merhabalar, ben de adanadayım ve 25+3 hamileyim. özel adana hastanesinde muzaffer şengüle gidiyorum ve olağanüstü memnunum. uzun bi araştırma sonucu buldum doktorumu.
onun dışında ortadoğudaki ferhat erol'u tavsiye ederim. ali beyin iyi olup olmadığını bilmiyorum. hayırlı doğumlar diliyorum.
arkadaşlar ben uzun zamandan beri doktor arıyorum ve hala bulamadım.şuan 21 haftalık hamileyim.sizler kime ve nereye gidiyorsunuz? adanalı arkadaşlar burada doktorlarımızı paylaşalım.
fergizay evet benim bi tanıdığım da gebeliği riskli olduğu için cüneyt beye gidiyordu.riskli gebeliklerde en önemli isim.ama muayene biraz pahalı diye duydum.ama riskliyse fiyat önemli değil tabi.hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah.sen ne veriyorsun muayene ücreti
Hikayemi okuduktan sonra neden bu kadar doktor konusunda hassasiyet gösterdiğimi de anlarsın.Cüneyt beye gelince ücret çok da astronomik değil.3 haftada bir gidiyorsun 150 ytl ancak her defasında para vermiyorsun.Yani bir gittiğinde ücret verip diğer gittiğnde ücret vermiyorsun.Ben alanında yetkin bir isim olduğunu düşünüyorum.Riskli gebeliklerde de uzman olması riskim olmadığı halde bana güven veriyor ve doktora güvenmek oldukça önemli gebelikte.Ayrıca güzel temennilerin için çok teşekkür ederim canım .Hoşçakal...
sevgili ads.Benim gebeliğimde herhangi bir risk yok aslında.Ama ben 7 yıl sonra ve 6-7 ameliyat ve bir sürü sıkıntının sonucunda 4. micro denememde hamile kalabildiğim için biraz daha temkinli yaklaşıyorum doktor konusuna.Ben de hamileyim bölümünde benim yazımı okursan ki çok ilginç bir hikayem var bana hak verirsin.Başlık şu EMİNİM BU HİKAYEM SİZE UMUT VE IŞIK OLACAKTIR MUTLAKA OKUYUN..Okursan da sevinirim ayrıca.
Hikayemi okuduktan sonra neden bu kadar doktor konusunda hassasiyet gösterdiğimi de anlarsın.Cüneyt beye gelince ücret çok da astronomik değil.3 haftada bir gidiyorsun 150 ytl ancak her defasında para vermiyorsun.Yani bir gittiğinde ücret verip diğer gittiğnde ücret vermiyorsun.Ben alanında yetkin bir isim olduğunu düşünüyorum.Riskli gebeliklerde de uzman olması riskim olmadığı halde bana güven veriyor ve doktora güvenmek oldukça önemli gebelikte.Ayrıca güzel temennilerin için çok teşekkür ederim canım .Hoşçakal...
hulen ferhat beye hiç gittin mi yoksa başkasının tavsiyesi mi? Banada ferat beyi çok övdüler bu ayın 20 sine randevu aldım inşallah memnun kalırımda bidaha doktor değiştirmem.özel adanada doğum ücretleri nasıl.
fergizay sen adanada sence aşılama için nereye gitsem başkentemi balcalıya mı. yada baaşka biryer biri , bana nereyi önerebilirisn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?