Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

mrb kızlar, ben ilk çocuğumu 5 aylıkken su kesesi açıldığı için kaybettim
ardından Cüneyt evrüke ayrıntılı tahliiler istedi, 8 tüp kan,,, sonuç kan pıhtılaşması,
verdiği iğnelerle ikinci gebeliğimde oğluma kavuştum çok şükür.
ama doğumdan sonra hipotroit hastası oldum. vee hamile kalmak istiyorum.
sonuç olarak, hem kan pıhtılaşması hem hipotroit tedavisi göreceğim, bu konuda tecrübeli dr arıyorum
Cüneyt beyden çok memnundum ama pahalı olduğu için başka dr tavsiyeniz varmı?
özellikle pıhtılaşma konusunda?
adanada

Son düzenleme:
Hanipeks ben yakında adana da doğum yapacağım.ortadoğu ile medlıne arasında kaldım.dr ortadoğunun doktoru.dışarıya da geliyor.ortadoğu ve medlıne hakkında bilgin var mı?

kızlar bende seyhan başkentte hakan kalaycıya gidiyorum acaba indirimli olarak faydalanmamız için(doğum için) derdek felan birşey varmı geçenlerde bir arkadaştan duydum var dedi onun yerini ögrenirsem yazacam.siz ögrenirseniz siz yazın

Son düzenleme:

Bende ilk seyhan başkenti aramıştım.biz riskli gebelik takibi yapıyoruz dediler.isterseniz bir kere kontrol randevusu verelim ama takip yapılmaz dediler.bende üzerinde durmadım.ortadoğu hastanesinde fiyat makul ama kalabalık ve çok hijyenik gelmedi bana.2 tane büyük oda var.medlıne fiyat yüksek ama çok temiz.kafam karışık.
Sen sgk lımısın? Derdek derken , anlayamadım?

Arkadaslar ben 36.haftamdayim.Filiz Kavi Secene gidiyorum Ortadoguya.memnunum,normalde.bebek 8 gün ilerdeymis.doğum kanalina da.giriyormus.asagidaymis.40 haftayi doldurmayabilirmis.12 şubat cati muayenesi var.normal doğum istiyorum.sezaryen derse baska bi doktora daha görünmek istiyorum.tavsiye edebileceginiz normal doğum yanlısı iyi bi doktor var mi..lutfeeeeeeeeeennnn yardiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

arkadaşlar bende şehir dışında çalışıyorum, doğum için adnaya gelcem, doktor kont. seyhan başkent hastanesi Ayşe parlakgümüş'ten aldım, bakalım memnun kalacam mı doğum hakkında konuşacakmıyız, bu cumartesi yola çıkacağız kısmet ise 10 şubatta da randevu aldım, doğum izni çalışamaz raporunuda ondan alacam, inşallah memnun kalırımda doktor araştırmak zorunda kalmam

Hanipeks ben yakında adana da doğum yapacağım.ortadoğu ile medlıne arasında kaldım.dr ortadoğunun doktoru.dışarıya da geliyor.ortadoğu ve medlıne hakkında bilgin var mı?

canım doğum yaptınmı bilmiyorum ama ben medlinede doğum yaptım doktorum da selçuk doğan dı çok memnun kaldım herkese tavsiye ederimmmm....

Selçuk Gürbüz normal doğum yanlısı.

kızlar ben başkentte doğum yapmayı düşünüyordum, maddi açıdan baya sıkıntıya sokacağı için bende hacettepelilerde doğum yapmaya karar verdim ,tabi gününde ve vaktinde gelirse insaallah.hacettepede takip veya doğum yapan varmı

özel metro hastanesindeki ferat doktora muayene oldum. bizim ailenin hemen hemen bütün çocuklarını o doğurttu ve bende muayenesinden çok memnun kaldım. benim doğumumu da Allah izin verirse ferat doktor yaptıracak. ben memnun kaldım tavsiye ederim

bende ortadoğu da levent toksöz e gıttım 6.haftamda pek ilgili diyemem. çok konuşuyor esprı yapıyor ama bebekle ılgılı 12.haftaya kdr hiç bilgi vermedi bize,benım beslenmem vs hakkında ,sonra 12.haftamda başkentte hakan kalaycıya gıttım,13.hafta ferhat bey e gıttım,en çok ferhat bey den ılgı gördük,farklı dr gitemdeki sebep 12.haftadan önce kayıt olup takip edilen hasta olmak-daha sonra kabul etmıyorlar- doğumum bayrama denk gelebilir ondan risk almak istemedim birde memnuniyet meselesi tabiki :) başkenttekı tlf bakan sekreterlerın azarlayarak randevu vermesi yüzünden,cuma günü ferhat beye gidicem yine,randevu almak daha kolay, hayırlısı artık...

özel adana hastanesinde şafak baran yılmaz'a gidiyorum.20 haftalık hamileyim.şu ana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı.bence doktordan memnun kalmak kişinin beklentilerine göre de değişir.benim için sorun olmayan bişey başka biri için büyük problem olabilir.mesela sitede arkadaşların bazılarının aldıkları kilolar yüzünden kızan doktorlardan rahatsız olduklarını okudum,ama bazıları da aldıkları kilolara karşı doktorun tepkisizliğinden rahatsız oluyorlar.

Ben ortadoğuda hicran Giriş'e gittim çok ilgili daha sormadan birçok konu hakkında bilgi veriyor. Her insanın bir doktordan beklediği farklıdır ama ben memnun kaldım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…