Tüp Bebek Merkezleri adanada önereceğiniz merkezler

helin hivda

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
3.074
831
373
Diyarbakır
selam kızlar ilk tüp bebek denemem negatifti yazın temmuzda tekrar deneyeceğiz bu sefer adanada yaptıracağım adanada önerebileceğiniz merkezler varmı bu merkezler hakkında bilgi sahibi olan yada sonuç alan arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim

canım sağol bende tayfun beyi düşünüyordum zaten öğretmen olduğum için yarıyıl tatilinde adanadaydım toplantısına da katıldım tayfun beylede görüştüm ilk denememden dolayı merkez seçiminde temkinli davranmaya çalışıyorum sen başladınmı kaçıncı denemen olacak mesleğimden dolayı yaz tatiline kaldı ikinci denemem

bizde geçen haftaki toplantıdaydık.Tayfun Bey ile birer de görüştük geçen c.tesi günü. profesyonellik konusunda haklısın. bizim problemimiz eşimden kaynaklı olduğu için direk tüp bebek yaptıracaz. bi kere yaptırmıştık geçen ay o da olmadı. ikincisini yapacaz yazın adanada. Sana iyi dileklerde bulunuyorum. Umarım hamiş kalırsın. Bu arada başkentteki süreçlerini de bizimle paylaşmayı unutma.

canım umarım herşey yolunda gider ve fazla uğraşmadan bebeğine kavuşursun ben şu an dinlenmedeyim zaten mesleğim gereği adanaya gelmem yaza kaldı işte adanada merkez arıyorum tayfun bey kafama yattı ankara tüp bebek merkeziylede görüştüm kararsızım ilk negatif olunca insan korkuyor sen bana tedavi sürecini ve izlenimlerini aktarırsan sevinirim

ok Helin yazarım aşamaları burdan. Haftaya belli olacak belki bana da direkt tüp bebek der. Yumurta ve spermde sorun yok ama işte uterus problemli. Gerçi hatırlarsan Tayfun Bey "yumurta var sperm var çocuk yaparız, un var şeker var helva yaparız" demişti ama bakalım tencere faktörü önemli mi:) Haftaya görücez. Güzel dileklerin için teşekkürler. Umarım bir an önce alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Yapar yapar Allahın izniyle Tayfun bey.Gerçekten çok profesyonel.Kesinlikle insanın içinde acaba sorusunu bırakmıyor.En kötü ihtimali bile söylüyor.Kariyerde ilerliyo hızla.Ben ilk orda başladım.Tüpe geçersem Tayfun beyle devam etcem.bende yarıyıl tatilinde görüştüm kendisiyle laparoskopiyi.Bana bıraktı kararı.Eşine anana babana sorma.BBu can senin canın dedi.İstemezsen kendini bencillikle suçlama dedi.Çok objektif yaklaşıyo.Ben çok memnunum,ama aşılamalarımı orda olamıyorum.

canım umarım herşey yolunda gider ve fazla uğraşmadan bebeğine kavuşursun ben şu an dinlenmedeyim zaten mesleğim gereği adanaya gelmem yaza kaldı işte adanada merkez arıyorum tayfun bey kafama yattı ankara tüp bebek merkeziylede görüştüm kararsızım ilk negatif olunca insan korkuyor sen bana tedavi sürecini ve izlenimlerini aktarırsan sevinirim

Helincim bende senin gibi tüpe geçersem yazın Adana da Tayfun beyle devam etcem.Ben küçük bir şehirde yaşıyorum.Adanaya gitmek zor olur diye.Konya başkente yönlendirildim.Sağolsun ayla hanım da iyi bir doktor ama pek görüşemiyoruz biraz ayak üstü gibi oluyoruz başka bi şehirden gidince.senağlama
3. aşılamamı olacağım ben.Bi dahaki reglime kaldı gibi gözüküyor.Bu ay olmayacak o kesin artık.3. aşılamamda tutmazsa bende yazı beklerim senle artık.
Sizin sorun neydi Helin?
Tencere tava ne durumda :roflol::roflol:
Bizim morfoloji,ileri hareketsizlik ve bende sol kanal kapalı gibi sorunlarımız var.

Yapar yapar Allahın izniyle Tayfun bey.Gerçekten çok profesyonel.Kesinlikle insanın içinde acaba sorusunu bırakmıyor.En kötü ihtimali bile söylüyor.Kariyerde ilerliyo hızla.Ben ilk orda başladım.Tüpe geçersem Tayfun beyle devam etcem.bende yarıyıl tatilinde görüştüm kendisiyle laparoskopiyi.Bana bıraktı kararı.Eşine anana babana sorma.BBu can senin canın dedi.İstemezsen kendini bencillikle suçlama dedi.Çok objektif yaklaşıyo.Ben çok memnunum,ama aşılamalarımı orda olamıyorum.

