Adana'da en iyi dudak dolgusu yapan yer neresi????

burcu02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
18
1
86
İstanbul
Selam,
Adana'da dudak dolgusu yaptıran var mı?Ben çok az üst dudağıma yaptırmak istiyorum cerceve daha doğrusu..Doğal görünsün istiyorum.Memnun olan varsa yazsın lütfen..

sevgili doktorum Muhittin Aktaş'tır buraların eniyisi 5yıl oldu yaptıralı hala çok çok memnunum kalıcı ömür boyu benimle olan lokum gibi dudaklarım var digerlerinde ver 6ayda bir para kalıcı olanlar da ise nasıl eriyecegi, dagılacagı belli degil topaklanır mı şekil bozuklugu mu oluşur benden gören kaç arkadaşımı götürdüm O'na artık hatırlamıyorum git yaptır memnun kalmazsan gel paranı benden geri al o kadar yani

Son düzenleme:
Bana fotografını gönderebilir misin?Kalıcı dolgunun dönüsü yok ondan biraz endiseliyim gecici olması daha iyi gibi geliyor bana..

bana fotografını gönderebilir misin?kalıcı dolgunun dönüsü yok ondan biraz endiseliyim gecici olması daha iyi gibi geliyor bana..

gidip drla görüşebilirsin sen en iyisini sordun ben de söyledim geçiciyi deneyeyim duruma göre karar veririm diyorsan birçok yer iyi ;çünkü geçici, dolguda risk yok maddenin kendi iyi

selam daylight,
bir yazında napaj ve botox yaptırarak yuzunun toparlandıgını yazmıssın.Sanırım botoxla kaşta kaldırdın nerde yaptırdıgını sööler misin Adana'da?Güvenilir olmasını istiyorum.Adana'da nereye tam güveneceğimi bilmiyorum.Yardımcı olursan sevinirim.Ben göz kapaklarımın kaşlarımın hafif kalkmasını istiyorum bu yıl ozellikle yorgun görünüyorlar gözüme.Hoşçakal şimdilik..
Burcu

botox yaptırmadım napajla vitamin yaptırmıştım çok oldu ona da param yok olsa koşa koşa gider yaptırırım çoooooook farkediyo ;ama tavsiye ederim mezoslim Ahmet İzzet Balta'ya yaptırmıştım eşi Asena Hanım da mükemmel tavsiye ederim ticari yaklaşmıyorlar gerekmeyen bir işlemi asla yapmıyorlar para alacagım diye hafif kalkış için botox tek çözüm hafif gözbebekleri de iri görünüyor göz çukurundan çıkıyor müthiş oluyo tek bölgeye olunca 200-2500 lira gibi birşeyler tutuyo fiyat da uyguna geliyor

Son düzenleme:

Canım senin kalıcı dolgun hangi madde.Ya da hangi marka yaptırdın?

Canım senin kalıcı dolgun hangi madde.Ya da hangi marka yaptırdın?

kusura bakma lütfen izindeydim yanıt yazmam geç oldu ben yaptıralı 5yıl oldu drumu da daha önceden çok çok iyi tanıdıgım,güvendigim için sormamıştım bilmiyorum Ayşe Arman Adanalı'dır onun yüz dolgularını da yapan dr beni begenen kaç kişiyi götürdüm yolda,alışverişte başka gittigim bir güzellik salonunda vs soran bayana numarasını veridim artık anımsamıkyorum o kadar yani
;ama kızlar lütfen iyi araştırın bu yüz yani kapanır,saklanır tarafı yok benim samimiyetten kaynaklanan bir rahatlıgım sözkonusuydu

Son düzenleme:

Çok haklısın canım yüz çok önemli bir bölge.Senin sadece dudaklarında mı yüzünde de varmı ? Nazolabial dediğimiz bölgelerde ....

Çok haklısın canım yüz çok önemli bir bölge.Senin sadece dudaklarında mı yüzünde de varmı ? Nazolabial dediğimiz bölgelerde ....

sadece dudaklarımda var yaşım 29 henüz ihtiyacım yok somon dnası yaptırıyorum yüz yogası yapıyorum oluşmasın diye ;çünkü o çizgilerden nefret ediyorum
olursa da hiçdurmam aynı adama yaptırırım ver para 6ayda bir çöksün geri dolsun hiç bana göre degil bir defada hooooop kesin çözüm derim

Aynen canım :)) geçici dolgu bana göre de değil .Hele burun yanı çizgileri için en güzeli ve doğrusu kesinlikle kalıcı dolgu

merhaba daylight somon dnasını nerde yaptırdın?kaç yaşından sonra yaptırılabilir?

merhaba daylight somon dnasını nerde yaptırdın?kaç yaşından sonra yaptırılabilir?

