- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.358
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Zaten tüm Adana da KKya üyeydi ilahi konu sahibi
bu yorumunuza saygıyla eğiliyorum :))Bi umut iste ne bilim. Gerci sokak dugunu yapan canim adanalilar insanlarinda rahatsiz oldugunun farkindalardir bosuna kony actim sanirim :/
Yerli bir kulturse vazgecmezler.
Hem adana hem diyarbakir olsun ikisinin karpuzuda cok guzel.off canim cektiNikinizde bahsi geçen karpuz Adana karpuzumu
nikinin bile karpuz oluşuHem adana hem diyarbakir olsun ikisinin karpuzuda cok guzel.off canim cekti
Nikinizde bahsi geçen karpuz Adana karpuzumu
Bu kadar şikayetçi olduğuna göre kesin demircilere yakın oturuyorsunBenim iş yerim yakindi, çareyi bahçeye çıkıp dans etmekte buldum
nikinin bile karpuz oluşu
tatlı tatlı,sulu sulu nom nomYemin ediyorum varya canim cok kotu karpuz cekti esime soyluyimde kendiyle getirsin :)
Soyledim getircek birazdan bende afiyetle yicem :) sende ye kadrolu caditatlı tatlı,sulu sulu nom nom
Bunu benim yazınca canınızın çekmesiHem adana hem diyarbakir olsun ikisinin karpuzuda cok guzel.off canim cekti
afiyet bal şeker olsun,canına değsin,Soyledim getircek birazdan bende afiyetle yicem :) sende ye kadrolu cadi
Yok dikkatimi cekmemisti :) gebeyim adana karpuzu falan diyince gozumde canlandiBunu benim yazınca canınızın çekmesi
Nikinizi hiç okumuyormusunuz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?