Adanalı hamile arkadaşlar

Merhaba kızlar bende adanalıyım :)
şuan 13 haftalık gebeyim benim doktorumda Prof.Dr Aytekin Altıntaş çok memnumun kendisinden gebeliğim riskli olmasına rağmen beni çok rahatlatıyo çok pozitif bi insan. özeline gidiyorum gebelik takibi 120,00 tl. Daha uygun fiyatlı bi doktor ararsan Özel ılgi Hastanesinde Dr.Özgür Kayaselçuk var oda çok iyi bi doktor muayene ücreti 22,00 tl.

slm arkadaşlar öncelikle benim başıma gelenleri anlatim size ben 11 senelki evliyim bir kızım var doğum sırasında dr um sezeryanla olduuğm ve dr da ii temizlememiş olmasından tüplerin ikiside tıkalı kalmış 7 8 sene ara verdim korundum 2 ciyide düşünmeye karar verdikden sonra nezihi eşref adanalılar ilir doğom yapan doktorum işde bu ona gittim sütün var diyerek beni 4 5 ay gidip geldim sonra başka emel akmana gittim o dedi sütle alakası yok dedi sonra tekrar nezihiye gittim adamın hiç aklına gelmiyo bana ovulasyon ilaçları veriyo yolluyor oldumu sana 1 buçuk sene oyaladı beni sonra ortadoğda ali şakrak var ona ilk gitmemde anlattım böle böle die eşimden tahlil istedi eşimde sorun olmadığı için senin tüplerin tıkalı olabilir diye lapraskobi yapacam dedi dr dediği çıktı ikisi kapalı solu acamadı sağ acıldı ama bu seferde sağ yumurtalık calışmıyo 5 6 aydırda uğraşıyom yumurtalıkla yani adananın en iisi olan dr böle bi hata yapıyo ii araştırma yapın dr lar için

merhaba arkadaşlar bende adnadaym şimdilik özel adana hastanesinde dilek çoşkuna gidiyorum ama ilk hamileliğim normal doğumla sonuçlanmıştı çok şükür bunuda normal istiyorum eğer bi sorun olmazsa bu doktorda çok sezeryancıymş hemen sezeryana alıyomuş bende sezeryana karşı çok büyük korkum var asla olamam sanrım ücret 22tl ödüyorum orta doğu hastanesini araştrd da eşim en ii hastane orası imiş acaba bana doktor önerebilirmisiniz bide biliyorsanız eğer muayene ücerti nekadar

metroparka giden varmı bende 17 haftalık hamileyim ve kafam çok karışık hastene çok güzel çok steril ama doktorum çok eskikafa amma gelgelelim çok tecrübeli doğum konusunda ayyyyy çok karışık iştebilmiyorumkismile

arkadaşlar ferhat erol metro hastanesinde şuan.bende randevu aldım salı gunu gidicem memnuniyetimi sizlerle paylasırım inşallah.suan 32 haftalık hamileyim ve sürekli kontrole gittiğim birinci dogumumuda yaptıran özgür kayaselcuk beni yarı yolda bıraktı ve emekli oldu.bende ferhat erol ailk kez gdicem ama arkadasımın dogumunu yaptırdı ve arkadasımın tavsiyesi uzerine gidiyorum bakalım nasıl...

özgur bey ilgide deil zaten ilgi die biryer kalmadı.özgur bey algomeddeydi ama bu ay emekli oldu.iki hamileliğimdede benim dr umdu çok da memnundum .fakat dogumumuma 2 ay kala emekli oldu bizi yarı yolda bıraktı.DUYURULUR ÖZGÜR KAYASELÇUK EMEKLİ OLMUŞ İŞİ BIRAKMIŞTIR ......

Güncelllll..............

Kızlaar bu yıl Adanada doğum yapacak kimler var hangi dr'a gidiyorsunuz hadi gelin bilgi alışverişi yapalımm

Güncelllll..............

