Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

herkese merhaba , ben mersinde yasıyorum ama doktorum prof. dr. cansun demir ..acıbademın doktoru ben muayenehanesine gidiyorum, size asla ticari gözle bakmayan mükemmel bir doktor zaten perinatolog kendisi, bu kadar ilgili, sevecen tüüüüümmmmm saçma sapan soruları gülerek yanıtlayan tek insan, ben mersindeki doktorum sayesinde tanıştım kendisiyle ikiz gebelik benimki haliyle risk daha fazla oluyor ilk ay düşük tehlikem vardı o zaman gittik ve bir daha gelmenize gerek yok dediği halde hala devam ediyoruz hatta dün randevumuz vardı aynısını kendisine söyledim bence iş prof olmasında filan değil tamamen kişiliğinde, ayrıca maddi açıdan da sizi zorlayacak bir durum yok çünkü ayda 1 gidiyorsunuz ama bir gitttiğinizde 200 tl alıyor 1 ay sonraki gittiğinizde ücret alınmıyor .. okuyan akrabam filan zannedecek ama gercekten cok fazla zorluk yasadım ama cansun bey sayesinde hepsini atlattım

herkese merhaba , ben mersinde yasıyorum ama doktorum prof. dr. cansun demir ..acıbademın doktoru ben muayenehanesine gidiyorum, size asla ticari gözle bakmayan mükemmel bir doktor zaten perinatolog kendisi, bu kadar ilgili, sevecen tüüüüümmmmm saçma sapan soruları gülerek yanıtlayan tek insan, ben mersindeki doktorum sayesinde tanıştım kendisiyle ikiz gebelik benimki haliyle risk daha fazla oluyor ilk ay düşük tehlikem vardı o zaman gittik ve bir daha gelmenize gerek yok dediği halde hala devam ediyoruz hatta dün randevumuz vardı aynısını kendisine söyledim bence iş prof olmasında filan değil tamamen kişiliğinde, ayrıca maddi açıdan da sizi zorlayacak bir durum yok çünkü ayda 1 gidiyorsunuz ama bir gitttiğinizde 200 tl alıyor 1 ay sonraki gittiğinizde ücret alınmıyor .. okuyan akrabam filan zannedecek ama gercekten cok fazla zorluk yasadım ama cansun bey sayesinde hepsini atlattım

banada gecen hafta amniyosentez yaptı ki takip eden dr. o değil bende beğendim sıcakkanlı zaten dr.luğuna diyecek söz yok...

herkese merabalar herkes iyidir umarım pazar günü kızımız taburcu oldu pazardan beri ewimizdeyiz çok sükür kızımızın sağlığıda iyi çok şükür atlattık o günleri.. dünde doktoruna götürdük hersey yolunda.. ayy doyamıyorum kızıma bakmaya.. bu arada çocuk dr arasanız çok arastırma yaptık yardımcı olurum:)

rica ederim..
artık dr'ların genel olarak hastaları yoğun..
randevu alıp görüşme yapmaya çalış kısa zamanda..
işin kötü tarafı bi çok hekim sonradan hasta kabul etmiyor..
sadece kendi aralarında paslaştıklarında, başka dr arakadaşlarının referanslarıyla kabul ediyorlar sanırım..
kolay gelsin cnm..tam netleştir de durumunu, gününde yaklaşıyormuş çünkü..
Allahım sağlıkla kavuştursun yavrunaa:16::nazar:
erkek doktor olsaydı şimdiye işim kolaydı ancak eşim istemior :(
çok teşekkür ederim ...

tatlım doğurmadan karar ver bir doktora stres oluyorum senin haftana bakınca 36 olmuşsun maşallah:)))))))))))))))))))

çok teşekkür ederimm canım ya... ortadoğuya karar verdim ancak salı günü randevum.teyzemler balcalıda çalıştılar. adana da çok doktor tanıolar çalişitkları yer itibariyle...ayten die bi hanıma gidicem.doğum ücretleri de uygun.. sen napiosun nereye gidiosun?_

