• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adanada olanlar başkentte deneyenler....

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
116
44
Hatay
kızlar beni daha önceden tanıyanlarınız var aranızda...ben ilk denememi adana ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım....çok büyük tahlihsizlikler yaşadım...olmadı...şimdi başkentte deneyeceğiz tayfun beyin yanında...ama mart ayı gibi başlayacağım tedaviye...

aranızda başkentte yaptıran ve ya yaptıracak olan...yakınlarında yada varmı adana başkentte giden????bana biraz orayla ilgili bilgi verebilirmisiniz????

sana tavsiyem adanada hiç uğraşma benim doktorumda banaaynı şeyi söyledi en iyi merkezler istanbulda adanada hiç vakit harcama dedi

üstelik bende tayfun bey için gitmiştim ama tayfun beyi bir kez bile göremedim çok yoğunlar ve bir filim bile çektirirken bile sanki otomatik makina gibi biri giriyor biri çıkıyor ilgi hiç yok hiç beğenmedim ayrıca daha önce başka bir konu için düşüncelerimi yazmıştım onu mutlaka okumanı tavsiye ederim canım yazdığım konunun başlığı tüp bebekmerkezlerinin kalitelerini teşir edelim konu başlıklı yazımı oku mutlaka

Canım şımdıden hayırlı olsun tedavın bende Adana Ankara tup bebek de baslamayı da düsünüyorum ama kararsızım gıdış gelış sorun oluyor bana Dr Ahmet Zekı Isık buradan kk dan yanı bır arkadas orada yaptırdı kızı oldu yenı onda güzün aydın diyorum buradan canım saglıkla büüt kızını kuşum:emir_bebek:

Bende adana ankara merkezinde Ahmet zeki ışık beye gittim.Çokta memnun kaldım.Çokşükür bebişim 25 haftalık oldu.

Canım şımdıden hayırlı olsun tedavın bende Adana Ankara tup bebek de baslamayı da düsünüyorum ama kararsızım gıdış gelış sorun oluyor bana Dr Ahmet Zekı Isık buradan kk dan yanı bır arkadas orada yaptırdı kızı oldu yenı onda güzün aydın diyorum buradan canım saglıkla büüt kızını kuşum:emir_bebek:

Ahmet Zeki Işık yokki o izmire taşınmış. sadece gökhan bey ve kaan bey var şimdi orada.

ben adana seyhan başkentte yaptırıyorum bence çok iyiler tavsiye ederim benim doktorum bülent haydardedeoğlu lucrine başladım bugün 3.günüm inşallah her isteyene verir rabbim bizede tattırır o duyguyu by

halamın kızı adana seyhan başkentte tüp bebek tedavisi oldu ve şuan bebeği sekiz aylık 12 yıldır olmuyodu

başkentten bazıları çok memnun bazıalrı ise hiç memnun kalmıyor. bende çok kararsız kaldım yer konusunda. başkendtin çok kalabalık olmasından doktorların birebir ilgilenememesinden birkaç kişiyi birden aynı anda muayeneye almalarından falan şikayetçiler genelde gidenler. bend egidecektim ama vazgeçtim şimdilik. cüneyt beyden randevu aldım.

cevaplarınız için teşekkür kızlar...evet başkentin tek olumsuz tarafı çok kalabalık olması ve özel merkez lerde olduğu gibi ilgi olmaması...ama yinede ordaki herkes işini çok iyi yaptığına inanıyorum....hemşireleride aynı şekilde....mesela ben kaç defa gittim... şu çok dikkatimi çekti....mesela köyden gelen ve bu ilaç konusunda biraz bilgisiz olan hanımlar vardı ve...hemşirelere bakıyordum...o kadar sabırla ve detaylı bir şekilde anlatıyorlarki....hatta aynı şeyi kaç defa takrarlıyarak bıkmadan usanmadan....bu çok hoşuma gitmişti mesela....

ben ilk tüp bebek denememde çok kararsız kalmıştım....ankara anada tüp merkeziyle başkent arasında....özellikle başkentin kalabalık olması beni caydırmıştı....sonra ankara tüp bebeği tercih ettim...ahmet beyin olduğu yeri...ama olmadı...kısmet değilmiş...ve yaşamış olduğum dış gebelikten dolayı ameliyat için tayfun beyle tanıştım beşkentte....ve çok sıcak geldi bana...dedimki kendi kendime ikinciyi denersem burda deneyeyim....

yani bilmiyorum böyle şeyler birazda kısmet işi...

allah herkese gönlündekini versin en kısa zamanda inşallah...

bende memnun kalmadım başkentten en ıyısi ist ankarada pazartesi ankara universitesinde başlıyacaz başkent defteri kapattık nurten katılıyooom harfiyen dogru

Back
X