Helincim bende senin gibi tüpe geçersem yazın Adana da Tayfun beyle devam etcem.Ben küçük bir şehirde yaşıyorum.Adanaya gitmek zor olur diye.Konya başkente yönlendirildim.Sağolsun ayla hanım da iyi bir doktor ama pek görüşemiyoruz biraz ayak üstü gibi oluyoruz başka bi şehirden gidince.senağlama
3. aşılamamı olacağım ben.Bi dahaki reglime kaldı gibi gözüküyor.Bu ay olmayacak o kesin artık.3. aşılamamda tutmazsa bende yazı beklerim senle artık.
Sizin sorun neydi Helin?
Tencere tava ne durumda :roflol::roflol:
Bizim morfoloji,ileri hareketsizlik ve bende sol kanal kapalı gibi sorunlarımız var.

canım inşallah aşılaman tutarda tüpe gerek kalmaz bizde sorun eşimden kaynaklanıyor bende herşey çok iyi ama sperm sayı hareketlilik ve morfolojide sorun var eşim varikosel ameliyatı geçirdi biz aşılama denemeden direk tüp bebeğe geçtik ilk deneme hüsranla sonuçlandı ikinci denememez tayfun beyle yazın olacak sen aşılama yaptırmışsı sakıncası yoksa eşinin sayı hareket ve morfoloji durmunu yazarmısın bizim aşılama şansımız yok denildi acaba değerler yakınmı

Bizim Morfoloji %1 çıkmıştı.A grubu hareketlilik=0
A+B=%64 yada 54 dü.
Sayı da iyiydi ama kaçtı hatırlayamadım şimdi.Sonucu bulunca yazarım bi ara.
Sizin nasıldı?

Yaa takip edemedim dünden beri ADSL bağlantım kesikti. Ok Helincim yazarım. Yarın eşim spermiyogram tetkiki vericek Başkent'te. Temmuz ayında aldığımız sonucu kabul etmediler muhakkak Başkent'te yaptırmak gerekiyormuş. Ama daha önce eşimin değerleri normal çıkmıştı. Aşılama kesinlikle olmaz direkt tüp bebek derse Prof. Dr. Yücel Karaman var İstanbulda, İnfertilite konusunda uzman yapay rahimle tüp bebek falan gibi çok başarılı çalışmaları var. Telefonla görüştüm ona gidicem. Basında röportaj ve haberleri var çok iyiymiş. Belçika'da yapmış ihtisasını. Türkiye'ye geleli de 5 yıl falan olmuş galiba. Yazarım buradan.

Merhaba Sema

Benim doktorumda ona yönlendiriyor. Kaç gündür soruyorum doktor hakkında bilgisi olan var mı diye. Nihayet yazını gördüm. Darkinlife sayesinde. Yeni bir şeyler öğrenirsen doktor hakkında lütfen yazz. İyi şanslar.

bende eskişehirliyim adanada bildiğim çukurova ünv. tüp bebek bölümü var ama eskişehir de de osmangazi üniversitesi var. ne kadar zamandır buradasın blmiyorum ama belki faydası olur canım. ayrıca ankarada yakın biliyorsun . orada önerebileceğim merkezler var. eğer bilmek istersen. ben de bir tüpbebek annesiyim. 5 yıl önce istanbul ve ankaradaki merkezleri araştırp gezmiştim. yardımım olursa sevinirim.

bende eskişehirliyim adanada bildiğim çukurova ünv. tüp bebek bölümü var ama eskişehir de de osmangazi üniversitesi var. ne kadar zamandır buradasın blmiyorum ama belki faydası olur canım. ayrıca ankarada yakın biliyorsun . orada önerebileceğim merkezler var. eğer bilmek istersen. ben de bir tüpbebek annesiyim. 5 yıl önce istanbul ve ankaradaki merkezleri araştırp gezmiştim. yardımım olursa sevinirim.