çok teşekkür ederimm canım ya... ortadoğuya karar verdim ancak salı günü randevum.teyzemler balcalıda çalıştılar. adana da çok doktor tanıolar çalişitkları yer itibariyle...ayten die bi hanıma gidicem.doğum ücretleri de uygun.. sen napiosun nereye gidiosun?_

ben bskya gidiyorum rıza tazeye çok kaygılıydım bende doktor ararken ama kafama yattı sonradan:)

ben bskya gidiyorum rıza tazeye çok kaygılıydım bende doktor ararken ama kafama yattı sonradan:)

bsk yı bana da önerdiler hatta arkadaşım pazartesi doğum yaptı.İstanbuldayken doktor için bu kadar takmamıştım.memleketim olduğu halde bi karasızlık bi korkaklık . şaştım kendime yahu :)

kızzlarr adananın inanılmaz sıcağında bebelerini bekleyen annecikler durumlarınız nasıl? bugünlerdeki poyraz havayı serinletmekle beraber beni susuzluktan öldürecek duruma getiriyor:) cumartesi günü garip rüyalar gördüm korktum 16 temmuzda ebru tarıma gidicektim dayanamadım randevuyu önede alamadım aradım bskyı rıza tazeden randevu aldım, koştum gittim.Rıza bey beni bu defa daha ciddiye aldı sanırım hamilelik devam ediyor diye, önce gittiğimde gebeliğin devam ediyormu bakalım felan demişti çok üzülmüştüm. sanırım 12.haftadan önce beni ciddiye almıyordu.neyse gittim güzel güzel bekliyorum bakıcaz bebeye diye senin ikili test zamanı gelmiş dedi hıı dedim bi bakalım dedi bebeme baktım büyümüş hareketlenmiş maşallah şok oldum:) ama ensesini ölçemeyeceğim kafasını yaslamış dedi haftaya birdaha gel testini yapalım dedi ok dedim. sonrada dayanamadım söyledim' doktor bey sizin bu tavırlarınız beni ürkütüyor ama bir o kadar da rahatlatıyor şaşırdım napıcamı' dedim gözlerini kocaman açtı ve dedi ki'kızım hasta değilsin hamilesin herkes abartıyor gereği yok zaten hamileliklerin %90ı hiç doktora gitmese bile sorunsuz doğurur dedi.ok dedim iş için 2 hafta sonra uçağa bineceğim bineyimmi dedim bin istediğin kadar dedi. peki çay kahve devammı dedim, iç dedi, hava sıcak günde 1 saat araba kullanıyorum dedim, kullan dedi. rahat adam yani yapacak bişey yok.az tuz bol su diyerek rıza bey bir randevumuzu daha noktaladı :)

forumu sonuna kadar oukuyup öyle yorum yapacaktım ama bu yorumdan sonra dayanamadım :) tam tipik rıza bey'i anlatmışsın çok hoşuma gitti :) ben de ilk yine aynı hastanede başka bir doktora gitmiştim başka bir rahatsızlık için ve memnun kalmamıştım ama hamileliğimi fark edince rıza bey'e başladım ve şimdilik çok memnunum, bana da aynı şeyleri söyledi en son gittiğimde, ya doktor bey ilk hamileliğim ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım bilmiyorum siz de yardımcı olmuyorsunuz deyince kızım sen hamilesin hasta değilsin, sağlıklı beslen, tuzu kes, suyu bol iç, hoplama zıplama onun dışında rahat hareket et dedi gönderdi beni, çıktığımda şaşkındım biraz hem kızgındım sanki başından savar gibi geldi diye ama hem de aslında başka ne söylebilirdi ki diye düşünüp rahatladım, kalp sesini duymuştum, büyüme de normaldi, test için de zaten vakit var daha. bakalım şimdilik memnunum inşallah sorunsuz devam eder her şey. :)

forumu sonuna kadar oukuyup öyle yorum yapacaktım ama bu yorumdan sonra dayanamadım :) tam tipik rıza bey'i anlatmışsın çok hoşuma gitti :) ben de ilk yine aynı hastanede başka bir doktora gitmiştim başka bir rahatsızlık için ve memnun kalmamıştım ama hamileliğimi fark edince rıza bey'e başladım ve şimdilik çok memnunum, bana da aynı şeyleri söyledi en son gittiğimde, ya doktor bey ilk hamileliğim ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım bilmiyorum siz de yardımcı olmuyorsunuz deyince kızım sen hamilesin hasta değilsin, sağlıklı beslen, tuzu kes, suyu bol iç, hoplama zıplama onun dışında rahat hareket et dedi gönderdi beni, çıktığımda şaşkındım biraz hem kızgındım sanki başından savar gibi geldi diye ama hem de aslında başka ne söylebilirdi ki diye düşünüp rahatladım, kalp sesini duymuştum, büyüme de normaldi, test için de zaten vakit var daha. bakalım şimdilik memnunum inşallah sorunsuz devam eder her şey. :)

