Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

merhaba kizlar. 27 haftalık hamileyim dogum ekim ayında.ben diyarbakır da oturuyorum. ama dogumu adana da yapcam. Bi arkadaşım universalda ki Dilek Coşkunu tavsiye etti. Aranızda Dilek Hanıma giden veya duyan var mı? bana bi fikir verirseniz cok sevinirim :)

merhaba kizlar. 27 haftalık hamileyim dogum ekim ayında.ben diyarbakır da oturuyorum. ama dogumu adana da yapcam. Bi arkadaşım universalda ki Dilek Coşkunu tavsiye etti. Aranızda Dilek Hanıma giden veya duyan var mı? bana bi fikir verirseniz cok sevinirim :)

buradaki arkadaşlardan dilek hanımla kötü tecrübeler yaşayanlar varmış maalesef. ama benim dr.umda o ve gayet memnunum. onun için izmirden gel git yaptım bunca zaman. yani şikayetçi olanda var olmayanda karar senin canım. salı günü yine gidicem dilek hanıma kontrolüm var...

arkadaslar her doktor kişiden kişiye değişiyor anladığım kadarıyla bana iyi gele diğerine kötü geliyor o yüzden siz güveniyorsanız sorun yok..

Bende Adana da yaşıyorum. Evlendikten sonra Ankara'dan buraya taşındım. Eşimin ailesinin tavsiyesiyle Ortadoğuda ki Türkan Hanıma gidiyorum. Hamileleiğimin ilk haftalarındaym ama şimdilik iii gidiyor. Memnunum doktorumdan.

buradaki arkadaşlardan dilek hanımla kötü tecrübeler yaşayanlar varmış maalesef. ama benim dr.umda o ve gayet memnunum. onun için izmirden gel git yaptım bunca zaman. yani şikayetçi olanda var olmayanda karar senin canım. salı günü yine gidicem dilek hanıma kontrolüm var...

Cnm yorum yaptıgın için çok saol. Seni dogum yaptıracak doktorun iyi oldugunu duymak insanı rahatlatıyo ancak bu birazda şans işi galiba. Herkesin dogum macerası farklı gelişiyo. kotu tecrübe yaşayan arkadaşların doğum esnasında mı problem yaşamışlar acaba? Benim ikinci dogumum olcak.birncisi normaldi. bunu da normal düşünüyorum ancak insan endişeleniyo işte. olaylar nasıl gelişecek bilemiyosun. Birinci tamamen normal olmuştu açıkçası bu sefer epiduralli normal düşünüyorum. Acaba dilek hanım ın bu konuda uzmanlığı nasıl? senin doguma da cok az kalmış. insallah hersey cok güzel gelişir.sen nasıl düşünüyosun dogumu cnm?

Cnm yorum yaptıgın için çok saol. Seni dogum yaptıracak doktorun iyi oldugunu duymak insanı rahatlatıyo ancak bu birazda şans işi galiba. Herkesin dogum macerası farklı gelişiyo. kotu tecrübe yaşayan arkadaşların doğum esnasında mı problem yaşamışlar acaba? Benim ikinci dogumum olcak.birncisi normaldi. bunu da normal düşünüyorum ancak insan endişeleniyo işte. olaylar nasıl gelişecek bilemiyosun. Birinci tamamen normal olmuştu açıkçası bu sefer epiduralli normal düşünüyorum. Acaba dilek hanım ın bu konuda uzmanlığı nasıl? senin doguma da cok az kalmış. insallah hersey cok güzel gelişir.sen nasıl düşünüyosun dogumu cnm?

evet sanırım birazda şans işi. doğum değil ama kontrol aşamasında sorun arkadaşlar olmuş. ama dediğim gibi ben gayet memnunum. hamileliğim boyunca adana-izmir arasında mekik döşedim resmen. şimdi adanadayım, doğumum burda olucak. her türlü tahlil ve kontrol için dilek hanıma geldim. geçen ay gittiğimde epidural normal istediğimi söylediğimde ok dedi. yarın kontrolüm var. nst'ye bağlanıcakmışım. bakalım soracak oladuğum çok soru var yarın. malum artık son kontroller başlıyor ufaktan.

