adanalı olmak adamı kötümü yapıyor

askaskask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
25
0
36
Kocaeli
sevgilimle herşey çok güzel ama sorun şuki geçenlerde ablam çok sıkıştırıyodu birimi var diye... güvenip söyledim söylemez olaydım anneme söylemiş ve annem adanalı olması ve ailelerini tanımamasını sorun yaptı görüşmemi kesmemi yoksa babama söyliyeceğini ve evden adım atamıycağımı söyledi bi kaç gün direndim baktım olmıycak görüşmüyoruz dedim ve ben iş ciddiye bindiğinde ne olcak bilmiyorum görüşmeyi bırakmadım mı diycem desem bile ailem yani babamda istemesse ne olucak çıldırıcam ya

sırf aileler istemiyo diye sevdiğim insanı yokmu sayıcam yeri geldiğinde????

ayrıca bu durumu sevgilime anlattım sen üzülme görüşmüyomuşuz gibi yaparız dedi faceten sildim telefonu elime bile almıyorum çakmasınlar diye..
anneme çok havadan gidiyodu kendimi de sizide boşuna sıkıntıya sokmıyım diye ayrıldım demiştim

böyle nereye kadar devam :gitme:

ne yapmalıyım bi fikir verin

Nerden tanıştınız. ve kac zamandır berabersiniz?

facete ama bunun hikaayesi çok farklı hoşlandığım çoçuğunu adı soyadı yazıyodu o çocuk sanarak kabul etmiştim oda eski sevgilisini bulabilmek için seevgilisinin arkadaşı isminde açıp rastgele arkadaş ekliyomuş bu arada sevgilisiyle irtibata geçemiyomuş neyse bu konuları uzun uzun konuşmuştuk onunla bende hoşlandığım çocuk olduğunu düşünüyodum ama değilmiş aynı isimde binlerce insan olduğu için sormuştum beni tanıyomusun diye öyle başlamıştı...
onunla ilgili hiçbir sorunum olmadı bugüne kadar beni böylesine mutlu eden tek kişi oldu böyle sebeplerden kaybetmek istemem...internet konusuna karşı olmama rağmen böyle bişey başıma gelmesinden üzüntü yanında seviniyorumda onu tanıdığım için..

yaklaşık 6 ay olcak bu sürede ne kadar tanıdınızki diyebilirsiniz o benim güvenimi birgün bile sarsmadı ama ilerisinide düşünmem lazım bu yüzden aslında ailemin onayı olmayan kimsyi istemedim annemin böyle yapması beni üzdü .

ikimizde iyi anlaşıyoruz ve evilik hayalleri kurarken şimdiden ilerisinide düşünmek lazım ailem karşı çıkarsa hiçbirşey yapamambilmiyorumkismile

nereli oldgu degil aslinda nasil biri oldugu önemli
ama iste bu önyargi insanlarda hep var

evet ne yazıkki öyle

bu yargıyı nasıl yenceğimide bilmiyorum babamında bu konuda düşünceleri duymuştum yani adanalılar konusu kafamçokkarıştı

adanalı tanıyan yokmu neden bu önyargı anlamıyorumbilmiyorumkismile

benim erkek arkadasımda adanalı ama annemler sorun yapmadı..umarım atlatabilirsiniz gorusmeyi kesmeyin anneni yumusatmaya bak

benim erkek arkadasımda adanalı ama annemler sorun yapmadı..umarım atlatabilirsiniz gorusmeyi kesmeyin anneni yumusatmaya bak

sesimi çıkartmıyorum şuan yokmuş gibi davranıyorum :sinifsinif:

inş atlatırız ama çok zor böyle ailemin onayı olarak görüşmek isitiyorum gizli saklı değil nereye kadar saklayabilirim hem:gitme:

benden duysa daha iyi olurdu belki ablamın boşboğazlığı of yaa klava:

önce taniyip sonra karar vermelerini saglaman lazim canim
sen eminsen erkek arkadasindan bunu bir sekilde kabullendiriceksin ailene
en azindan onu tanima sansini vermek zorundalar size

annen kestirip atmıs hemen oylede olmazki tanıması gerekirdi sen biraz bekle ortalık sakinlessin git annene durumu anlat tanısmalarını ozaman daha iyi tanıycaklarını soyle bence

