Adanalı hamile arkadaşlar

Evet doğuma kadar hep özel adanaya gitmesne rağmen, bebek ve anne ateşli olduğu ve yeterli küvez olmamasından dolayı metroya götürüldü ambulansla. onuç olarak ne devamlı muayne olduğu dru yanındaydı ne de istediği hastanede doğum yaptı. Zaten metro ve özel adananın sahipleri aynı kişiler. Bana göre metro daha donanımlı. Eğer hastane tavsiyesi istiyorsan ve gebeliğin bayağı ilerlememişse sana metroyu ve burdan bikaç arkadaşın gittiği ortadoğu hastanesini öneririm. Tabiki bizim durum biraz farklıydı doğum erken ve sakıncalı bi durumda olduğu için, yinede insan her durumda güvenebileceği bir hastane istiyor karar senin bu durumu drunla konuş istersen önce.

ben daha 11 haftalığım 1 kez özel adana ya muzaffer şengüle gittim çok övüyolar diye ama ben bişy göremedim dk sürmüo herkes peşpeşe giriyor vs ilgisiz ve umursamaz geldi AÇIKCASI ADAM BANA HİÇ GÜVEN VERMİYOR , en baştan beri aynı doktora gitmek ve emin olmak güven duymak istiyorum adana da yabancı olunca çok sorcak kimse olmuyor bi komşudan onu duydum die gittim,
metro da netten çok duyuyorum , erkek dr ların daha bilgili ve işini iyi yaptığını düşünüyorum rabbim iyi insanlara emanet etsin bizi inş. o hastaneye de bi bakayım olmadı

Merhaba kızlar bende şuan 24+5 günlük hamileyim bodrumda yaşıyorum. Ailem adanada olduğu için Eylül'de Adana'ya gelip allah kısmet ederse doğumu orada yapacam. Bende doktor araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim. Çünkü hiçbirine muayene olmadım Adana'ya gidince direk o doktora gitmek istiyorum. Sadece ikili testimi balcalıda yaptırmıştım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar erken menopozla ilgili adana da tavsiye edebileceğiniZ bir doktor var mi? Gökmen sukgen i tavsiye ettiler daha önce türkan cengiz yılmaz a gittim hiç hiç memnun kalmadım. Gökmen bey hakkında bir bilginiz var mi?

Cnm soruyu sorali baya olmus ama annem ozel adana hastanesnde dilek coskun a gitmisti bu konuyla ilgili.cok da memnundu.

Cnm soruyu sorali baya olmus ama annem ozel adana hastanesnde dilek coskun a gitmisti bu konuyla ilgili.cok da memnundu.
sagol canim gokmen sukgen e gittim cok memnun kaldim. Erken menopoz teshisi konmustu simdi bebek bekliyoruz

canım benim gitmediğim dr kalmadı...metroya 7 ay gittim çocuğumda gelişi geriliği olduğunu farketmedi...marsa yani devlet hast. deki dr söyledi 1 ay geri diye .şimdi ortadoğuya gidiyorum çok yoğunlar hep bekliyorum en az 2 saat ama olsun. 2 dr var deneyimli ve işini bilen bence biri selçuk gürbüz diğeri nezihi kurdoğlu,onlardan başkasını önermem...hııı marsa da da çok iyi dr lar var istersen mehmet özmen e de gidebilirsin çok kalabalık ve devlet hastanesi ortamı demezsen...teşhisi tek muayenede koydu haklı çıktı...aylarca metroya boşuna gitmişim,ben çektim siz çekmeyin stresten üzüntüden,bebeğime heyecan duyamadım

Kizlar dr.cok onemli tabi ama dogum icin hastane kosullari ve imkanlarida cok onemli bu acidan hangi hastaneyi onerirsiniz.

merhaba adanalı hamıleler :)

bende adanada yasıyorum, 19+2 suresındeyım,

ılk gebelıgıım we en basından berı bıcok arastırmalarla gıttım Ortadogu Hastanesı Hıcran Gırıs Ee,

cok cokmemnun kaldım, hersey sana anlayabılecegın dılde, acık we net soluyor, bıraz yogun ewet ama degıyor bence :)

dogum ıcın bılgım yok, daha erken dıe o arastırmalara baslamadım tabıkı ama Hıcran Hanım ne derse onu yaparım ,

Adanada kıyafet alabılecegım magaza onerılerı alabılırmıyım bende !

Lc , defacto war bıldıgım, ama Gebe falan yok butıklerde olabılır !

sımdıden tesekkurler :)

Umarım bebeğin sağlıklıdır benim oğlum sekiz buçuk aylık oldu ve doğumu özel güney adana hastanesinde yaptım doktorum Gökmen sukgen ve çok memnun kaldım

Umarım bebeğin sağlıklıdır benim oğlum sekiz buçuk aylık oldu ve doğumu özel güney adana hastanesinde yaptım doktorum Gökmen sukgen ve çok memnun kaldım
maşallah bebişine :) bende doğum yaptım 24 günlük kızım çok şükür iyi,küçük doğdu bebişim... dr um Nezihi Kurdoğlu idi,dünya iyisi biri ve deneyimli bir dr. herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…