MEZOSLİM dr Asena Hanıma yaptırıyorum ben 29yaşındayım yılbaşından bu yana yaptırıyorum herkes sende bir güzellik var durumlarında ayda bir ya da 40günde bir yaptırıyorum normalde senası 150tl ;ama bir kampanya vardı çok çok uyguna gelbi bana kabin bakımları, kremler ,kürler yetmiyo beslenme desen faydalı radikaller istenilen düzeyde cilde ulaşamıyo hafif hafif desteklemek iyidir
anti aging 25yaşında başlar gelecek yıllara yatırımdır;kırıştıktan, sarktıktan, kuruduktan sonra geçmişler olsun

daylıght merhaba dolgundan cok memnun oldugunu sanıyorum 5 yıl gıbı bır zaman oldu demıssın yanlı hatırlamıosam bı yazında herhangı bı sertlık hıssı varmı acaba ben yuzum elmacık kemıklerım ıcın ıstıyorum yag enjeksıyonu yaptırdım ıkı kez cok tatmın edıcı gelmedı,kalıcı dolgu maddelerının zararlı olabılecegnden korktugum ıcın cesaret edemedm sımdı senın fıkırlerıne ıhtıyacım var bu benım ılerkı adımımı etkıleyecek:) 3. kes yag transferı yada senın doktoruna gıdıp ısı kokten halletmek. arkadadslarn bırısı senn doktorun ıcın ıkı dolgu maddesını karstırıp kullanıo yazmıstı yanlıs hatırlmaıosam dunyada bunu uygulayan tek doktor yazmıstı dogrumu deılmı bılmıorum senın fıkrını almak ıstedım zaman ayarıabılırsen cok sevınırım

valla ben drun halakla ilişkileri degilim dürüst bir insanımdır da memnunum ;ama tüm bunların yanında üst dudagım çok çok az alta göre sert o da ben dolgu kurallarına uymadıgım ve 6ay sonra tekrar üste takviye yaptırdıgım için his kaybı,uıyuşukluk, topaklanma vs yok

ben yag enjeksiyonundan memnun kalan daha görmedim her seferinde konulan yagın tutulanı %30 bu kalan üçte birin de emildigi düşünülürse hele cilt normal/kuruya dönük , kuru ise kalıcılıgın süresi daha da kısalıyor
sen başka bir sayfada daha önce iki defa liposuction oldugundan bahsetmişsin yine yag aldıracaksan hazır aldırırken yanaklarına koydur ;ama sadece yanak için o ödeme bekleme süresine her erime de ver paraya degmez kalıcı yaptır rahatına bak derim 50li yaşlarında bir tanıdıgım bayanı götürmiştüm tüm yüzüne yapotırmıştı sonra ben bile tanıyamamıştım nasıl dogal nasıl genç olmuştu bilmeyen,daha önceden tanımayan anlamaz noktasında olması önemli ve güzel zaten

tesekkur edeerım cvbın ıcın ben sırf yuzume dolgu yaptıabılmek ıcın lıposuctıonla yag aldırdım ıkı kez normalde ellı bes kıloyum sırf dolgun yanaklar ıcın ıkı kez bu cıleye katlandım ustelık cektıgım sıkıntının yanında elde ettıgım sonuc beklentılerımın altında. hıc etkısı yok dıemem onceden herkes ne kadar zayıfsın suratın cokmus zayıflıktan derdı sımdılerde son zamanlarda toparladn kendını yuzune kan gelmıs dıoalar,oysa ben cıkık ve kalıcı elmacık kemıklerı ıstıorum o yuzden senın yazıların bana fıkır verdı tesekkur ederım

selam daylight,
Ben goz altına yaptırdıgın dolgu hakkında bilgi almak istiyorum.Adana da Asena Hanıma yaptırdın sanırım.Ben de konustum zararı olmaz yarım kür yaparım dedi.Tek sorun morarma olabiliyormus.Bu beni korkuttu biraz öğretmenim ve okula o şekilde gitmek istemem.Senin nasıl oldu sorunla karsılastın mı?Bir de baya bir arastırdım genelde goz altına zararlı diyorlar.Bilgilendirirsen sevinirim..

evet ilk 15gün si$iyor morarıyor ben hiç makyaj yapmam gözaltı morlugundan hafif daha bariz o kadar kapatıcıyla idare edebilirsin ki ben onu bile sürmedim

gözaltına kalıcı dolgular risk oluturabiliyor geçicinin bir zararı yok benimkiler de eridi abimin dügünü geçsin yenileyecegim

15 gun sisiyor demissin ben ogretmenim o sekilde gidemem okula..Dr cuma yapsak pazara gecer demisti morlukları kapatıcıyla kapatırızda sisligi ne yapicaz.Keske baska yontem olsa çöküklük için

merhabalar

göz altına yapılan dolgu ne kadar süre kalıcı olabiliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…