Güncelllll..............
Kızlaar bu yıl Adanada doğum yapacak kimler var hangi dr'a gidiyorsunuz hadi gelin bilgi alışverişi yapalımm
Hayırlı olsun bebeğin cnm.merhaba bende adana dan ben ortadoğu hast. Dr Levent TOKSÖZ'e gidiyorum çook iyi bir doktor ilgili asistanına kadar memnunum ilk gebeliğim kötü bebeğim karnımda ölmüştü sağolsun doktorum beni düzeltti:) şimdi hamileyim 5+4 yine levent hocama gidiyorum şiddettle tavsiye ederim .
Hayırlı olsun bebeğin cnm.Ben metroya gidiyorum Ferat Erol a. Çok memnunum hastane olarakta, kardeşim doğum yaptı bi sorun yaşamadı. Ferat bey'i biçok ark. ve tanıdıklar önerdi. Sen sormadan gereken heerşeyi söylüyor. Memnunsan ortadoğuda iyi bir hastane tabikii devam et.
kızlar ben ceyhanda oturuyorum çınar hastanesinden Oğuz Loğoğlu'na gidiyorum fakat merkezde doğum yapma ihtimalim var bana hangi hastaneyi önerirsiniz hiçbir bilgim yok hastaneler hakknda ?
Ben kismet olursa ortadoguda yapmayi planliyorum bana sicak geliyor orasi hstane dediklerinde soguk gelirde bana her yer .ama diger secenekte cok duydum METRO hastanesini onereririm
Bende Metro hastanesine yapıcam doğumumu inş. dolayısıyla bende orayı önerebilirim.. kardeşimde doğum yaptığı için biliyorum sistemlerini. Oda olarak da, küvöz vs. olarak da teferruatlı bir hastane. Kardeşim daha önce özel adanaya gidiyordu sürekli kontrollerini orda oldu ama doğum zamanı dr u Cazip Kocabağlı şehir dışındaydı. Duyduğumza göre haftasınları hep şehirdışına çıkıyormuş. Hem dr olmadığından hemde bebek içinde yeterli küvöz olmadığından ambulansla Metroya götürdük..
Kaç haftalıksın Nurian??
Bende Metro hastanesine yapıcam doğumumu inş. dolayısıyla bende orayı önerebilirim.. kardeşimde doğum yaptığı için biliyorum sistemlerini. Oda olarak da, küvöz vs. olarak da teferruatlı bir hastane. Kardeşim daha önce özel adanaya gidiyordu sürekli kontrollerini orda oldu ama doğum zamanı dr u Cazip Kocabağlı şehir dışındaydı. Duyduğumza göre haftasınları hep şehirdışına çıkıyormuş. Hem dr olmadığından hemde bebek içinde yeterli küvöz olmadığından ambulansla Metroya götürdük..
Kaç haftalıksın Nurian??
bende metro hastanesine yapıcam doğumumu inş. Dolayısıyla bende orayı önerebilirim.. Kardeşimde doğum yaptığı için biliyorum sistemlerini. Oda olarak da, küvöz vs. Olarak da teferruatlı bir hastane. Kardeşim daha önce özel adanaya gidiyordu sürekli kontrollerini orda oldu ama doğum zamanı dr u cazip kocabağlı şehir dışındaydı. Duyduğumza göre haftasınları hep şehirdışına çıkıyormuş. Hem dr olmadığından hemde bebek içinde yeterli küvöz olmadığından ambulansla metroya götürdük..
Kaç haftalıksın nurian??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?