ahh canım rıza bey anlatılmaz yaşanır:))) 12.haftadan sonra değişiyor seni hamile yerine koymaya başlıyor ben 16. haftada cinsiyetini söylediğinde nasıl sempatik nasıl içtendi çok rahat bi insan rahatlatıyorda ve inana bence çok iyi bir doktor ense kalınlığını ölçmesi 15sn sürdü cinsiyetini bi bakışta söyledi %100 dedi yani çok tecrübeli ben arada ebru tarımada gittim ve ebru hanım rıza beyla devam et çok iyi bir doktordur dedi. eşimde çok araştırdı kime sorsaki doktorlara sordu herkes aynen devam etsin dedi. bakalım haftayada rıza beye gideceğim nasılolucak merak ediyorum:)))

ahh canım rıza bey anlatılmaz yaşanır:))) 12.haftadan sonra değişiyor seni hamile yerine koymaya başlıyor ben 16. haftada cinsiyetini söylediğinde nasıl sempatik nasıl içtendi çok rahat bi insan rahatlatıyorda ve inana bence çok iyi bir doktor ense kalınlığını ölçmesi 15sn sürdü cinsiyetini bi bakışta söyledi %100 dedi yani çok tecrübeli ben arada ebru tarımada gittim ve ebru hanım rıza beyla devam et çok iyi bir doktordur dedi. eşimde çok araştırdı kime sorsaki doktorlara sordu herkes aynen devam etsin dedi. bakalım haftayada rıza beye gideceğim nasılolucak merak ediyorum:)))

ayın 25inde 13.haftamın içinde olacağım ve tekrar o zaman gideceğim bakalım, ilk başlarda hakikaten pek hamile yerine koymuyor hatta birinci gidişimde bana ilk hamileliklerin %50 si düşer hazırlıklı ol ama umarım ikinci %50 olursun demişti ya ne rahat adam insanın aklına kötü şeyler getiriyor diye sinir olmuştum ama seninde dediğin gibi adam aslında olanı ya da olabilecekleri söylüyor, yüzlerce hastası var ve herkes aynı şeyi sorup sorup duruyor, artık ezbere biliyorlar zaten neleri merak ettiğimizi ve otomatik cevap veriyor, benim en çok aradığım şey bilgili ve tecrübeli olması ilk sırada tabi ama güler yüzdü rıza beyde de buldum onu zaten, umarım sorunsuz devam ederiz. :)))

umarım senin ve bebeğin için de herşey sağlıklı ve sorunsuz devam eder, haberlerini bekliyorummmmm.. :)

herkese merabalar herkes iyidir umarım pazar günü kızımız taburcu oldu pazardan beri ewimizdeyiz çok sükür kızımızın sağlığıda iyi çok şükür atlattık o günleri.. dünde doktoruna götürdük hersey yolunda.. ayy doyamıyorum kızıma bakmaya.. bu arada çocuk dr arasanız çok arastırma yaptık yardımcı olurum:)

gözünüz aydın çok duygulandım gerçekten hikayenizi okurken, önce doğumu okurken çok sevindim ve heyecanlandım sonra kızınızın hastalığına üzüldüm ve endişelendim sonra en son bu mesajı okuyunca derin bir ohh çok şükür çektim, kısaca bir çok duyguyu yaşadım vallahi :) Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla ve mutlulukla.. darısı da hepimizin başına inşallah kucağımıza aldığımız günlerimizi görürüz. benim bebişim daha 9 haftalık pek farkında değilim o yüzden kendimin de onun da ama çok güzel bir duygu gerçekten. hayırlısıyla sorunsuz hamilelikler ve doğumlar yaşarız inşallah.

