Adanadaki hamişler, hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
bugün itibariyle 14+3üz:49: ve kısmetse Ocakta dünyaya gözlerimizi açacağız:emir_bebek:
Adanada daha önce doğum yapmış arkadaşlar (yapmamış da olabilir:27:) sizler nerelerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz? hastaneler hakkında aldığınız duyumlar neler? paylaşalım, öğrenelimm:49::52:

ben adanalı değilim ama yaklaşık 2 hafta önce eşimin rahatsızlığı dolayısıyla orda ünivarselde tedavi gördü ben de refakatçi olarak kaldım..stres vs etkisiyle kanamam oldu ve orda kadın doğum uzmanına göründüm ..hastane çok güzel odalar temiz ..drda ilgili..duyduğum kadarıyla(ne kadar doğru bilemem)adanada 2. büyük hastaneymiş...

ben de adanalıyım ama adanada değilim, yaklaşık 6 hafta sonra iskenderun da doğum yapacağım. sürekli kontrole gittiğim doktorun bulunduğu hastanede doğum yapacağım. seninde sürekli bir doktorun varsa ona güven. sonuçta doktorunun kontrolünde olduktan sonra hastane 2. planda kalıyor. metro hastanesi iyi diye biliyorum. ablam 5-6 yıl önce başkentte yapmıştı doğumunu, şikayetçi değildi, ama doktoruna güveniyordu o da..:49:

cevaplar için teşekkürler, ben de doktoruma göre karar vermek durumunda kalıcam, doktorum ortadoğuda çalışıyor henüz sormadım başka bir yerle anlaşması var mı diye, ortadoğu hakkında bilginiz var mı?

bende Adanadayım.. cnm benim doğum yaptığım yer artık aktif değil.. ama yakınlarımdan doğum yapanların tercihleri; universal,metro ve acıbadem oldu
odalar temiz,doğum sonrası ilgi de çok iyi..Allahım bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın cnm:34:

bende Adanadayım.. cnm benim doğum yaptığım yer artık aktif değil.. ama yakınlarımdan doğum yapanların tercihleri; universal,metro ve acıbadem oldu
odalar temiz,doğum sonrası ilgi de çok iyi..Allahım bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın cnm:34:
çok teşekkür ederim canım

canım ben ilk doğumumu adana ortadoğu hastanesinde yaptım. o zamanlar dr gül demirtaş aşık'a muayeneye gidiyordum. fakat doğumumu o zamanlar başhekim olan şule dönmez yaptırdı. hastane olarak temiz. tek kişilik odada kaldım. genel anesteziyle doğum yaptım. memnun kaldım.

merhaba canım bende ortadogu da dogum yapmyı pşanlıyorum.. ama hıcbır fıkrım yok dogum hakkında nasıl olucak eylulun 15 ınde konusucaz bakalım... doktorum fılız hanım cokda memnunum... ayrıntıları yazarım ıstersen..

merhaba canım bende ortadogu da dogum yapmyı pşanlıyorum.. ama hıcbır fıkrım yok dogum hakkında nasıl olucak eylulun 15 ınde konusucaz bakalım... doktorum fılız hanım cokda memnunum... ayrıntıları yazarım ıstersen..
çok sevinirim canım, allah bir avazda kurtarsın:49:

tatlım fılız hanımla gorustuk bız dogum konusunu.. benım mınık kızım acelecı cıktı bası erken ınmıs assagıya 2 haftaya klamaz dogar dedı doktorumuz... normal dogum tek kısılık oda 430, cift kısılık oda ıse 380 dedıler... sezeryanda olsa normalde olsa 1 gun kalınıyomus hastanede... hatta sabaha karsı dogum yaparsan aksama bıle taburcu ederım dedı:) ilk dogumlarda 1 gun kalınıyomus yınede benım 2. dogumum olcak ıns... aklıma gelenler bunlar... senın aklında bısey varsa sor tatlım... ha bıde epıdural normal dogum ısterse kısı 2000 tl ıstıyolarmıs epıdural dogumu devlet karsılamıyomus cunku...

tatlım fılız hanımla gorustuk bız dogum konusunu.. benım mınık kızım acelecı cıktı bası erken ınmıs assagıya 2 haftaya klamaz dogar dedı doktorumuz... normal dogum tek kısılık oda 430, cift kısılık oda ıse 380 dedıler... sezeryanda olsa normalde olsa 1 gun kalınıyomus hastanede... hatta sabaha karsı dogum yaparsan aksama bıle taburcu ederım dedı:) ilk dogumlarda 1 gun kalınıyomus yınede benım 2. dogumum olcak ıns... aklıma gelenler bunlar... senın aklında bısey varsa sor tatlım... ha bıde epıdural normal dogum ısterse kısı 2000 tl ıstıyolarmıs epıdural dogumu devlet karsılamıyomus cunku...

kızın demek geliyor yakın bir zamanda ne güzel:emir_bebek:
canım ben epidural düşünüyordum ama 2000tlye mi mal oluyor:53: nasıl bu kadar artıyor yaa:27:

evet canım arada 50 tl gibi bi fark var. orda doğum yapan birini tanıyo musun? memnun kalmış mı?

ortadoığuda eşim varikosal ameliyatı oldu çook memnun kaldım tertemiz.. ayrıca kuzenim doğum yaptı orda normal doğum herşeyi ile mükemmel dedi normal doğumdan sonra dikiş atmak için basit bi narkozla uyutmöuşlar ne dikişi bildim nede pansumanı diyor herşey 4*4 lükmüş.. universaldede tanıdıklarım var hiç memnun kalmdılar bebeğin sarılığı ile falan düzgün ilgilenmemişler 2 kuzenim yaşadı bunu zorla hastaneye koşturdular bebekleri mor ışıkta yattı bu yüzden. o yüzden temizlik doktor ilgisi hepsi çok önemli.. rabbim bi seste kurtarsın bizede en yakın zamanda versin ...

arkadaşlar ben metro da gül hanımla spinal sezeryan yaptım. aslında normal istiyordum ama 40+0 dı hala açılma-sancı yoktu, daha fazla bekleyip risk almak istemedik. oda tek kişilik ve süit şeklinde, hasta yatağı ve 2 koltuk bir odada, diğer odada bir kanepe var, banyo tuvalet de oda içinde. hastane personeli de gayet ilgili. ben çok memnun kaldım. emekli sandığına spinal sez. farkı 400 tl ödedik.

meerhaba canım sana akendi doktorumu önerebilirim alanında süper özel boğaziçi tıp merkezi ÜMMÜ GÜLSÜM DOGAN gitmeni isterim

Back
X