Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

ayy benim uykum ağır inş duyarım ya çok korkuyorumm bide çalışıyorum uykusuz gecelerde ne yapıcağım bakalım.. benimkide henüz dönmedi.. sezeryan zor diyorlar öylemiydi..amin canım oo kocaman beyefendi olmuşş maşallah:)

bu arada kızlar sezaryan için korkutuyolar ama sezeryan dogum yaptım akşamında yürüdüm ertesi gün eve çıktım evi toparladım yemek yaptım sanki hiçbişe olmamış gibi :):)

top patlasa duymayacak kadar uykusu ağır olanlar bile ,hazırda bekliyor gece..emin ol uyuyup kalmazsın
en iyi tarafı,sezaryen için ; spinal olmuş olması ve bebeği görmek,dokunmak ve hemen emzirmeye başlamak .sezaryende olsan,uyanık ol.genel anestezi yaptırma cnm o ana tanıklık etmelisin.her zaman yaşanacak bi durum değil..
bu tatsız durumumu da normal doğum yaptırmışlardı. çok ağrılıydı ama dediğim gibi ondada istenilen açılma olunca, istenirse epidural yapıyorlarmış.sancı var ama sen hissetmiyorsun ve günlük hayatına çabuk dönüyorsun. sezaryende yatmak,kalkmak ilk 3 gün biraz sıkıntılı ama, yanında ilgilenecek birileri tabiki olacak..o yüzden sıkıntı teşkil etmez.
dediğin gibi çalışıyorkende zorlu bir süreç..bende doğuma kadar çalıştım..uykusuz gecelerde de eşin devreye girecek artık, bu süreci senin için kolaylaştıracaktır muhakkak

inş dediğin gibi olur bakalım doğum yaklaştıkça korkular da artıyor.. hangisind edaha az canım acıyacak ise öyle yaparım inş:) tabi eşimde yardımcı olur ama benim yerimi tutması zor inş akıllı bebek olurda bunlara gerek kalmaz

ay carmen bende nete giremedim kaç gündür seni çok merak ettim tatlım çok sevindim ne güzel ense kalınlığı iyi çıkmış hem 2 doktor birden iyi demiş ne güzel içini ferah tut. bende gittiğimde 13+5günlük hamileydim 1 ay içinde cinsiyet belli olur dedi ama annem pipi gördüğünü iddia ediyor:) sağlıklı olsunda ne olursa olsun değil mi bende alış veriş yapıcam odasını boyatıcam haftaya rıza beye gideceğim belli olur heralde artık:) beni gelişmlerden haberdar et. buarada didemin doğumuna ne kadar kaldı?

emr nedir? çok üzüldüm allah başka acı yaşatmasın

HEHEHE bende o pipiyi görüyorum her seferinde ama bugun kesin kız dedi dr.um...yani annene güvenme:)) şimdilik iyiyiz 16.hafta ayrıntılı bakılacak inşallah güzel haberleride alırız tekrardan...
didem doğum yapmış olabilir bende mersindeydim bayadır giremedim dur bir bakim ..

daha birkaç haftası var erken doğum yapmadıysa...DİDEEEEMMMMM NERDESİİİİNNNNNNNNNNNNNNN

ayy allah önce sağlık versin ama cinsiyeti merak eder oldum şimdi 17 haftama girdim çarşamba rıza beyde kontrolüm olucak inşallah söyler görürse:) benim ayrıntılı ultrasonuda ebru hanım bakıcak 29 temmuzda taramam var ebru hanımda ay hayırlısı tatlım cinsiyeti öğrenince haber veririrm sende beni gelişmelerden haberdar et, didem bskda doğuracaktı dimi akşam eve giderken bi baksam mı:)))))

benimde yarın kontrolüm var. inşallah oğlum artık kilo almıştır. doğuma az kaldı ve karnım aşağı indi. en son gittiğimizde 1,8 kilo demişti.

benimde yarın kontrolüm var. inşallah oğlum artık kilo almıştır. doğuma az kaldı ve karnım aşağı indi. en son gittiğimizde 1,8 kilo demişti.

alır alır stres yapma...bol bol yararlı şeyler yeee

benim minnoş kesinleşti kızmışş..seninkinide söylesinler artık baya büyüdü yaniii...
aynen dediğin gibi sağlıklı olsun yeter diyoruz ama 12.haftadan sonrada kurtlanıyoruz:)))) kız mı erkek mi diye
taraman noldu bu arada ayy sende öğrenmişsindir cinsiyetini yaz cabuk:)) benide 28 ağustosta çağırdı ebru hnm tarama içinn..

kafam karıştı yaa sen dün yazmışsın 29 temmuzda taramam var diyosun ne demek istiyosun:)))

kafam karıştı yaa sen dün yazmışsın 29 temmuzda taramam var diyosun ne demek istiyosun:)))

tatlım 5. ayda tüm organlarına felan ayrıntılı ultrasonda bakılıyormuş ben de ebru hanıma illa siz bakın dedim tamam dedi rıza bey ne der bilmiyorum ama bana bir arkadaşım söyledi 5. ayda herşeyine bakıyorlar ölçüyorlar diye o da cansum demire gitmiş ebru hanımdan randevu alamamış. sanırım 5. aydan sonrada bir doğuma yakın giderim ebru hanıma ama rıza ile devam edeceğim bu arada bugün 2 de rıza beye gidiyorum benim için dua edin öpüyorum:)))

evet banada ayrıntılı bakmak için randevu verdi ebru hnm...ağustosun sonuna...

döndün mü bu arada rıza beyden????

evet banada ayrıntılı bakmak için randevu verdi ebru hnm...ağustosun sonuna...

döndün mü bu arada rıza beyden????

canıım beniim kızçem olacakmışş rıza bey %100 dedi, herkes erkek diyordu bana bende erkek hissetmeye başlamıştım, kız deyince doktor çığlık attım çok mutlu oldum rıza bey kız mı istiyordun dedi bende bilmem erkek desenizde çok sevinirdim sanırım dedim:) ay çok güzel bi duygu tatlım yaa

ay bu arada carmen ben daha yeni anladım benim ayrıntılı ultrason 29 ağustosta:))))))) yanlış yazmışım bu yaz çok çabuk geçti ben hala adapte olamadım temmuza alışmadan ağustos geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…