ben serkan beye ameliyat oldum,aşırı morluk,şişlik ,ağrı olmadı,şu an sargılarım var şekli konusunda bişey diyemiyorum,sargılar çıkıp ödemler inince yorum yapabilirim şekli konusunda ama iyi bir doktor,ilgili
ya cnm bnde serkan saylkna karar werdm de 100 msj olmadgı icn özelden msj atamadm acaba ne kadara ameliyat oldn bu bnm içn çok önmli. ve sigorta geçerlimi hastnde
bende 2000 lira verdim,muayene ücretide yok
Ben adanada yaşıyorum ve 3 ocakta serkan sayılıkan a ameliyat oldum ve hayatımın en güzel değişimini yakakadım.ben bütün kalbimle ve vicdanımla bu doktorun arkasındayım.arkadaşlar ben size hocamın çıkardığı işi seve seve gösterebilirim.baştan yarattı.adamın ellerine sihir değmiş TAVSİYE EDERİM.SERKAN HOCANIN ÜSTÜNE TANIMAM.
cvp verin ya lüten
biri cvp verdi sonunda.
cnm bn en geç bı ay içinde ameliyat olucam serkan sayılıkana güvenebilirmiym yaptrdysan resim eklermisiniz görim bi nasl yapıyor. ve bu 2000 tl eski fiyatımı şu ankimi
ayrca sigorta gecerlimi?
simdiden tesekkürler
biri cvp verdi sonunda.
cnm bn en geç bı ay içinde ameliyat olucam serkan sayılıkana güvenebilirmiym yaptrdysan resim eklermisiniz görim bi nasl yapıyor. ve bu 2000 tl eski fiyatımı şu ankimi
ayrca sigorta gecerlimi?
simdiden tesekkürler
merhaba,serkan bey 1 ay önce ameliyat oldum..bir ay olmasına ragmen çok memnunum..çok dogal yapmış gerçekten...ilk alçı çıktıktan sonra çok kötü olmuştum aslında, çok şişti,,,bir kaç hafta sonra daha normal olur demişti ama tabiii ki o psikolojiyle inanmıyor insan ama şimdi çok iyiyim..dün kontrole gittim 1 ay sonra tekrarr gel dedii...sanırım her ay takip edick,,şişlikler bitenicede kontrol bitecek:)))))ameliyat öncesi acaba nasıl olur diye çok düşünüyodum pişman olmaktan korkuyordumm ama korktugum kadar olmadı....heykeltraş gibi diyorum serkan bey,,,,,,,eminimm memnun olmayanlarda vardır....6 agustosta ameliyatımı oldumm,,15inde alçı çıktı....tampon çıkarılması iç gıcıklayıcıydıı:) ama agrı olmaddıı...serkan beyii yürekten tavsiye ediyorum ama yinede sen bilirsin canım,,birkaç doktorla görüş içine sinerse serkan beye yaptırısın..benim görüştügüm üçüncü doktordu serkan bey,..daha önce güney estetik yalçın kaya,,,osman metin yavuzu araştırdım onlar içinde iyi doktor olduklarını söleylediler. aklında bulunsunn...herşey gönlünce olur inşallahh:)))))
cnm öncelikle açıklayıcı cevabın için çok tesekkür ederim. bende bugun serkan beyi aradım en yakın zamanda muayene için gidicegim. tampon silikonlumu kullanıyo cnm agrmadı demişsin ama benim en büyük korkum o. bide çok agrı oluomu neler hissediosun? ben çok heyecanlıyım ya:d bide ben kavisli kibar ve dogal burun sewiorum tam tersi olmasındn çok korkyrm. senin için çok sevndm hayrlı olsun buruncugun:) bide resmin varsa görmei çk çok istermm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?