Kızlaar bu yıl Adanada doğum yapacak kimler var hangi dr'a gidiyorsunuz hadi gelin bilgi alışverişi yapalımm

merhaba bende adana dan ben ortadoğu hast. Dr Levent TOKSÖZ'e gidiyorum çook iyi bir doktor ilgili asistanına kadar memnunum ilk gebeliğim kötü bebeğim karnımda ölmüştü sağolsun doktorum beni düzeltti:) şimdi hamileyim 5+4 yine levent hocama gidiyorum şiddettle tavsiye ederim .

Hayırlı olsun bebeğin cnm. Ben metroya gidiyorum Ferat Erol a. Çok memnunum hastane olarakta, kardeşim doğum yaptı bi sorun yaşamadı. Ferat bey'i biçok ark. ve tanıdıklar önerdi. Sen sormadan gereken heerşeyi söylüyor. Memnunsan ortadoğuda iyi bir hastane tabikii devam et.

sanada hayırlı olsun canım . evet o doktoruda duymuştum arkadaşlarım hep ona gidiyordu bende önce ona gidecektim sonra görümce faktörü girdi araya levent beye devam ettik allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin canım

kızlar bende ortadoğu hastanesindeki Ayten baymas çöktüye gidiyorum, kendisi çok tatlı bir doktor. tavsiye ederim. yalnız randevu almak biraz zor.. çok hastası var.

kızlar ben ceyhanda oturuyorum çınar hastanesinden Oğuz Loğoğlu'na gidiyorum fakat merkezde doğum yapma ihtimalim var bana hangi hastaneyi önerirsiniz hiçbir bilgim yok hastaneler hakknda ?

kızlar ben ceyhanda oturuyorum çınar hastanesinden Oğuz Loğoğlu'na gidiyorum fakat merkezde doğum yapma ihtimalim var bana hangi hastaneyi önerirsiniz hiçbir bilgim yok hastaneler hakknda ?

Ben kismet olursa ortadoguda yapmayi planliyorum bana sicak geliyor orasi hstane dediklerinde soguk gelirde bana her yer .ama diger secenekte cok duydum METRO hastanesini onereririm

Ben kismet olursa ortadoguda yapmayi planliyorum bana sicak geliyor orasi hstane dediklerinde soguk gelirde bana her yer .ama diger secenekte cok duydum METRO hastanesini onereririm

Bende Metro hastanesine yapıcam doğumumu inş. dolayısıyla bende orayı önerebilirim.. kardeşimde doğum yaptığı için biliyorum sistemlerini. Oda olarak da, küvöz vs. olarak da teferruatlı bir hastane. Kardeşim daha önce özel adanaya gidiyordu sürekli kontrollerini orda oldu ama doğum zamanı dr u Cazip Kocabağlı şehir dışındaydı. Duyduğumza göre haftasınları hep şehirdışına çıkıyormuş. Hem dr olmadığından hemde bebek içinde yeterli küvöz olmadığından ambulansla Metroya götürdük..

Kaç haftalıksın Nurian??

canım meraba adanadan birilerini görmek ne güzel sen kime gidiyosun doktorun kim geçmiş yazzılarınıza dikkat etmedim

16 haftalık canım eşim ceyhanlı fakat ben adanalı olmadığım için ailemden uzaktayım eşimin işlerinden dolayı adanadaki akrabalarının yanına gitmeyi düşünüyorum son haftalarımda

kardeşiniz özel adana da mı yaşadı bu sorunu acaba ? Küvez , dr felan sorunu ordamı oldu ?
Ben de şuan özel adana ya gidiyorum muzaffer şengüle ama içime hiç sinmiyor başka dr bulmak istiyorum güven vermiyor bana adanayı çok bilmediğimden mecburen onu duydum diye gidiyorum ama hem hastane hem dr bakımından iyi bi dr tavsiye edermisiniz acaba?
Normal dogum yanlısı olsun istiyorum ayrıca dogum yapılcak hastanede yeni doğan yogun bakım ünitesi olup olmaması çok önemliymiş her hastane de yokmuş ( allah gerek bırakmasın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…