Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim darısı bizlerin başına...sizde sorun neydi?? aşılama problem erkekte olunca tutmuyor diyorlar da...
Selam Carmen sen neden vazgectın Baskentten merak ettım?Asılama ıcın erkekte sorun varsa buyuk ıhtımalle basarısız olabılır denıyor ama sen hıcbır seye kulak asma bence Allah 'ın dedıgı olur.Hamdı karanfılı bende duydum hatta ortagı olan Yılmaz Atay da kayınvalıdemın akrabası oluyor.Ama ben Adana da denemeyı dusunmuyorum tedavımı sımdılık kararım boyle.Hakkında hayırlısı olsun canım...
Selam Carmen sen neden vazgectın Baskentten merak ettım?Asılama ıcın erkekte sorun varsa buyuk ıhtımalle basarısız olabılır denıyor ama sen hıcbır seye kulak asma bence Allah 'ın dedıgı olur.Hamdı karanfılı bende duydum hatta ortagı olan Yılmaz Atay da kayınvalıdemın akrabası oluyor.Ama ben Adana da denemeyı dusunmuyorum tedavımı sımdılık kararım boyle.Hakkında hayırlısı olsun canım...
canım bizim ikimizdede sorun yoktu. ama kısmet işte 5 yıl olmadı. nasip şimdiyeymiş diyelim. hepsi bahane. sadece hamile olduğum ay aşılama olmuştum ve o ay olmayacak gözüyle bakıp tüp bebeğe hazırlamıştım kendimi. ve hep kısmetimde varsa olur herşey bahane dedim. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım. darısı sanada bebek isteyen herkese olsun İnşallaaaah. başkenti neden istemedin canım bende merak ettim. doktorlarıda hemşireleride çok iyi bence
canım diğer topiğimizdede yazdım dualarım sizinle canım. iki esra başlıyorsunuz bakalım. Allahım güzel sonuçlar aldırsın hepinize inşallah. sen hangi hastanede yaptıracaksın canım memorial mı medicanada çok güzel diyorlar.
az önce heraslese de dediğim gibi çok kalabalıkmış orası muayeneye bile 3er 3er alıyorlarmış..bide ben hsg çekilmedim başkent o olmadan yapmıyormuş,presedürleri çok uzunmuş..
canım evet kalabalık ama gerekeni yapıyorlar ben gerçekten inanıyordum buna bilgileride çok iyi canım. evet 3 3 alıyorlar ama doktorlarda hemşirelerde çok ilgili canım.az önce heraslese de dediğim gibi çok kalabalıkmış orası muayeneye bile 3er 3er alıyorlarmış..bide ben hsg çekilmedim başkent o olmadan yapmıyormuş,presedürleri çok uzunmuş..
Canım bu mesajını yenı gordum valla memorıal atasehırde karar kıldık canım.medicanayı hıc duymamıstım.memorıalı buradakı arkadaslar onerınce karar verdım acıkcası.