Saç Rengi ve Saç Boyama Adanalı'lar Kuaför Analizi Yapalım

Poison

tarçınlı kek =)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
631
10
318
40
Merhaba arkadaşlar :KK52:

Uzun zaman ardan sonra yine buradayım. Gördüm ki Adanalı'lar için şöyle derli toplu bir kuaför başlığı yok. Sürekli gittiğimiz kuaförleri, daha önce gidip pişman olduklarımızı, fiyat&kalite, kullanılan malzeme, en başarılı oldukları uygulamalar (kesim, boya, topuz, gelinbaşı vs.) tüm fikirlerimizi paylaşalım. Her arayana klavuz olsun :)

çok güzel konuya deyinmişssiniz :) bende üniversiteyi kazandım ve adanaya gelicem 2 haftaya saçımı boyatmayı düşünüyorum ama ilk defa boyatacağım için açıkcası biraz korkuyorumve malüm kendi şehrimdede boyatmak istemiyorum her dip boya vs de memleketime gelemem o kadar sınav içinde o yüzden boyanında farklılık göstermemesi için tek elden çıkmasını istiyorum (yani ilk kim boyarsa dipleri vs onun devam ettirmesi). baya araştırdım turgut özaldaki abdullah yağmuru ve makası duydum ama makas 600tlden bahsediyor gözüm korktu:110: abdullah yağmur nasıl acaba yada başka tavsiyesi olan var mı mahalle kuaförleri dışında

çok güzel konuya deyinmişssiniz :) bende üniversiteyi kazandım ve adanaya gelicem 2 haftaya saçımı boyatmayı düşünüyorum ama ilk defa boyatacağım için açıkcası biraz korkuyorumve malüm kendi şehrimdede boyatmak istemiyorum her dip boya vs de memleketime gelemem o kadar sınav içinde o yüzden boyanında farklılık göstermemesi için tek elden çıkmasını istiyorum (yani ilk kim boyarsa dipleri vs onun devam ettirmesi). baya araştırdım turgut özaldaki abdullah yağmuru ve makası duydum ama makas 600tlden bahsediyor gözüm korktu:110: abdullah yağmur nasıl acaba yada başka tavsiyesi olan var mı mahalle kuaförleri dışında

Tebrik ederim hayırlı olsun En Büyük TÜRKİYE

Abdullah yağmur bir dönemin en tercih edilen kuaförlerindendi ama artık Abdullah Bey'in kendisi piyasada olmadığından eski popülerliğini kaybetti. Bir de en son kesim için gittiğimde saçımı kendisi kesti ve bildiğin yamuk yumuk kesti. Tekrar düzelttirmeye gittim kendini savunamadı bile. Arkası kısa ön uzun küt model kestirmiştim. Uçlarında uzun uzun saçlar bırakmış çok komikti. O zamandan beri de tercih etmiyorum.

Ziyapaşa'da arka sokakta Necmi var. Onun da çok iyi olduğunu duydum ama pahalı olduğu için cesaret edemiyorum. Kesim 45 tl falan onda..

Abdullah Yağmur'un T.Özal şubesi vardı, Kurttepe civarında,
çok memnundum
fiyatlar makul, elemanlar seviyeliydi ve nasıl istediysem o şekilde çıkıyordum...
maalesef ki tayin nedeni ile orada değilim artık, 2 yıldır ne haldeler, hala ordalar mı bilmiyorum..

Tebrik ederim hayırlı olsun En Büyük TÜRKİYE

Abdullah yağmur bir dönemin en tercih edilen kuaförlerindendi ama artık Abdullah Bey'in kendisi piyasada olmadığından eski popülerliğini kaybetti. Bir de en son kesim için gittiğimde saçımı kendisi kesti ve bildiğin yamuk yumuk kesti. Tekrar düzelttirmeye gittim kendini savunamadı bile. Arkası kısa ön uzun küt model kestirmiştim. Uçlarında uzun uzun saçlar bırakmış çok komikti. O zamandan beri de tercih etmiyorum.

Ziyapaşa'da arka sokakta Necmi var. Onun da çok iyi olduğunu duydum ama pahalı olduğu için cesaret edemiyorum. Kesim 45 tl falan onda..

çoook teşekkür ederim :)))
gerçekten mi ayy inanmıyorum :( o kadar geriledi demek kesimi böyle yaptıysa boyayı düşünemiyorum... gitmeyi düşünüyordum ama şuan tamamen vazgeçtim :) kesim 45 abartmış ama o da :( napıcağımı bilmiyorum ya real varmış barajyolunda granini karşısı fena değil gibiydi belkide oraya giderim

Abdullah Yağmur'un T.Özal şubesi vardı, Kurttepe civarında,
çok memnundum
fiyatlar makul, elemanlar seviyeliydi ve nasıl istediysem o şekilde çıkıyordum...
maalesef ki tayin nedeni ile orada değilim artık, 2 yıldır ne haldeler, hala ordalar mı bilmiyorum..

bende öyle duymuştum ama demekki değilmiş artık :) birde face sayfasında o kuaföre gidenlerin profillerine falan baktım açıkcası hiç biri bir şeye benzemiyordu yani saçları falan...

Abdullah'ta röfle yaptırdım kuaförden çıkarken farketmedim, fönlendi çıktım. Rengi de çiğ gelmişti bana ama gözüm alışır dedim. Sonra kim gördüyse beğenmedi yüzünü soldurmuş dedi. NE kadar bakım yaptıysam düzeltemiyorum uçlar yapık yapık ense sürekli dolaşıyor ki en sağlıklı saçlar ensemdekilerdi. Kesimi de ne dediysem tam tersini yaptı. Tekrar kestirmeye de kıyamıyorum :KK43:
Koskoca Adana'da astronomik fiyatları olmayan doğru düzgün bi kuaför olmaz mı yahu :KK43:

Merhaba kızlar:) Adana'da öğrenciyim. Saçlarımı her kuaföre emanet edemeyenlerdenim. Denizkızına gitmiştim kesim ve boncuk kaynak konusunda çok memnun kaldım

Saça kuaför arkadaşlar. Biraz pahalı ama en iyisi

Back
X