kızlar selam bugün sonunda ebru tarıma gittim, çok tatlı çok ilgili harika bir doktor uzun süre ultrasonda inceledi güzel şeyler söyledi çok şükür bir sorun yokmuş 'rıza bey abimizdir çok iyi bir doktordur devam et' dedi rıza bey ile devam edeceğim,rıza bey ense kalınlığını 1,2 ölçmüştü 2 hafta önce, şimdi ebru hanımda 1.6 ölçtü iyi sorun yok dedi birde ağustosun sonuna gün aldım tam tarama sanırım ayrıntılı ultrason için ben ısrar ettim kritik dönemlerde size de görünmek istiyorum dedim tamam dedi.başkent hastanesinde doğuma normal olur ise doktorunuz katılmıyor sanırım sezeryanda bile takip eden doktor olmayabiliyor başka bir doktorda girebiliyor,ben bugün gittim çok kalabalık değildi 20 dakika bekledim, asistanlar hemşireler çok tatlı strese sokmuyor insanı ama bsknın ortamını tercih ederim:) allah hepimize bebelerimize sağlık sıhhat versin, buarada bsk da ikili test için 60 tl verdim, başkentte ebru hanımın muayene ücreti 110 tl emekli sandığı olunca 55tl ödedim bilginize:)

evet sanırım birazda şans işi. doğum değil ama kontrol aşamasında sorun arkadaşlar olmuş. ama dediğim gibi ben gayet memnunum. hamileliğim boyunca adana-izmir arasında mekik döşedim resmen. şimdi adanadayım, doğumum burda olucak. her türlü tahlil ve kontrol için dilek hanıma geldim. geçen ay gittiğimde epidural normal istediğimi söylediğimde ok dedi. yarın kontrolüm var. nst'ye bağlanıcakmışım. bakalım soracak oladuğum çok soru var yarın. malum artık son kontroller başlıyor ufaktan.

bunca zamn izmirden gelip gittigine göre cok memnunsun. bende önümüzdeki hafta içinde gelip bi tanışıcam Dilek hanımla bakalım. benim epidural isteğime ne dicek acaba. Seninde epiduralli istemene çok sevindim dogrusu. etrafımda bunu isteyen pek arkadaş yok. doğumun bu şekilde olursa tecrübelerini duymak bana çok iyi gelcek cnm. acaba fiyatlar nasıl? sali günkü görüşmeniz nasıl geçti? bi sorun yoktur umarim. bi de gitmeden once randevu almak gerekiyomu cnm?

bunca zamn izmirden gelip gittigine göre cok memnunsun. bende önümüzdeki hafta içinde gelip bi tanışıcam Dilek hanımla bakalım. benim epidural isteğime ne dicek acaba. Seninde epiduralli istemene çok sevindim dogrusu. etrafımda bunu isteyen pek arkadaş yok. doğumun bu şekilde olursa tecrübelerini duymak bana çok iyi gelcek cnm. acaba fiyatlar nasıl? sali günkü görüşmeniz nasıl geçti? bi sorun yoktur umarim. bi de gitmeden once randevu almak gerekiyomu cnm?

gittiğin zaman hemen doğum hakkında konuşmayabilir canım. benle 8. ayımda konuşmuştu. daha doğrusu nasıl istediğimi sordu epidural normal dedim uygundur dedi işte. hele bi kurtulalım kızımla paylaşırım tabiki merak etme :34: önceden randevu alıyorsun, gitmeden 1 gün önce alıyorum ben randevuyu, muayene ücreti sabit 30 tl. normal doğumda sezeryanda 400 diye duymuştum, epiduralde değişen bir şey olur mu sormadım ama. salı günü gittim en son, nst ye girdim, sancı çıkmadı. benim ufaklık yaramazlık yapmış biraz 200 gr. eksiği var ama o kadar önemli değil o kadardan bişe olmaz dedi. onun haricinde herşeyimiz normal. renkli usg istedi, yarında onun için gidicem.

kızlar mrbb.
konuyu tesadüfen gördüm ve yaşadıgım tecrübelerimi anlatmak istedim.ilk bebegimi kaybettim 2,5 aylıkken karnımda öldü kalbi durumuştu ortadogu FİLİZ KAVİYE gidiyordum şunu söyliyebilirimki rezildi kontrol saatim 1 de ise 3 de girdigimi bilirim kadın hiç ilgilenmiyor ben daha içerde giyinirken içeri başka hasta alıyordu. ve o gün bebegimin öldügü gün hayatımın en kötü günüydü dünya başıma yıkıldı sanki aynı gün aldılar bebegimi.filiz hanım ilk bebeklerde oluyor böyle ölümler dedi benim kayınvalidem hemşire ve birazda pimpirikli oldugu için test yapılsın dedi sebepleri araştırılsın dedi filiz hanım gerek yok dedi ve biz direttik test yapıldı sonuç kan pıhtılaşması çıktı .2 ay sonra tekrar hamile kaldım metropark suphi eskiocak gittim şunu diyebilirimki mükemmel bir insan gerçekten işinin ehli.9 ay igne kullandım innohep ve şuan 8 aylık bi kızım var benim dünyam herşeyim kızım.eger ben filiz hanımı dinleyip test yaptırmasaydım kızımıda kaybedecektim gittiginiz doktor gerçekten çok önemli.kardeşimde suphi beye gitti dogum yaptı oda çok memnun kaldı sizlere gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim.allahın izniyle dilerim hepiniz bebeklerinizi saglıklı birşekilde kucagınıza alırsınız dünyanın en güzel şeyi hiçbirşey insana bu duyguları yaşatamaz.

