- Konu Sahibi siderolites
-
merhaba kizlar. 27 haftalık hamileyim dogum ekim ayında.ben diyarbakır da oturuyorum. ama dogumu adana da yapcam. Bi arkadaşım universalda ki Dilek Coşkunu tavsiye etti. Aranızda Dilek Hanıma giden veya duyan var mı? bana bi fikir verirseniz cok sevinirim :)
buradaki arkadaşlardan dilek hanımla kötü tecrübeler yaşayanlar varmış maalesef. ama benim dr.umda o ve gayet memnunum. onun için izmirden gel git yaptım bunca zaman. yani şikayetçi olanda var olmayanda karar senin canım. salı günü yine gidicem dilek hanıma kontrolüm var...
Cnm yorum yaptıgın için çok saol. Seni dogum yaptıracak doktorun iyi oldugunu duymak insanı rahatlatıyo ancak bu birazda şans işi galiba. Herkesin dogum macerası farklı gelişiyo. kotu tecrübe yaşayan arkadaşların doğum esnasında mı problem yaşamışlar acaba? Benim ikinci dogumum olcak.birncisi normaldi. bunu da normal düşünüyorum ancak insan endişeleniyo işte. olaylar nasıl gelişecek bilemiyosun. Birinci tamamen normal olmuştu açıkçası bu sefer epiduralli normal düşünüyorum. Acaba dilek hanım ın bu konuda uzmanlığı nasıl? senin doguma da cok az kalmış. insallah hersey cok güzel gelişir.sen nasıl düşünüyosun dogumu cnm?
evet sanırım birazda şans işi. doğum değil ama kontrol aşamasında sorun arkadaşlar olmuş. ama dediğim gibi ben gayet memnunum. hamileliğim boyunca adana-izmir arasında mekik döşedim resmen. şimdi adanadayım, doğumum burda olucak. her türlü tahlil ve kontrol için dilek hanıma geldim. geçen ay gittiğimde epidural normal istediğimi söylediğimde ok dedi. yarın kontrolüm var. nst'ye bağlanıcakmışım. bakalım soracak oladuğum çok soru var yarın. malum artık son kontroller başlıyor ufaktan.
bunca zamn izmirden gelip gittigine göre cok memnunsun. bende önümüzdeki hafta içinde gelip bi tanışıcam Dilek hanımla bakalım. benim epidural isteğime ne dicek acaba. Seninde epiduralli istemene çok sevindim dogrusu. etrafımda bunu isteyen pek arkadaş yok. doğumun bu şekilde olursa tecrübelerini duymak bana çok iyi gelcek cnm. acaba fiyatlar nasıl? sali günkü görüşmeniz nasıl geçti? bi sorun yoktur umarim. bi de gitmeden once randevu almak gerekiyomu cnm?
kızlar mrbb.
konuyu tesadüfen gördüm ve yaşadıgım tecrübelerimi anlatmak istedim.ilk bebegimi kaybettim 2,5 aylıkken karnımda öldü kalbi durumuştu ortadogu FİLİZ KAVİYE gidiyordum şunu söyliyebilirimki rezildi kontrol saatim 1 de ise 3 de girdigimi bilirim kadın hiç ilgilenmiyor ben daha içerde giyinirken içeri başka hasta alıyordu. ve o gün bebegimin öldügü gün hayatımın en kötü günüydü dünya başıma yıkıldı sanki aynı gün aldılar bebegimi.filiz hanım ilk bebeklerde oluyor böyle ölümler dedi benim kayınvalidem hemşire ve birazda pimpirikli oldugu için test yapılsın dedi sebepleri araştırılsın dedi filiz hanım gerek yok dedi ve biz direttik test yapıldı sonuç kan pıhtılaşması çıktı .2 ay sonra tekrar hamile kaldım metropark suphi eskiocak gittim şunu diyebilirimki mükemmel bir insan gerçekten işinin ehli.9 ay igne kullandım innohep ve şuan 8 aylık bi kızım var benim dünyam herşeyim kızım.eger ben filiz hanımı dinleyip test yaptırmasaydım kızımıda kaybedecektim gittiginiz doktor gerçekten çok önemli.kardeşimde suphi beye gitti dogum yaptı oda çok memnun kaldı sizlere gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim.allahın izniyle dilerim hepiniz bebeklerinizi saglıklı birşekilde kucagınıza alırsınız dünyanın en güzel şeyi hiçbirşey insana bu duyguları yaşatamaz.
