Adana'da benim gibi yalnızlık çeken yok mu?

ankathesimurg

Mucizem Yanımda
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
360
430
628
Ailem var, kariyerim var, param var ama her şeyimi paylaşabileceğim bir arkadaşım, dostum yok Eskiden vardı ama kimisi evlenince beni unuttu, kimisi de iş nedeniyle başka şehre gitti. Kız kıza gezebileceğim, alış-veriş yapabileceğim, pijama partileri yapıp sabahlara kadar sohbet edebileceğim, beraber tatile gidebileceğim kız arkadaşlarım olmasını öyle çok istiyorum ki :85: Adana'da yaşayan arkadaşlar beni duyar mısınız?

Koca şehirde yalnızlık çeken bir ben varım anlaşılan Çok güzel moral oldu Bütün Adanalılar yazlıkta, dönünce yazarlar deyip de avutayım bari kendimi

merhaba ben adanalı değilim ama sıkma canını benimde senin halinden bi farkım yok.erkek arkadaşım çok var ama onlarlada çok samimi olmuyorum kız arkadaşları yanlış anlamasın diye.sana tavsiyem kurslara falan git nebiliyim halk eğitim,üniversitenin kurslarına olmadı kuran kursu vardır :).ben sana burada yazıyorum ama kendime çare olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…