yüz yüze görüştünüz mü hiç?
face den tanışıp da evlenmeye karar vermek de neyin nesi yahu?
küçümsemek istemiyorum ama bana samimi gelmiyor..yol yakınken bitir
Yüzyüze görüştünüz mü? bunu ben de merak ettim.evet canım
bende senin gibi düşünüyodum başa gelen çekilir hesabı
ayrıca biz ilk başlarda doğru düzgün konuşmadık bile zamanla onun mesleki durumum aynı mesleği seçmek istemem oluşu bu konuda yardım almaya başlamamla devam eden durumun sonucu bu bilmiyorumkismile
Yüzyüze görüştünüz mü? bunu ben de merak ettim.
Eğer güveniyorsan ona iyi tanıdığına inanıyorsan bir şekilde ailene kabul ettirmeye çalışmalısın.evet görüştük
bende bi siteden adanalı biriyle tanıştım.Onunla tanıştığım dönemde rahatsızlık çıktı ve ameliyat olmam gerekti öncesinde ameliyat döneminde çok yakın davrandı aradı hep ilgilendi sonrasında tanıştık ziyaretime geldi ve sevgili olduk.Uzunca bir dönemde öyle devam etti evlenmeyi düşünüyorduk ama ailesi kendi memleketinden birini buldu ailesine beni kabullendiremedi ve ailesinin desteğini geri çekmesinden korktuğu içinde evlendi.Adanalılar fellah olur gibi bi tabir vardır ama ne için söylenmiştir emin değilim de insan kötü olduktan sonra ne şehrinin ne eğitimin ne de parası pulunun önemi var.İçinde ruh yoksa gerisi boş yani.Bazen gavur diye beğenmediğimiz bir çok insan kendi ülkemin vatandaşı aynı şehrin köyümün müslüman insanından iyi olabiliyor.En mantıklısı tanıştırmak ve her insanın aynı olamayacağını kanıtlamak.
O kaç yaşında sen kaç yaşındasın?evet canım
bende senin gibi düşünüyodum başa gelen çekilir hesabı
ayrıca biz ilk başlarda doğru düzgün konuşmadık bile zamanla onun mesleki durumum aynı mesleği seçmek istemem oluşu bu konuda yardım almaya başlamamla devam eden durumun sonucu bu bilmiyorumkismile
Sanırım ailenizin tepkisi Adana'lı oluşundan ziyade tanıdık bildik bir aileden olmamasına,
Yani güvensizlik oluşmuş, bunu tetikleyen etkenlerden biri de uzaklık...
Her ne olursa olsun bir annenin içine sinmeyen bir şeyler varsa durup bir düşünmek gerek derim,
Çünkü onlar hislerinde genelde yanılmıyorlar.
Kaldı ki erkek arkadaşınızın tutumunu da beğenmedim, bence ne istediğini bilen düzgün bir erkek sevgisinin arkasında durur.
Ailenle tanışalım, benim hakkımda olumlu düşüneceklerine inanıyorum şeklinde bir tavır sergilemesi ve yalansız bir ilişki daha doğru olurdu.
Bana kalırsa tek sorun ailenizin istemeyişi değil, herşey tamam olsaydı da aile istemeseydi cevabım daha farklı olurdu.
öncelikle sunu söyleyeyim adanalılar kötü değil tanıdıgım kadarıyla erkekleri olgun erkekleri sevdimmi tam sever aileleride gelinlerini cok sahiplenirler kötü insanlar değiller
ama evlilik hayalleri için bence çok erken çok sık görüşmüyorsunuz yüzyüze anladıgım kadarıyla hakkınızda hayırlsıı olsun
ben 20 o 25
bak canım oğlanın memleketini falan geçtim, 20 yaş evlenmek için çok erken..daha kimler çıkcak karşına..
Evlilik için yüz yüze görüşmüş olsanız da çok erken bir yaş..
Ayrıca ailene hiçbir zaman yalan söyleme!
Yaşadığımız çoğu sevinci belki onlarla paylaşmıyoruz sadece çünkü hayatımızda başka başka hayatlar oluyor.
Ama sıkıntılarımızda ailemiz olmazsa olmuyor.
Çoğunlukla doğruyu biliyorlar, belki hoşumuza gidiyor belki gitmiyor.
İkna etmeye çalış tanımak adına ama yalan söyleme.
Mesleğini eline al, gez dolaş.. Sonra dalacaksın zaten diğer işlere..
bende aynı şeyleri yaşadım anneme adanalı dediğimde gazetelerin 3 sayfasında artık boy boy fotolarını görürüz demişti :)
4 sene çıktık eşimle sorunsuz çok şükür
4sene sonunda baba sölediğimde asla olmaz vermem etmem demişti
ama ben inatla tanıştırdım ve çok sevdi eşimi
canım birde düşünmen gereken başka bir konu daha var senin ailen adanalı die sorun edicekde onun aileside adanalı değilsin die sorun edebilir bizde olmadı ama olanları çok gördümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?