortadoğu Hastanesinde Fikiz Kavi Seçen'e gidiyorum, çok memnunum doğumu da Ortadoğu'da düşünüyorum kısmetse, hastane kalabalık muayene için randevum olduğu halde bebkliyorum ama değiyor doğrusu çünkü filiz hanım çok ilgili het gittiğimde 2 ve 3 boyutlu muayene ediyor, iyice anlatıyor herşeyi, ne kadar çok hasta beklerse beklesin işini tam yapmadan yollamıyor, acil durumlarda randevu almadan hop diye muayene ediyor. Tavsiye ederim ben.

Medline' ı hiçkimseye tavsiye etmiyorum hep para tuzağı. Özel Güney Adana Da sadece muayene ücreti 12 TL verip bütün testleri ücretsiz yaptırın. Doktorları kalite.

bebeğin hayırlı olsun.ben 2 doğumumu (sezeryan) metroda Selçuk aslan ile yaptım hastane konusunda çok memnun kaldım hiçbir sorun yaşamadım.ikinci bebekte sezeryan gününden önce kanamam oldu doktoru aradım doktor yazlıktan çıkıp geldi bebek eşinden ayrılıyormuş acil sezeryana aldılar geç kalınsa sonuç kötü olabilirmiş ama sağolsun ben evden gidene kadar oda harstaneye geldi nöbetçi doktora git demedi. şimdi üçüncü bebeğime hamileyim yine Selçuk aslana gidiyorum sadece aklımda acaba ikincide bebeğin ayrılması önceden fark edilebilirmiydi diye geçiyor endişe duyuyorum ama sonuçta bence hastane güzel. doğum şartları, hastane odaları iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…