- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Oda iyiymis bi arkadasim ona gidiyodu ama dilek coskunu dene istersen onunla ilgili cok sey duydum sirada beklerken cok kisiyle konuştum oyuzden soyledimöf yaaa yine başa döndüm ben bayan doktor pek istemiiyorum ama yinede bi araştırmak gerek peki özel adanada cazip kocabağlı nasıl bilgin varmı cnm
dilek coskunu bende duymustum.amin askim herkese tattirsn bu guzel duyguyu.sanada nsdip olur insallah.Cok guzel bi heyecan darisi bana insallah az kalmis doguma canim insallah bi ciglikta dogurursun :))) sezeryanmi Düşünüyorsun
kismet olursa normal istiyorum hayatim.Benim gorumcem ortadoguda dogum yapti sezeryan ucretide cok uygundu oyle soylemisti istersen bi arastir
normal dogum cok iyiymis hemen kalkiyomus sezeryan gibi degilmis insallah normal yapabilirsin allah gonlune gore versin bebisin kizmi erkekmikismet olursa normal istiyorum hayatim.
oyle diyolar hemde icinde ne var ne yok gidiyo:) sezaryan olurum diye cok korkuyorum hatta.insallah normal olur yaaa:) bebisim kiz olacak insallah:)normal dogum cok iyiymis hemen kalkiyomus sezeryan gibi degilmis insallah normal yapabilirsin allah gonlune gore versin bebisin kizmi erkekmi
insallah seninde gonlune gore verir hayatim o guzel haberini duymak istiyorummmmm:):)normal dogum cok iyiymis hemen kalkiyomus sezeryan gibi degilmis insallah normal yapabilirsin allah gonlune gore versin bebisin kizmi erkekmi
Dogduktan sonra verirsin canim insan ozaman isim yakistiriyo hayirlisiyla kucagina alirsin insallahtabi henuz isimde karar veremedim.cocugum isimsiz:)
benimki karisik aslinda.herkes bi isim soyledi.kimsenin kirilmasini istemiyorum daa sastim kaldim.bi yandan karisma kim ne koyarsa koysun diyorum bi yandan ben annesiyim istedigim sevdigim isim olsn diyorum.akisina birakiyorum suan:) ama moralimde bozuluyo bi okadardaDogduktan sonra verirsin canim insan ozaman isim yakistiriyo hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
gunaydin canim kimseyi dinleme ya sen ne koymak istiyosan o ismi koy yada iki isim koy biri senin istedigin olsun benim cocugum olursa oyle koyacagim insallah olurdabenimki karisik aslinda.herkes bi isim soyledi.kimsenin kirilmasini istemiyorum daa sastim kaldim.bi yandan karisma kim ne koyarsa koysun diyorum bi yandan ben annesiyim istedigim sevdigim isim olsn diyorum.akisina birakiyorum suan:) ama moralimde bozuluyo bi okadarda
gunaydin canimmmmm:):)hayirli cumalar:) kiz bende iki isim koymayi sevmiyorum.ama kocam DICLE,kaynanam en basindan beri ELIF.ona ne oluyosa artik gicik sey:)bende zeynep istiyodm.o isimden vazgectim ECE dusunuyorum.gorumcem DURU dusunuyoms.ecenin yanina hangi isim yakisir sencegunaydin canim kimseyi dinleme ya sen ne koymak istiyosan o ismi koy yada iki isim koy biri senin istedigin olsun benim cocugum olursa oyle koyacagim insallah olurda
Ece cok guzel ben seviyorum bu ismi zeynep ece olabilir dicle ece olmaz hic yakismaz bence zor bi karar benim kaynanamda daha bebek plmadan benim idmimi koyarsiniz tavrina girdi esimin babasi olmus erkek olursada babasinin adini koymasi gerekirmis cok kixdim bende daha ortada bisey yok muhabete bakgunaydin canimmmmm:):)hayirli cumalar:) kiz bende iki isim koymayi sevmiyorum.ama kocam DICLE,kaynanam en basindan beri ELIF.ona ne oluyosa artik gicik sey:)bende zeynep istiyodm.o isimden vazgectim ECE dusunuyorum.gorumcem DURU dusunuyoms.ecenin yanina hangi isim yakisir sence
evet canim doktor kontrolundeyiz simdi kasimin ilk haftasi belli olacak eger hamile kalmazsam gelecek ay rahim filmi cekilecek insallah bu ay kalirimda gerek kalmazinsallah olur hayatim.ee sen nezamn ogreneceksin hamis oldugunu:)calismalara devammi:)
Ece cok guzel ben seviyorum bu ismi zeynep ece olabilir dicle ece olmaz hic yakismaz bence zor bi karar benim kaynanamda daha bebek plmadan benim idmimi koyarsiniz tavrina girdi esimin babasi olmus erkek olursada babasinin adini koymasi gerekirmis cok kixdim bende daha ortada bisey yok muhabete bak
ayyyy insallah hamile kalirsin kiz :)insallah flime felan gerek kalmaz.bol bol incir ye kizzkeci boynuzunu ye kocanda yesin sende.insallah bu ay tutturursunz kizz.sevincli haberlerle gelirsin insallah:):):)evet canim doktor kontrolundeyiz simdi kasimin ilk haftasi belli olacak eger hamile kalmazsam gelecek ay rahim filmi cekilecek insallah bu ay kalirimda gerek kalmaz
Amin insallah canim ya bu ay catlatma ignesi oldum insallah tutar canim ya hamilelerin dualari kabul olurmus lutfen benim icin dua etayyyy insallah hamile kalirsin kiz :)insallah flime felan gerek kalmaz.bol bol incir ye kizzkeci boynuzunu ye kocanda yesin sende.insallah bu ay tutturursunz kizz.sevincli haberlerle gelirsin insallah:):):)
Bunu baskasi araciligiyla soyledi ben kabul etmemki kadin saf ayagina cadilik yapiyo aklinca ama ben izin vermiyorum hemen esimle konusuyorum biz karar verecegiz baskasi degil diyorum oyle istene dert giriyosa bu kaunanalra.omur torpulerii..ilkin zeynep istemistim.kaynanm elif diye tuttur.elif zeynep koyacaktim.kaynanm elif elif diye sesleniyodu.bende uzuldm eliften sogudum.simdi babamizlada konusalim ece ismini belki koyarim cok isim dusundum ama bakalim.sende simdiden tavrini koy canim yoksam basin dertte..taviz verme bence.ben cok merhametliyim kiyzmiyrm uzulmesin diye ses cikartmiyrm.ama sen olma derim:)
en guzeli esinle sen karar ver.esin ne diyo bu konuda.Bunu baskasi araciligiyla soyledi ben kabul etmemki kadin saf ayagina cadilik yapiyo aklinca ama ben izin vermiyorum hemen esimle konusuyorum biz karar verecegiz baskasi degil diyorum oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?