geçmiş olsun canım Aallah kızına uzun ömürler wersin bende bsk da cenap açıkkola gidiyorum bnde şimdilik menunum ortadoğu ile başlamısdım resmen hayvan gibi dawranıyorlardı.. amin Allahım bizede hayırlı doğumlar nasip etsin
çok kalabalık olan yerlerde sıkıntı olabiliyor bazen..
durumda hamilelik olunca, insan daha hassas oluyor bu konuda tabiki..
doğumuna çok az kalmış.. Allahım sağlıkla kavuştursun canım yavruna..
bende ağustos annesiydim ama kısmet olmadı..
kızlar mrbb.
konuyu tesadüfen gördüm ve yaşadıgım tecrübelerimi anlatmak istedim.ilk bebegimi kaybettim 2,5 aylıkken karnımda öldü kalbi durumuştu ortadogu FİLİZ KAVİYE gidiyordum şunu söyliyebilirimki rezildi kontrol saatim 1 de ise 3 de girdigimi bilirim kadın hiç ilgilenmiyor ben daha içerde giyinirken içeri başka hasta alıyordu. ve o gün bebegimin öldügü gün hayatımın en kötü günüydü dünya başıma yıkıldı sanki aynı gün aldılar bebegimi.filiz hanım ilk bebeklerde oluyor böyle ölümler dedi benim kayınvalidem hemşire ve birazda pimpirikli oldugu için test yapılsın dedi sebepleri araştırılsın dedi filiz hanım gerek yok dedi ve biz direttik test yapıldı sonuç kan pıhtılaşması çıktı .2 ay sonra tekrar hamile kaldım metropark suphi eskiocak gittim şunu diyebilirimki mükemmel bir insan gerçekten işinin ehli.9 ay igne kullandım innohep ve şuan 8 aylık bi kızım var benim dünyam herşeyim kızım.eger ben filiz hanımı dinleyip test yaptırmasaydım kızımıda kaybedecektim gittiginiz doktor gerçekten çok önemli.kardeşimde suphi beye gitti dogum yaptı oda çok memnun kaldı sizlere gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim.allahın izniyle dilerim hepiniz bebeklerinizi saglıklı birşekilde kucagınıza alırsınız dünyanın en güzel şeyi hiçbirşey insana bu duyguları yaşatamaz.
ewet aynen öle inş canım yaa.. çok üzüldüm Allah sabır wersin ama herseyde wardır bir hayır ben hep dedim hayırlısı ise doğsun die demekki Allah böle kısmet etmiş
bizim için neyin hayırlı olacağını bilemeyiz canım.. üzücü şeyler ama, Allah'ın takdiri.. olacağında önüne geçilmez ya hani..
hayırlısı bakalım.. korunma sürecim yeni bitti, hatta yarın BAT.
birşey çıkarmı bilmiyorum.. daha yolun başındayım.. hep dediğini diyorum.hayırlısıysa olsun.. geç olsun ama güç olmasın..
doğum zamanı belli mi? belirlenen bi tarih varmı, yoksa normal mi?
yok canım, bende sabırsızlıkla bekleyenlerden değilim..
oluruna bırakırım..stress herşeyi tetikliyor zaten..
çok şükür bir evladım var, Allahım oğluma uzun ömürler versin..
hayırlısı hadi bakalım.. 1 ayın kalmış hemen hemen..
uykusuz gecelerin için bol bol uyu, miskinlik yap
senin ve yavrun için, hayırlısı nasılsa öyle olsun doğumun..bazen planlandığı gibi olmuyor doğum şekli..
kendine iyi bak.. doğum hikayeni bekleriz artık
çok tesekkür ederim.. herkes aynısını diyor ama uyumak ne mümkün sağa dön sola dön yatılmıyorki artık gece habire uyanıyorum ewet umarım iyi bir doğumum olur.. Allah bağışlasın canım kaç yasındaa? amin Allahım ona uzun ömürler wersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?