- Konu Sahibi siderolites
-
merhaba herkese, dogum yapan var mi????
Hanipeks ben yakında adana da doğum yapacağım.ortadoğu ile medlıne arasında kaldım.dr ortadoğunun doktoru.dışarıya da geliyor.ortadoğu ve medlıne hakkında bilgin var mı?
kızlar bende seyhan başkentte hakan kalaycıya gidiyorum acaba indirimli olarak faydalanmamız için(doğum için) derdek felan birşey varmı geçenlerde bir arkadaştan duydum var dedi onun yerini ögrenirsem yazacam.siz ögrenirseniz siz yazın
Hanipeks ben yakında adana da doğum yapacağım.ortadoğu ile medlıne arasında kaldım.dr ortadoğunun doktoru.dışarıya da geliyor.ortadoğu ve medlıne hakkında bilgin var mı?
Arkadaslar ben 36.haftamdayim.Filiz Kavi Secene gidiyorum Ortadoguya.memnunum,normalde.bebek 8 gün ilerdeymis.doğum kanalina da.giriyormus.asagidaymis.40 haftayi doldurmayabilirmis.12 şubat cati muayenesi var.normal doğum istiyorum.sezaryen derse baska bi doktora daha görünmek istiyorum.tavsiye edebileceginiz normal doğum yanlısı iyi bi doktor var mi..lutfeeeeeeeeeennnn yardiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
canım doğum yaptınmı bilmiyorum ama ben medlinede doğum yaptım doktorum da selçuk doğan dı çok memnun kaldım herkese tavsiye ederimmmm....
mesajini cok gec gordum cnm cok uzuldum, dogum yaptin sanirim, nasilsin?
Evet yaptım.medlıne de yaptım,çok memnun kaldım.emme sorunumuz dışında iyiyim.bebek beni emmiyorsen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?