Ayrı şehirlerdesiniz sanırım..
Hadi Adanalı oluşunu kabul ettirdin diyelim de, netten tanıştığını nasıl anlatıcaksın?
Anladığım kadarıyla ailen buna da tepki gösterecektir CADIARZU

Son düzenleme:
bende bi siteden adanalı biriyle tanıştım.Onunla tanıştığım dönemde rahatsızlık çıktı ve ameliyat olmam gerekti öncesinde ameliyat döneminde çok yakın davrandı aradı hep ilgilendi sonrasında tanıştık ziyaretime geldi ve sevgili olduk.Uzunca bir dönemde öyle devam etti evlenmeyi düşünüyorduk ama ailesi kendi memleketinden birini buldu ailesine beni kabullendiremedi ve ailesinin desteğini geri çekmesinden korktuğu içinde evlendi.Adanalılar fellah olur gibi bi tabir vardır ama ne için söylenmiştir emin değilim de insan kötü olduktan sonra ne şehrinin ne eğitimin ne de parası pulunun önemi var.İçinde ruh yoksa gerisi boş yani.Bazen gavur diye beğenmediğimiz bir çok insan kendi ülkemin vatandaşı aynı şehrin köyümün müslüman insanından iyi olabiliyor.En mantıklısı tanıştırmak ve her insanın aynı olamayacağını kanıtlamak.

Sen bu çocuğu ancak sana anlattıklarıyla tanıyorsun sanal alem aşkı adana kosmopolit bir şehir sürpriz yumurta misali içinden ne çıkacak belli değil?!

Aynı şehirde misiniz? Değilseniz ne kadar sıklıkla görüştünüz.?Ailenizin tavrını onaylamıyorum ama 6 ay çok kısa bir süre evlilik hayalleri için.

Ayrı şehirlerdesiniz sanırım..
Hadi Adanalı oluşunu kabul ettirdin diyelim de, netten tanıştığını nasıl anlatıcaksın?
Anladığım kadarıyla ailen buna da tepki gösterecektir CADIARZU

istanbulda ben kocaeli :hulya:

bunu düşündük böyle söylersek ikimizn aileside fazlasıyla karşı çıkıcağından eminiz bu yüzden arkadaşlarla ist. gitmiştim o zaman tanıştım demiştim anneme zaten bunu konuşup böyle karar kılmıştık oda istanbulda olduğu için zaten onun ailesindede sorun olmaz bilmiyorumkismile

zaten benim başıma doğru düzgün bişey gelse şaşarım hep bir pürüz

beni mutlu edeni buldum bu seferde ailem sorun

anneme onu yakından tanımama fırsat ver en azından bisüre daha görüşeilm demiştim ama nafile son çare bunu bulmuştuk ayrıldım demeyi bilmiyorumkismile

Aynı şehirde misiniz? Değilseniz ne kadar sıklıkla görüştünüz.?Ailenizin tavrını onaylamıyorum ama 6 ay çok kısa bir süre evlilik hayalleri için.

ayrı şehirlerdeyiz evet kısa bir süre ama bu kadar iyi anlaşmak böyle düşüncelere dalmak için yetiyo sanırım bi kere bile kavga etmedik

ay canım bizde netten tanıstık bisde ayrı sehirlede yasıyoruz sende benim hemserimsin hemde:) netten tanıstıgını soyleme eger tepki gosterirlerse ben boyle konularda direk annemle konusurum ki yaptımda acıkca istedigini soyle seviyorum onla olmasa baskasıyla olmıycak de hatrım icin bir sans verin de eminim annen en azından tanımak icin musade edecektir

evet öyle..
bu anlattığının benim başımada gelmesinden korkuyorum açıkçası çünkü önceki sevgilisinden bu yüzden ayrılmışlar ailesi istememiş ama burda faklı olan seneler önceki aile husumetleri varmış ve bunu ikiside bilmiyomuş aileler tanışma konusu olunca patlak vermiş annesi istemiyo diye bırakmış sonrada bidaha bulamamış o kızı

inşallah canım :gitme:

yüz yüze görüştünüz mü hiç?
face den tanışıp da evlenmeye karar vermek de neyin nesi yahu?
küçümsemek istemiyorum ama bana samimi gelmiyor..yol yakınken bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…