kızlar selam bugün sonunda ebru tarıma gittim, çok tatlı çok ilgili harika bir doktor uzun süre ultrasonda inceledi güzel şeyler söyledi çok şükür bir sorun yokmuş 'rıza bey abimizdir çok iyi bir doktordur devam et' dedi rıza bey ile devam edeceğim,rıza bey ense kalınlığını 1,2 ölçmüştü 2 hafta önce, şimdi ebru hanımda 1.6 ölçtü iyi sorun yok dedi birde ağustosun sonuna gün aldım tam tarama sanırım ayrıntılı ultrason için ben ısrar ettim kritik dönemlerde size de görünmek istiyorum dedim tamam dedi.başkent hastanesinde doğuma normal olur ise doktorunuz katılmıyor sanırım sezeryanda bile takip eden doktor olmayabiliyor başka bir doktorda girebiliyor,ben bugün gittim çok kalabalık değildi 20 dakika bekledim, asistanlar hemşireler çok tatlı strese sokmuyor insanı ama bsknın ortamını tercih ederim:) allah hepimize bebelerimize sağlık sıhhat versin, buarada bsk da ikili test için 60 tl verdim, başkentte ebru hanımın muayene ücreti 110 tl emekli sandığı olunca 55tl ödedim bilginize:)[/QUOTE
,
bende cmt gittim ebru hnm a ense kalınlığını 1.9 ölçtü kan sonucuda iyi geldi.. benide 5 hafta sonra ayrıntılı ult. için çağırdı aynen senin gibi ...ama bana yine de tedirginim 1.9 hatta 2 diyelim yüksek geldi ense kalınlığı bana hiç sıkıntı yok dedi ebru hm ama yinede içimden kuşku çıkmıyorum çokta güveniyorum aslında ona ama
gecen hamileliğimdede CENAP AÇIKKOL adını bile anmak istemiyorum ama 1.1. ölçüp ikili testin iyi çıktı diye tlf etmişti meğer yavrucuğmun ense kal. 5.5 muş ve hastaymış...belkide ondan böyle hissediyorum..acıbademdeki, dr.umda normal dedi üstelik...
bu arada cinsiyet ile ilgili yorum yaptı mı sana biz sorduk baktı suan pipi gözükmüyor dedi ama sonrada ekledi erken diye ama dediği çıkıyor diyor arkadaslarım...
ayy benim uykum ağır inş duyarım ya çok korkuyorumm bide çalışıyorum uykusuz gecelerde ne yapıcağım bakalım.. benimkide henüz dönmedi.. sezeryan zor diyorlar öylemiydi..amin canım oo kocaman beyefendi olmuşş maşallah:)
çok az kaldı doğumuna cnm allah kurtarsın