kızlar mrbb.
konuyu tesadüfen gördüm ve yaşadıgım tecrübelerimi anlatmak istedim.ilk bebegimi kaybettim 2,5 aylıkken karnımda öldü kalbi durumuştu ortadogu FİLİZ KAVİYE gidiyordum şunu söyliyebilirimki rezildi kontrol saatim 1 de ise 3 de girdigimi bilirim kadın hiç ilgilenmiyor ben daha içerde giyinirken içeri başka hasta alıyordu. ve o gün bebegimin öldügü gün hayatımın en kötü günüydü dünya başıma yıkıldı sanki aynı gün aldılar bebegimi.filiz hanım ilk bebeklerde oluyor böyle ölümler dedi benim kayınvalidem hemşire ve birazda pimpirikli oldugu için test yapılsın dedi sebepleri araştırılsın dedi filiz hanım gerek yok dedi ve biz direttik test yapıldı sonuç kan pıhtılaşması çıktı .2 ay sonra tekrar hamile kaldım metropark suphi eskiocak gittim şunu diyebilirimki mükemmel bir insan gerçekten işinin ehli.9 ay igne kullandım innohep ve şuan 8 aylık bi kızım var benim dünyam herşeyim kızım.eger ben filiz hanımı dinleyip test yaptırmasaydım kızımıda kaybedecektim gittiginiz doktor gerçekten çok önemli.kardeşimde suphi beye gitti dogum yaptı oda çok memnun kaldı sizlere gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim.allahın izniyle dilerim hepiniz bebeklerinizi saglıklı birşekilde kucagınıza alırsınız dünyanın en güzel şeyi hiçbirşey insana bu duyguları yaşatamaz.

geçmiş olsun canım Aallah kızına uzun ömürler wersin bende bsk da cenap açıkkola gidiyorum bnde şimdilik menunum ortadoğu ile başlamısdım resmen hayvan gibi dawranıyorlardı.. amin Allahım bizede hayırlı doğumlar nasip etsin

doktorun ilgi alakası çok önemli..
bsk ya gidiyordum.. 5.ayımda bebeğimi EMR sebebiyle kaybettim.
enfeksiyon dendi.. çok basit bir ilaç müdahelesi gerekiyormuş..
korunma sürecim yeni bitti.Gül Demirtaşa gidiyorum şimdi..gebelik oluşursa, yine devam edeceğim inş..
herkese hayırlı doğumlar diliyorum kızlar:34:

geçmiş olsun canım Aallah kızına uzun ömürler wersin bende bsk da cenap açıkkola gidiyorum bnde şimdilik menunum ortadoğu ile başlamısdım resmen hayvan gibi dawranıyorlardı.. amin Allahım bizede hayırlı doğumlar nasip etsin

çok kalabalık olan yerlerde sıkıntı olabiliyor bazen..
durumda hamilelik olunca, insan daha hassas oluyor bu konuda tabiki..
doğumuna çok az kalmış.. Allahım sağlıkla kavuştursun canım yavruna..:nazar::nazar:
bende ağustos annesiydim ama kısmet olmadı..

çok kalabalık olan yerlerde sıkıntı olabiliyor bazen..
durumda hamilelik olunca, insan daha hassas oluyor bu konuda tabiki..
doğumuna çok az kalmış.. Allahım sağlıkla kavuştursun canım yavruna..:nazar::nazar:
bende ağustos annesiydim ama kısmet olmadı..

ewet aynen öle inş canım yaa.. çok üzüldüm Allah sabır wersin ama herseyde wardır bir hayır ben hep dedim hayırlısı ise doğsun die demekki Allah böle kısmet etmiş

kızlar mrbb.

