bana fotografını gönderebilir misin?kalıcı dolgunun dönüsü yok ondan biraz endiseliyim gecici olması daha iyi gibi geliyor bana..
selam daylight,
bir yazında napaj ve botox yaptırarak yuzunun toparlandıgını yazmıssın.Sanırım botoxla kaşta kaldırdın nerde yaptırdıgını sööler misin Adana'da?Güvenilir olmasını istiyorum.Adana'da nereye tam güveneceğimi bilmiyorum.Yardımcı olursan sevinirim.Ben göz kapaklarımın kaşlarımın hafif kalkmasını istiyorum bu yıl ozellikle yorgun görünüyorlar gözüme.Hoşçakal şimdilik..
Burcu
sevgili doktorum Muhittin Aktaş'tır buraların eniyisi 5yıl oldu yaptıralı hala çok çok memnunum kalıcı ömür boyu benimle olan lokum gibi dudaklarım var digerlerinde ver 6ayda bir para kalıcı olanlar da ise nasıl eriyecegi, dagılacagı belli degil topaklanır mı şekil bozuklugu mu oluşur benden gören kaç arkadaşımı götürdüm O'na artık hatırlamıyorum git yaptır memnun kalmazsan gel paranı benden geri al o kadar yani
Canım senin kalıcı dolgun hangi madde.Ya da hangi marka yaptırdın?
kusura bakma lütfen izindeydim yanıt yazmam geç oldu ben yaptıralı 5yıl oldu drumu da daha önceden çok çok iyi tanıdıgım,güvendigim için sormamıştım bilmiyorum Ayşe Arman Adanalı'dır onun yüz dolgularını da yapan dr beni begenen kaç kişiyi götürdüm yolda,alışverişte başka gittigim bir güzellik salonunda vs soran bayana numarasını veridim artık anımsamıkyorum o kadar yani
;ama kızlar lütfen iyi araştırın bu yüz yani kapanır,saklanır tarafı yok benim samimiyetten kaynaklanan bir rahatlıgım sözkonusuydu
Çok haklısın canım yüz çok önemli bir bölge.Senin sadece dudaklarında mı yüzünde de varmı ? Nazolabial dediğimiz bölgelerde ....
sadece dudaklarımda var yaşım 29 henüz ihtiyacım yok somon dnası yaptırıyorum yüz yogası yapıyorum oluşmasın diye ;çünkü o çizgilerden nefret ediyorum
olursa da hiçdurmam aynı adama yaptırırım ver para 6ayda bir çöksün geri dolsun hiç bana göre degil bir defada hooooop kesin çözüm derim
merhaba daylight somon dnasını nerde yaptırdın?kaç yaşından sonra yaptırılabilir?
daylıght merhaba dolgundan cok memnun oldugunu sanıyorum 5 yıl gıbı bır zaman oldu demıssın yanlı hatırlamıosam bı yazında herhangı bı sertlık hıssı varmı acaba ben yuzum elmacık kemıklerım ıcın ıstıyorum yag enjeksıyonu yaptırdım ıkı kez cok tatmın edıcı gelmedı,kalıcı dolgu maddelerının zararlı olabılecegnden korktugum ıcın cesaret edemedm sımdı senın fıkırlerıne ıhtıyacım var bu benım ılerkı adımımı etkıleyecek:) 3. Kes yag transferı yada senın doktoruna gıdıp ısı kokten halletmek. Arkadadslarn bırısı senn doktorun ıcın ıkı dolgu maddesını karstırıp kullanıo yazmıstı yanlıs hatırlmaıosam dunyada bunu uygulayan tek doktor yazmıstı dogrumu deılmı bılmıorum senın fıkrını almak ıstedım zaman ayarıabılırsen cok sevınırım
selam daylight,
ben goz altına yaptırdıgın dolgu hakkında bilgi almak istiyorum.adana da asena hanıma yaptırdın sanırım.ben de konustum zararı olmaz yarım kür yaparım dedi.tek sorun morarma olabiliyormus.bu beni korkuttu biraz öğretmenim ve okula o şekilde gitmek istemem.senin nasıl oldu sorunla karsılastın mı?bir de baya bir arastırdım genelde goz altına zararlı diyorlar.bilgilendirirsen sevinirim..
evet ilk 15gün si$iyor morarıyor ben hiç makyaj yapmam gözaltı morlugundan hafif daha bariz o kadar kapatıcıyla idare edebilirsin ki ben onu bile sürmedim
gözaltına kalıcı dolgular risk oluturabiliyor geçicinin bir zararı yok benimkiler de eridi abimin dügünü geçsin yenileyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?