kızlar selaam az önce rıza beyda randevum vardı, gittim 22. haftam rıza bey ölçtü baktı haftanla uyumlusun dedi bebe kilosu felan normalmiş kuzu büyümüş maşallah ağzını açıyo kapıyor dilini çıkarıyor felan baya bi insan yavrusu olmuş:))) 4 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız dedi bu arada şu dikketimi çekti şimdi benim ebru tarıma ayrıntılı ultrasona gittiğimi rıza bey bilmiyor söylemedim ama rıza beyde ayrıntılı ultrasona gir demedi anlamadım? kendisi de her yerini ölçüp bakıyor ağzını yüzünü kalbini ben iki ultrason arasındaki farkıda anlayamıyorum. cenap beye giden bi arkadaşım var ona cenap bey ayrıntılı ultrasona gir felan demiş ama rıza bey hiçbişey dmedi bana ben ayrıntılı ultrason olsada olmasada ebru tarıma zaten görünecektim bence hamileliğin kritik dönemlerinde 2. bi doktora görünmek şart , carmende bana bunu tavsiye etmişti. hayırlı haberlerinizi bekliyorum şekerlerim öptüm buarada benim kasık ağrım oluyor sizdede var mı benim hamileliğin başından beri hiç geçmedi doktor normal diyordu şimdi gittiğimdede sormayı unuttum.

kızlar nerelerdesiniz? ben bugün sağlık ocağına gittim ne zamandır arıyorlardı tetanoz aşısı için gittim vuruldum aşıyı ücretsiz internetten baktım doktorlar bebeğe ve anneye hiç bir zararı yok olunması şart değil ama çok iyi yazmışlar bende oldum. şimdi rıza beyi arasam kesin gerek yok felan derdi bende aramadım sizler olucakmısınız aşı veya oldunuz mu?

Cansun Demir benimde doktorumdu, bende muayanesine gidiyordum.riskli gebeliklerim oldu 2010 dan beri ona gidyorum. ben doğum yapalı 2 ay oldu.doğumumuda o yaptı. bence doğru bir seçim yapmışsın.

merhaba kime gidiyorsun çocuk doktoru olarak. ben billur gülek'e götürüyorum ama hastaneden çalışmadığı için diğer şeylerini yaptırmak içinde doğumumuza giren bsk da semih demirkırana da gidiyoruz.

banada gecen hafta amniyosentez yaptı ki takip eden dr. o değil bende beğendim sıcakkanlı zaten dr.luğuna diyecek söz yok...

merhaba canım

özel mesaj kutun dolu.

amniyosentez yaptırmışsın umarım iyi çıkar sonucu. bir sorun olsa %100 olmasa da usg de görünürdü ama en azından kafan rahat bir hamilelik geçirirsin.

bizde iyiyiz. kızımda 2 ayını bitirdi.

kendine iyi bak öptüm.

sonunda Allah a çok şükür oğlumu kucağıma aldım. darısı başınıza kızlar. ancak kendimi toparlayabildim. annelik dünya nimetlerinin en güzeliymiş. Allah hepinize nasip etsin..

0yyy kuzumuza maşallah annesii..darısı da bizlere inşallah...

kızlar nerelerdesiniz? ben bugün sağlık ocağına gittim ne zamandır arıyorlardı tetanoz aşısı için gittim vuruldum aşıyı ücretsiz internetten baktım doktorlar bebeğe ve anneye hiç bir zararı yok olunması şart değil ama çok iyi yazmışlar bende oldum. şimdi rıza beyi arasam kesin gerek yok felan derdi bende aramadım sizler olucakmısınız aşı veya oldunuz mu?

bana dr.um gerek yok ama istersen vurul dedi..bende vurulacaktım ki kötü bi olay yasadım yatıyorum artık...vurulmaktanda vazgeçtim zaten zırt pırt arıyorlar sağ.ocağından yok su test bu test diye sinir oluyorum..

merhaba kime gidiyorsun çocuk doktoru olarak. ben billur gülek'e götürüyorum ama hastaneden çalışmadığı için diğer şeylerini yaptırmak içinde doğumumuza giren bsk da semih demirkırana da gidiyoruz.

semih beyi tek geçerimm

merhaba canım

özel mesaj kutun dolu.

amniyosentez yaptırmışsın umarım iyi çıkar sonucu. bir sorun olsa %100 olmasa da usg de görünürdü ama en azından kafan rahat bir hamilelik geçirirsin.

bizde iyiyiz. kızımda 2 ayını bitirdi.

kendine iyi bak öptüm.

topraksucum canım iyi olmanıza cok sevindim cansın bey yaptı amniyoyu sorunsuz atlattık sonucta temz geldi tam sevindik derken bu seferde baska sıkıntı dertler 1 değil yanıı kutumuda boşaltıyorum hemen öptm

sonunda Allah a çok şükür oğlumu kucağıma aldım. darısı başınıza kızlar. ancak kendimi toparlayabildim. annelik dünya nimetlerinin en güzeliymiş. Allah hepinize nasip etsin..

gözün aydın cnm

Back
X