peki bebişin doktoru kim ben artık yawas yawas onu da arastırıyorum da

ewet aynen öle inş canım yaa.. çok üzüldüm Allah sabır wersin ama herseyde wardır bir hayır ben hep dedim hayırlısı ise doğsun die demekki Allah böle kısmet etmiş

bizim için neyin hayırlı olacağını bilemeyiz canım.. üzücü şeyler ama, Allah'ın takdiri.. olacağında önüne geçilmez ya hani..
hayırlısı bakalım.. korunma sürecim yeni bitti, hatta yarın BAT.
birşey çıkarmı bilmiyorum.. daha yolun başındayım.. hep dediğini diyorum.hayırlısıysa olsun.. geç olsun ama güç olmasın..
doğum zamanı belli mi? belirlenen bi tarih varmı, yoksa normal mi?

bizim için neyin hayırlı olacağını bilemeyiz canım.. üzücü şeyler ama, Allah'ın takdiri.. olacağında önüne geçilmez ya hani..
hayırlısı bakalım.. korunma sürecim yeni bitti, hatta yarın BAT.
birşey çıkarmı bilmiyorum.. daha yolun başındayım.. hep dediğini diyorum.hayırlısıysa olsun.. geç olsun ama güç olmasın..
doğum zamanı belli mi? belirlenen bi tarih varmı, yoksa normal mi?

ewet canım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.. 27 Ağustos dedi doktor ama doğum şekli falan belli değil henüz bebek yan duruyordu oyüzden bakıcaz bakalım.. bizde ewlendikten 1.5 sene sonra hamile kaldım we korunmuyorduk eşime de bişe diyemiyordum hep acaba çocuğumuz mu olmuyor die düşünüyordum.. ama zamanını bekliyormuş yani herseyin bir zamanı war ama heray acaba kaldımmı diye düşünürsen piskolojik olarak etkileniyorsun kalamıyorsun oluruna bırak herseyii

yok canım, bende sabırsızlıkla bekleyenlerden değilim..
oluruna bırakırım..stress herşeyi tetikliyor zaten..
çok şükür bir evladım var, Allahım oğluma uzun ömürler versin..

hayırlısı hadi bakalım.. 1 ayın kalmış hemen hemen..
uykusuz gecelerin için bol bol uyu, miskinlik yap:34::31:
senin ve yavrun için, hayırlısı nasılsa öyle olsun doğumun..:nazar: bazen planlandığı gibi olmuyor doğum şekli..
kendine iyi bak.. doğum hikayeni bekleriz artık:34:

yok canım, bende sabırsızlıkla bekleyenlerden değilim..
oluruna bırakırım..stress herşeyi tetikliyor zaten..
çok şükür bir evladım var, Allahım oğluma uzun ömürler versin..

hayırlısı hadi bakalım.. 1 ayın kalmış hemen hemen..
uykusuz gecelerin için bol bol uyu, miskinlik yap:34::31:
senin ve yavrun için, hayırlısı nasılsa öyle olsun doğumun..:nazar: bazen planlandığı gibi olmuyor doğum şekli..
kendine iyi bak.. doğum hikayeni bekleriz artık:34:

çok tesekkür ederim.. herkes aynısını diyor ama uyumak ne mümkün sağa dön sola dön yatılmıyorki artık gece habire uyanıyorum ewet umarım iyi bir doğumum olur.. Allah bağışlasın canım kaç yasındaa? amin Allahım ona uzun ömürler wersin

çok tesekkür ederim.. herkes aynısını diyor ama uyumak ne mümkün sağa dön sola dön yatılmıyorki artık gece habire uyanıyorum ewet umarım iyi bir doğumum olur.. Allah bağışlasın canım kaç yasındaa? amin Allahım ona uzun ömürler wersin

ewt uyumak zor ama(özellikle geceleri), en azından yatıp uzanmak, dinlenmek bile yeter canım..
vücut antrenman yapıyor şimdiden..vücut saati işliyor :34:gece uyanıp duruyorsundur..bebek doğduğunda da sık sık uyanmak icap edecek çünkü:34:
bebiş olunca, tavşan uykusunda oluyorsun..gık dese uyanıyor insan,cin gibi oluyorsun :)nasıl bir düzen, herşey en başından beri mükemmel bi uyum içinde..

kolay bir doğum olur inş canım.ben hep normal düşünmüştüm ama bebek tersti dönmedi.spinal anesteziyle sezaryen oldum.
normal olsa zaten bi aşamadan sonra, epidural yapıyorlar yine çok rahat olur..herşey güzel olur:34:
oğlum 6 yaşına geldii canım.. :16: iyi dileklerin için sağol, cümlemizin evladını inş..

Back
X