- 10 Mayıs 2018
- 22
- 12
- 38
- 47
transfer oldu mu sonucunuz ne oldu merak ettimAmin inşallah canım çok sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
transfer oldu mu sonucunuz ne oldu merak ettimAmin inşallah canım çok sağol
Oldum canım çok şükür pozitif. Keseyi gördük kalp atışı var sırada.sizin ne alemde bir sorun yokturdur inşallah...transfer oldu mu sonucunuz ne oldu merak ettim
ben Turan hocanın merkezinde 2 defa transfer oldum. malesef ikisi de negatif oldu. ilkinde 6 yumurtadan kaan 2 adet transfer edildi malesef negatiff. ikincide 3 yumurtadan sadece 1 tanesi büyüdü. havuz istedim ama turan hoca taze transfer dedi. 2. gün transferi yapıldı ve yine negatif. eylülde 3. ve son denememi yapacağım bakalım.Selam kızlar benimde yarın transferim var turan çetin de fatih bey doktorum ilk denemem malesef negatif oldu umarım bu sefer olur. fatih beye tedavi olan varmi aranızda
Ssk anlaşması yok yani rapor geçmiyor diye biliyorum çünkü normal bi ilaç yazdığımda bile devlet karşılamıyor onun için devlete veya sağlık ocağına gidip yazdırdım ben 6000 tl ödedim 500 tl de dondurma parası ödedim ama şu an zam gelmiş yani dondurma parası 750 olmuş diğeri ne kadar oldu bilmiyorum 6500 falan olmuştur heralde tabi ilaç parası ile birlikte 10 bin tl yi geçiyorTuran cetinde tup bebek yaptiranlar ne kDar ucret odediniz bi bilginiz varmi. Rapor geciyormu
Ssk anlaşması yok yani rapor geçmiyor diye biliyorum çünkü normal bi ilaç yazdığımda bile devlet karşılamıyor onun için devlete veya sağlık ocağına gidip yazdırdım ben 6000 tl ödedim 500 tl de dondurma parası ödedim ama şu an zam gelmiş yani dondurma parası 750 olmuş diğeri ne kadar oldu bilmiyorum 6500 falan olmuştur heralde tabi ilaç parası ile birlikte 10 bin tl yi geçiyor
Siz ne yaptınız sonuç aldınız mı? Tavsiyeyle mi gittiniz arkadaşlar bir de buraya?Ben de gitmeyi düşünüyorum yoksa İstanbul'a Bülent Tirasa mi gitsem ama yoğun çalışıyorum ora zor.Burasi yeterli gelir mi acaba.Yasim 43 menepoz başlangıcı var FSH lh vs menepoz seviyesine yaklaşmış .En son biraz düşmüştü degerleri FSH 20 ye düşmüştü 40 tan .Amh önce 0.06 daha sonrakinde 0.2 çıktı ama amh değişmezmiş normalde.iyumurta yetersiz bir iki tane varmış.İki aylık tedavi gördüm baskentte estrafom ve duphaston kullandım iki ay ama yumurta artmamis ayniymis.Dr bir ay bekle tedavi baskılanmış olabilir yumurta kendiliğinden olusacakmi bakalım dedi.Bu ilaçlar yumurtayı tetikleyebilirmis bir ay bekle gel dedi. Prp sordum yapmiyorlarmis.Bana umutsuz da konustu sanki herşey bitmiş gibi ben menepoza girmişim gibi.Regl oldum ama ilaclarla olduğunu soyledi.Oyuzden buraya gitmek istiyorum yarına randevu aldım ücretsiz ongorusme için gerekirse orda başlarım diye.prp de yapılıyormuş gerekirse.Bugun reglin 3.gunu hastanede tahlil verdim Turan Çetin tub bebek merkezinin onerisiyle .Tel görüşmesi yapmıştık.benim sorunum yaştan dolayı yumurta kalitesizliği. yaşım 44
Orda Prp yaptirdiniz mi?Neden memnun kalmadınız?Sizin yaşınız ve amh kaçti yumurta ne durumdaydı?Nereyi tavsiye edersiniz peki?Ben turan çetinden hiç memnun kalmadım şansınızı başka bir yerde deneyin derim
Burada tedavi olan var mı?