canım ankaradaki merkezler hakkında bilgi verirsen sevinirim ankarada olabilir sen nerde yaptırdın kaçıncı denemendi ilk tıtmayınca hiç tutmayacak gibi hissettim duyarlılığın için sağol canım

ben ankarada bir çok merkezle görüştüm ama sadece bir tanesini beğendim onuda istanbulda gittiğim merkezlerdeki doktorlarda önerdi. Clinic kadın sağlığı ve tüpbebek merkesi doktoru Prof. Timur Gürgan . kendisi türkiyede ki tüpbebek infertilite doktorlarının hocasıymış ayrıca hacettepede çalışıyor. clinic kendisine ait bir merkez ekibi falan harika çok dikkatli çalışıyorlar. bunu bana istanbulda gittiğim merkezlerde söylemişti. ben ankarada kalacak yer ayarlayamadım. ozamanın şartlarıda otelde kalmama müsait değildi. ben istanbul memorial hastanesinde yaptırdım. ilk denemede tuttu. açıkçası sen adana yazdığında biraz durakladım. ben tüpbebek denememi adana da çukurova üniversitesinde olan tüp bebek meselelerinden sonra 2 yıl erteledim. eğer özel bir merkez yoksa adanda yaptırma konusunu bir kez daha düşün derim.

merhaba kılar ben aranıza yeni katıldım ama sizleri uzun zamandan beri okuyorumben şuanda adanada özelbir klinikte aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum inşallah iyi sonuç olursa sizlerede önermek isterim

merhaba kılar ben aranıza yeni katıldım ama sizleri uzun zamandan beri okuyorumben şuanda adanada özelbir klinikte aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum inşallah iyi sonuç olursa sizlerede önermek isterim

hoşgeldin canım aramıza a.s.
inşallah pozitif sonuç alırsın

aramıza hoşgeldin canım inşallah iyi sonuç alarsın hangi klinikte yaptırdın bize güzel haberler ver

Merhabalar herkese
Helin eşimin spermiyogram sonucunu aldık, yalnız A grubu %0, B %62 çıktı. Temmuz ayında yaptırdığımızda bile (ki Adana'nın sıcağını ve spermlerin bu sıcaktan nasıl etkilendiğini bilirsin) A grubu fena değildi. Neyse işte şimdi regl olmayı bekliyorum. Perşembe olmam gerekiyor ama böyle olunca da günler geçmez bir türlü. 3. gün yumurta rezervime bakacaklar. Sonra da 7-8. gün sulu ultrason yapacaklarmış. Offf bense bir an önce tedaviye geçmek istiyorum. Başkent'le ilgili şöyle bir sıkıntım oldu, tüm prosedürleri tamamlamadan doktorla görüşemiyorsun. Bir de ben ilk kez doktora giden infertil bir bayan değilim. Tanım kesin bir şekilde konmuş ama yine de ilk randevuda hemşire dinliyor beni. En azından duruma göre hastaları doktorla görüştürebilirler. Askeriye gibi yani illa aşama aşama, hep tek tip yönlendirme. İlk görüşmemde bunları anlatıcam doktora.
Bu arada ben başka bir sitedeki forumda benimle aynı problemi yaşayan insanlar buldum 1 haftadır heyecanla onlarla yazışıyorum. Bu yüzden bakamadım. Biraz bozuk psikolojim bu aralar.. Sende ne var ne yok? Bu arada eğer benimki gibi çok çok farklı özel uzmanlık isteyen durumunuz yoksa Adana'da mikro denenebilecek tek yer bence Başkent Hastanesi bence. Üniversiteye falan asla gitmezdim.
canım psikoloji çok önemli sıkma canını ben beklemedeyim aslında sperm değerleri dışında bir sorunumuz yok onun için başkenti düşünüyorum

helincim birinci denemen olumsuz du sanırım. bence daha büyük merkezleri seç istersen canım. bence ya ankara yada istanbul tercih et. önemli prof. lar var buralarda. başkentin sitesini inceledim. infertilite bölümü bile görünmüyor.

ŞİRAcım netten görünmüyor ama sen Başkentin infertilite seminerine katılanların sayısını bir görsen o kadar çok ki.
Ben çok memnun kaldım.Belki aşılamamı orda olmadım,tüp bebek de yaptırmadım.Buna rağmen beğendiğime göre düşün yani.
Doğudan güneydoğudan gelenler o kadar çok ki.Sadece Adana ve çevresi değil yani.
Tabi bazı olumsuzluklar var.Mesela arkadaşımızın yazdığı gibi, doktorlar öyle herşey için görüşemiyorsun.Nedeni ise seminerde aklına takılan her sorunun cevabı önceden veriliyor zaten.
Dr.bey istenirse DNA testi yapılabilir,dedi.
Eşimde bu sperm karışması ihtimalini duymuştu da :(
Malesef o olay başka bir yerde yaşandı Adanada.

Tabi Ankara bu konularda biraz daha önde bir kent olabilir.Sonuçta en eski merkezler ordadır heralde.
Yine de çok iyi araştırılıp,insanın içine sinen bir yer olmalı.

Back
X