Adanada dogal burun yapan Cerrahlar!!!

esracel

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
18
0
6
35
Adana
Arkadaslar Adanada tavsiye edebileceginiz doktor varmi.Ben üc yil önce burun estetigi amelyati oldum fakat memnun degilim. Suan icin Erol Kesiktasi düsünüyorum.Ersal Kayanin yapmis oldugu burunlar bana pek dogal gelmedi. ltf yardm edin

Adana'da yok ben de araştırdım en iyisi yapmışken en iyisini yapmak sonuçta ömür boyu değiştireyeceksin :D Muhammet Dilber garantii olsun çok uçuk rakamlar da istemiyo

Arkadaslar Adanada tavsiye edebileceginiz doktor varmi.Ben üc yil önce burun estetigi amelyati oldum fakat memnun degilim. Suan icin Erol Kesiktasi düsünüyorum.Ersal Kayanin yapmis oldugu burunlar bana pek dogal gelmedi. ltf yardm edin

Canim bende ameliyat olucam sabri acartürkû düşünüyorum iyice bi araştırıp karar vericem Ersal kayayla görüştüm ama bende beğenmedim yaptığı burunlari çok yapay duruyor

görüşmedim de baya arştırdım bi ersal kaya mı ne vardı ama onunkiler de yapay duruyormuş yani 3 bine riske atacağına 2 katına garantiye almak en mantıklısı ki ben de gördüm ameliyat olan bir kızın fotosunu hemen vazgeçtim tabi o öyle istemiş de olabilr ama dediğim gibi riske atılacak bir şey değil..

Back
X