Merhabalar herkese
Helin eşimin spermiyogram sonucunu aldık, yalnız A grubu %0, B %62 çıktı. Temmuz ayında yaptırdığımızda bile (ki Adana'nın sıcağını ve spermlerin bu sıcaktan nasıl etkilendiğini bilirsin) A grubu fena değildi. Neyse işte şimdi regl olmayı bekliyorum. Perşembe olmam gerekiyor ama böyle olunca da günler geçmez bir türlü. 3. gün yumurta rezervime bakacaklar. Sonra da 7-8. gün sulu ultrason yapacaklarmış. Offf bense bir an önce tedaviye geçmek istiyorum. Başkent'le ilgili şöyle bir sıkıntım oldu, tüm prosedürleri tamamlamadan doktorla görüşemiyorsun. Bir de ben ilk kez doktora giden infertil bir bayan değilim. Tanım kesin bir şekilde konmuş ama yine de ilk randevuda hemşire dinliyor beni. En azından duruma göre hastaları doktorla görüştürebilirler. Askeriye gibi yani illa aşama aşama, hep tek tip yönlendirme. İlk görüşmemde bunları anlatıcam doktora.
Bu arada ben başka bir sitedeki forumda benimle aynı problemi yaşayan insanlar buldum 1 haftadır heyecanla onlarla yazışıyorum. Bu yüzden bakamadım. Biraz bozuk psikolojim bu aralar.. Sende ne var ne yok? Bu arada eğer benimki gibi çok çok farklı özel uzmanlık isteyen durumunuz yoksa Adana'da mikro denenebilecek tek yer bence Başkent Hastanesi bence. Üniversiteye falan asla gitmezdim.