Siz ne yaptınız sonuç aldınız mı? Tavsiyeyle mi gittiniz arkadaşlar bir de buraya?Ben de gitmeyi düşünüyorum yoksa İstanbul'a Bülent Tirasa mi gitsem ama yoğun çalışıyorum ora zor.Burasi yeterli gelir mi acaba.Yasim 43 menepoz başlangıcı var FSH lh vs menepoz seviyesine yaklaşmış .En son biraz düşmüştü degerleri FSH 20 ye düşmüştü 40 tan .Amh önce 0.06 daha sonrakinde 0.2 çıktı ama amh değişmezmiş normalde.iyumurta yetersiz bir iki tane varmış.İki aylık tedavi gördüm baskentte estrafom ve duphaston kullandım iki ay ama yumurta artmamis ayniymis.Dr bir ay bekle tedavi baskılanmış olabilir yumurta kendiliğinden olusacakmi bakalım dedi.Bu ilaçlar yumurtayı tetikleyebilirmis bir ay bekle gel dedi. Prp sordum yapmiyorlarmis.Bana umutsuz da konustu sanki herşey bitmiş gibi ben menepoza girmişim gibi.Regl oldum ama ilaclarla olduğunu soyledi.Oyuzden buraya gitmek istiyorum yarına randevu aldım ücretsiz ongorusme için gerekirse orda başlarım diye.prp de yapılıyormuş gerekirse.Bugun reglin 3.gunu hastanede tahlil verdim Turan Çetin tub bebek merkezinin onerisiyle .Tel görüşmesi yapmıştık.
Ben netten rastgele buldum burayı.Benim durumunda olup buradan veya herhangi bir yerden sonuç alan var mı?Prp yaptıran var mı?Onun bana
Merhaba bende turan çetinde tedavi görüyorum gayet memnunum ilgililer...siz görüşün önce tabi kararı siz verinBurada tedavi olan var mı?
Siz ne yaptınız sonuç aldınız mı? Tavsiyeyle mi gittiniz arkadaşlar bir de buraya?Ben de gitmeyi düşünüyorum yoksa İstanbul'a Bülent Tirasa mi gitsem ama yoğun çalışıyorum ora zor.Burasi yeterli gelir mi acaba.Yasim 43 menepoz başlangıcı var FSH lh vs menepoz seviyesine yaklaşmış .En son biraz düşmüştü degerleri FSH 20 ye düşmüştü 40 tan .Amh önce 0.06 daha sonrakinde 0.2 çıktı ama amh değişmezmiş normalde.iyumurta yetersiz bir iki tane varmış.İki aylık tedavi gördüm baskentte estrafom ve duphaston kullandım iki ay ama yumurta artmamis ayniymis.Dr bir ay bekle tedavi baskılanmış olabilir yumurta kendiliğinden olusacakmi bakalım dedi.Bu ilaçlar yumurtayı tetikleyebilirmis bir ay bekle gel dedi. Prp sordum yapmiyorlarmis.Bana umutsuz da konustu sanki herşey bitmiş gibi ben menepoza girmişim gibi.Regl oldum ama ilaclarla olduğunu soyledi.Oyuzden buraya gitmek istiyorum yarına randevu aldım ücretsiz ongorusme için gerekirse orda başlarım diye.prp de yapılıyormuş gerekirse.Bugun reglin 3.gunu hastanede tahlil verdim Turan Çetin tub bebek merkezinin onerisiyle .Tel görüşmesi yapmıştık.
Ben netten rastgele buldum burayı.Benim durumunda olup buradan veya herhangi bir yerden sonuç alan var mı?Prp yaptıran var mı?Onun bana faydası olabilir diye düşünüyorum.
Yaşınız kaç. amh ,fshkaç .Kaç yumurta vardı başlarken .Nasıl ilerledi sonuç ayrıntı verir misiniz?Merhaba bende turan çetinde tedavi görüyorum gayet memnunum ilgililer...siz görüşün önce tabi kararı siz verin