Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

hemde hıc herkes dıyorkı burnun eskısının aynısı...sadece bıraz kavıs vermıs boyu uzun yuzume gore buyuk

gül sen burnundan memnunmusun cnm nasıl oldu seklin_ bu arada resmini hiçgöremedm ya çok isterim görmei

memnunum canım şimdilik bi problem yok...ilk bir kaç hafta zorluk çektimm sadece,,tam 45 gün oldu canım ameliyat olalı, her geçen gün güzelleşiyor...burun ucum şiş ama o kadar sorun etmiyorum,,okudugum yorumlara göre en son burun ucu şişliği iniyormuş,,,şuana kkadar çevremden tek olumsuz bir yorum duymadım canımm....çok dogall yanii kimsenin ameliyat oldugumu anlamıcak kadra dogall...sen ne zaman olucaksın ameliyatı,,sanırım karar veremedin daha ,,,ama herkezin farklı oluyo canım kimi begeniyo kimi begnmiyor,,inşallah herşey istedğin gibi olur...

cnm bn hAFta sonu ameliyat gnü alcktm fakat arkadaslarn yaptıgı yorumları okuynca içim sıkldı resmen ya kötü hssettm kendmı :S özgulun estetik oldugnu bile farketmemişler kocamanmıs saka gbi ya. gül senden tek istegim eski ve yani hallerinin resmleri lütfen yaa belkide sen beni serkan sayılıkana ikna eden kşi olcaksn

canım doktor ıyı ve ılgılı ama bılmıyorum kısıden kısıye degısebılır...bunyee yanı sıslık olabılır benım kı ama ne kadar ıner bılmıyorum kı:S...foto cekıp koyarım yakında.sımdı foto cekmıyorum moralım bozuluyr helekı ınsanlar hanı neyını yaptırdın burnunun dye soruyorlar yaa cınnet gecıresım gelıyor:S

canım msn yaz bana yollayım resimleri....msn de kamera açayım istersen,,,inan nasıl bi psikolojide oldugunu çok iyi anlıyorum,,,sonrasında olmusuz bişey olursa üzülmeni istemem.serkan sayılıkandan çok memnun kaldım ben,,ama gördüğün gibi her serkan beye ameliyat olanda memnun kalmaya bilir...ama şöyle düşünmek gerekk her doktorun tüm yaptıgı ameliyatlar başarılı olmuşmu ki,,,artık bii şekilde şansına da inanman gerekiyor..albüme koycam birazdan canım..resimelerii ok

seda cnm albümüne baktımm çok güzellsinn:))) yahu ben çok abartılı bişey bekliyodumm burnunu:))))

haklısın cnm işi şansa brakcaz ama bn serkan beye elimden geldiği kadar ne istediğimi anlatmaya çalışcam umarm senin gbi bnde memnun kalan hastalarndan olurum. özel mesaj atamıyorum seda.dogdu@windowslive.com bnu ekle cnm baskası alsada bu kullandıgım bi msn degil diger msnmimi bu adresten verrim sana:)

üzülme ya daha çok yenii belki zmnla iner özgul .s bekle biraz sabır sabır sabır... :)

Serkan beyin yaptigi bir burun estetigini gördüm eski halinide fotograflardan gördüm ben cok begendim cok dogal olmustu farkta ortadaydi zaten dogalliktan yanaymis bu yaz bende yaptirmak istiyorum ama sadece 3 hafta yillik izinim var sizler ameliyattan sonra ne kadar süre burnunuz alcida kaldi kac gün sonra ayaga kalkabildiniz bilgi verirseniz cok sevinirim simdiden tesekkürler.

merhaba sevim hanım ben bi hafta önce burun ameliyatı oldum size bu konuda yardımcı olmak istedim çünkü ameliyat olmadan önce bende sizin gibi araştırıyordum burun ameliyatı cok onemli bir operasyon oldugu için ameliyatı yapacak olan doktor çok önemli. Ben Numune Hastanesinde KBB doktoru Prof.Dr.Osman Kürşat Arıkan'a ameliyat oldum ve çok da memnun kaldım burada adı geçen doktorların hepsine gittim hepsi hakkında bilgi sahibi oldum en çok kafama yatan Osman Bey oldu ve şunu belirtmeliyimki eğer burnunda kemik, et, tıkanıklık gibi solunum problemlerinde varsa mutlaka KBB doktoruna ameliyat olmalısın çünkü plastik cerrahlar genelde burnun içinden çok görünüşüne önem veriyolar. Benim burnumda kemik vardı ve nefes almamı engelliyodu hem o kemiği aldırdım hemde burnuma biraz kavis verdirip şeklinide yaptırdım çok korkuyodum ama doktorumdan o kadar çok memnun kaldım ki senin gibi bilgi almak isteyen kişilere gözü kapalı önerebilirim eğer beni dinlersen Numuıne Hastanesine gidp Osman Kürşat Arıkana muayne olmanı tavsiye ederim :) Şimdiden çok geçmiş olsun

adanada burun amelyatı olanlar lütfen yardımcı olsun.cemil dalay, yada serkan sayılkan hakkında bilgisi olan varmı?

merhaba sevim hanım ben bi hafta önce burun ameliyatı oldum size bu konuda yardımcı olmak istedim çünkü ameliyat olmadan önce bende sizin gibi araştırıyordum burun ameliyatı cok onemli bir operasyon oldugu için ameliyatı yapacak olan doktor çok önemli. Ben Numune Hastanesinde KBB doktoru Prof.Dr.Osman Kürşat Arıkan'a ameliyat oldum ve çok da memnun kaldım burada adı geçen doktorların hepsine gittim hepsi hakkında bilgi sahibi oldum en çok kafama yatan Osman Bey oldu ve şunu belirtmeliyimki eğer burnunda kemik, et, tıkanıklık gibi solunum problemlerinde varsa mutlaka KBB doktoruna ameliyat olmalısın çünkü plastik cerrahlar genelde burnun içinden çok görünüşüne önem veriyolar. Benim burnumda kemik vardı ve nefes almamı engelliyodu hem o kemiği aldırdım hemde burnuma biraz kavis verdirip şeklinide yaptırdım çok korkuyodum ama doktorumdan o kadar çok memnun kaldım ki senin gibi bilgi almak isteyen kişilere gözü kapalı önerebilirim eğer beni dinlersen Numuıne Hastanesine gidp Osman Kürşat Arıkana muayne olmanı tavsiye ederim :) Şimdiden çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…