- 9 Temmuz 2008
- 1.873
- 2.536
- 658
hemde hıcherkes dıyorkı burnun eskısının aynısı...sadece bıraz kavıs vermıs boyu uzun yuzume gore buyuk
gül sen burnundan memnunmusun cnm nasıl oldu seklin_ bu arada resmini hiçgöremedm ya çok isterim görmei
cnm bn hAFta sonu ameliyat gnü alcktm fakat arkadaslarn yaptıgı yorumları okuynca içim sıkldı resmen ya kötü hssettm kendmı :S özgulun estetik oldugnu bile farketmemişler kocamanmıs saka gbi ya. gül senden tek istegim eski ve yani hallerinin resmleri lütfen yaa belkide sen beni serkan sayılıkana ikna eden kşi olcaksn
şakamı ya=? eski hali nasılmış? madem öle gitsin düzelttirsin?[/QUOT
o kadar kolay olmuyo maalesef duzelttırmesı keske soylemesı kadar kolay olsa ılk amelıyat olamakla revızyon olmak cok farklı bı durum ve ruh halı gerektırıyor yasamayan bılemez.
cnm bn hAFta sonu ameliyat gnü alcktm fakat arkadaslarn yaptıgı yorumları okuynca içim sıkldı resmen ya kötü hssettm kendmı :S özgulun estetik oldugnu bile farketmemişler kocamanmıs saka gbi ya. gül senden tek istegim eski ve yani hallerinin resmleri lütfen yaa belkide sen beni serkan sayılıkana ikna eden kşi olcaksn
canım msn yaz bana yollayım resimleri....msn de kamera açayım istersen,,,inan nasıl bi psikolojide oldugunu çok iyi anlıyorum,,,sonrasında olmusuz bişey olursa üzülmeni istemem.serkan sayılıkandan çok memnun kaldım ben,,ama gördüğün gibi her serkan beye ameliyat olanda memnun kalmaya bilir...ama şöyle düşünmek gerekk her doktorun tüm yaptıgı ameliyatlar başarılı olmuşmu ki,,,artık bii şekilde şansına da inanman gerekiyor..albüme koycam birazdan canım..resimelerii ok
seda cnm albümüne baktımm çok güzellsinn:))) yahu ben çok abartılı bişey bekliyodumm burnunu:))))
canım doktor ıyı ve ılgılı ama bılmıyorum kısıden kısıye degısebılır...bunyee yanı sıslık olabılır benım kı ama ne kadar ıner bılmıyorum kı:S...foto cekıp koyarım yakında.sımdı foto cekmıyorum moralım bozuluyrhelekı ınsanlar hanı neyını yaptırdın burnunun dye soruyorlar yaa cınnet gecıresım gelıyor:S
şakamı ya=? eski hali nasılmış? madem öle gitsin düzelttirsin?[/QUOT
o kadar kolay olmuyo maalesef duzelttırmesı keske soylemesı kadar kolay olsa ılk amelıyat olamakla revızyon olmak cok farklı bı durum ve ruh halı gerektırıyor yasamayan bılemez.
ne alaka? çok rahatsız oluyosa düzelttirmesi lazım ayrıca ilk ameliyata cesaret edip yaşayıp tecrübe edinen, ikinci ameliyata çok daha kolay girer bence. en azndan ömür boyu kullanıcak o burnu... (bu bnm fikrm tabi.)
canım sen ne zaman oldun amelıyat? bende serak beye amelıyat oldum 1 ay once..ama ıstedıgım gıbı olmadı mutsuzumsenın sorunun var mı?
gül malesef albümünü göremedm cnm beni kabul ettnmi msndeym gel istersen
adanada burun amelyatı olanlar lütfen yardımcı olsun.cemil dalay, yada serkan sayılkan hakkında bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?