ADANADA ONERECEGINIZ DOKTOR VARMI

gulsahhh01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
3.202
3.035
133
adana
Slm kizlar ben adanada yasiyorum bir yildir evliyim cocuk dusunuyoruz onerebileceginiz doktor varmi benim doktorum var ama ben baska doktorda denemek istiyorum

bende adana da yasiyorum canim benim.ben 1bucuk yildir burdayim.yeni evliyim ve hamileyim.cok doktor arastrdim listeler yaptim anlatamam.4ay cucugumz olmadi:):) ondan once korundum tabi.neyse ben once devlette muayene oldum esimde tabi.hamile kalincada MUZAFFER SENGUL adami cok ozuyolar yogun bi adam ama ilgisiz.cok ilgilenmiyo diyeyim.ama isinde iyi.sonra SELCUK ASAN oda cok sempatik hos bi adam ilgileniyo.suanda BAYRAM BUKAN a gidiyorum.bunu pek begenmedim acikcasi:) buda pek ilgilenmiyo.yada hastasi degildim ondanda olabilir.arastrmada cuneyt evruke diye bi doktor var onuda cok duydum.insallah yardimci olabilmisimdir tatlim...insallahh ikizlerinn olur emiii:):):):)

hatta bircok isim de yazabilirim istersen.ama gidip muayene olmadim arastirdiklarimdan soyleyebilirim fistigim.

gunaydin canim ben cuneyt evrukeyi buldum bu ay muayene oldum cok tesekkur ederim

Bu arada dogumuna cok az kalmis allah saglikla bebegini aldirsin kucagina insallah

kızlar bende bununla ilgili konu açacaktım neyse iyi olmuş bende adanadayım daha yeni hamileyim 4 gün oldu öğreneli bana da önerirmisiniz şöyle iyi bi doktor ve hastane metrodaki selçuk aslan ve ferat erolu baya öneriyolar duyduğuma göre nasıl bilen varmı

canim 1 kere yada 2kjere selcuk aslana gittim.mukemmel sempatik bir adam.ilgileniyor seninle.detayli anlatiyo.ben begendim.ferat erolu da arastrdim cok iyi bir doktr oda bilgiliyms vs vs ama muayene olmadim.randevu alayim dedim 1ay sonraya verdi sanirim kalabalik bi dkr.

çok şükür biri duydu sesimi cnm ya çok sağol sürekli bu isimleri duyuyorum e 1 ay boyunca başka doktora gitmicekmisin peki

gunaydin canim ben cuneyt evrukeyi buldum bu ay muayene oldum cok tesekkur ederim
hadi hayirlisi olsn canm rabbim gonlune gore verir ins.allah kismet DEVLET hastanesi ariyorum dogum icin bir turlu bulamadim.yada UCRETI az bi ozel hastane.bir bilginz olirsa haber verin kizlar:)

cnm hazır bulmuşken san sorim muayene ücreti ney peki doğum ücretinden haberin varmı şimdiden bu konuları araştırıyorum sürekli hastane ve doktor değiştirmemek için

cnm hazır bulmuşken san sorim muayene ücreti ney peki doğum ücretinden haberin varmı şimdiden bu konuları araştırıyorum sürekli hastane ve doktor değiştirmemek için
30 yada 35 olmasi gerekiyo canim.inanki dogum ucretini bilmiyorum.ogrenirsen banada habwer ver bari:)ferat erolun ucretini bilmiyorum.buyuk ihtimalle onunkide aynidir.

marsa hastanesinde hiç ilgi yok adam içeriye 5 hasta birden alıyo seni dinlemeden muayene ediyo doktorlar bi acayip bana bi ilaç bile yazmadı en azındn folik asit yazmadı haftaya gel kan ver bida dedi yarın tekrar oraya gidip kan verecem sonrada selçuk aslan için bi randevu alıp bakacam

medline daki selçuk doğan da iyi diyolar ama galiba ücret baya pahalıymış öyle duydum

marsada ben tahlilerimi yapptiriyodm.ozellere para vermedim.birde sigortaliyim 35 vermistim.sigortasizsan bilemem.slcuk dogani bende duydum hatta muayene ucreti 25 diye duymustum.onu bi arastr istersn.dogum ucretide az diye biliyorum

Canim benim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim ben ozel adanada dilek coskuna gidiyordum insallah hamile kalirsam ona devam etmeyi dusinuyorum cok iyi bi doktor selcuk aslan iyiymis ama soru sormadan bisey anlatmiyomus benim gorumcem ona gitmisti

hadi hayirlisi olsn canm rabbim gonlune gore verir ins.allah kismet DEVLET hastanesi ariyorum dogum icin bir turlu bulamadim.yada UCRETI az bi ozel hastane.bir bilginz olirsa haber verin kizlar:)
Benim gorumcem ortadoguda dogum yapti sezeryan ucretide cok uygundu oyle soylemisti istersen bi arastir

öf yaaa yine başa döndüm ben bayan doktor pek istemiiyorum ama yinede bi araştırmak gerek peki özel adanada cazip kocabağlı nasıl bilgin varmı cnm

Cok guzel bi heyecan darisi bana insallah az kalmis doguma canim insallah bi ciglikta dogurursun :))) sezeryanmi Düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…